2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ya ben öylesine bı denemek istedim de yüzüğün hareket etmesi çok garip geldi
Evet ben ilk soru cevap yaptığını öğrenince denemiştim bir anda resmen hareket etmeye başladı ödüm koptu n’oluyo diye kendine ait kolye zincirine yüzüğü takıyorsun sonra yere koyup yüzüğe odaklanıyorsun ve diyorsun ki bana evetini göster sonra hayırını göster oda gösteriyor ondan sonra soru sorunu soruyorsun çok saçma nasıl hareket ediyor dimi

Kızlar aranızda magneyum kullanan var mı benım magneyumum düşük çıkmış doktora sormayı unuttum bı arasam da sorsam yarın

Kuzum bebişi göremedim ben net belli degil galiba bebek netleşsin ona göre yorum yaparız kuzum

Pilavindan yap üstüne bol limon sık belki bi ihtimal işe yarar
Bu aklıma gelmemişti denicem canım inşallah nefsim körelir
doktorda yüksek civa içeriyor kesinlikle yeme dedi hiçte normalde canım istemez oyüzden hiç üzerinde durmadım ama iki gündür Allahım aklımdan çıkmıyor
Tatlım mantarla falan yapılan vejetaryen yani bir nevi fake midye dolma tarifleri var. Benziyormuş da tadı..
bi inceleyim canım önce basit yoldan pilavını denicem kesmezse senin dediğine bi bakarım nasıl yapılıyormuş

Yaaa çok sevindim inşallah zamanla kalanı da kaybolur gider kanama alanının. Ben de bugün gittim bana da 10+1 dedi büyümüş minnoşum çok şükür her şey yolunda
Ya şu an tamamen aynı gidiyoruz desene hadi bakalım inşallah bir daha gittiğimde yok olmuş olur kanama alanım. Senin her şey yolunda olmasına sevindim ne kadar zaman sonra gel dedi canım sana?

İnşallah eşin de duymuştur doktorun söylediklerini
Canım kalp atışını duydum çok şükür 8+2 lısteye eklersen sevınırım
maşallah canım ekliyorum

Nee nasıl oluyor ben bu yöntemi bilmiyorum bunu da deneyeyim

Ya ben öylesine bı denemek istedim de yüzüğün hareket etmesi çok garip geldi
Canım bir de bunun kaç çocuğun olacak ve cinsiyetleri ne olacak versiyonu var o daha ilginç bence. Kaç çocuk olacaksa o sayıda duruyor artık hareket etmiyor ben de şok olmuştum. Mesela anneme ve babama ayrı ayrı yaptım ikisinin de aynı sayı aynı cinsiyet çıktı çok ilginç, bilim şok bana 3 erkek çıkmıştı arkadaşım yapınca sonra ben kendime yaptım erkek kız erkek 3 çocuk çıktı yine hatta düşük kürtaj vs onları da sayıyormuş bu test sen de dene istersen ilki boş gebelikti ya o da çıkar muhtemelen

Yani durup tekrar mi başlıyor yüzük o kismi nasıl anlicam

Aay çok şaşırdım bunu da denemek istiyorum

Bu nasıl yapılıyor onu da deneyeyim başka yöntemler varsa hepsini söyleyin hepsini deneyeyim

Kızlar bu fetal dna ne kadardı tahmini? Ben de yapacam da daha fiyat almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…