2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ya canım iki gündür midye istiyor kokusu durduk yere burnuma filan geliyor normalde hiç öyle aramam yani ama doktorumda yenmemesi gerekenleri sayarken midyeyi ısrarla söyledi yemezsem ölcek gibiyim

Neye göre oluyor bu ya acayip merak ettim öylesine denemiştim dönünce şok oldum sihir gibi
Bazen bilim bazı şeyleri açıklamaya yetmiyor bende şeyi merak ettim ilk kimin aklına geldi nerden buldular bunu insanın göbekte yüzük çevirmek nasıl aklına gelir

Aaa nasıl yapılıyor bu ne diyeceğiz yani normal şartlarda yüzükle soru cevap bile yapan var kayıp eşya buluyormuş eskiler önceden ama karında kız mı erkek mi diye soruyoruz

Kızlar ya canım iki gündür midye istiyor kokusu durduk yere burnuma filan geliyor normalde hiç öyle aramam yani ama doktorumda yenmemesi gerekenleri sayarken midyeyi ısrarla söyledi yemezsem ölcek gibiyim
Hayır canım yeme başka bişeylerle avut kendini bak ben hamile değilken on yıl önce mide yedim çok severim yüzüm şişti tekrar yedim yine şişti alerji yaptı büyük ihtimalle o kadar kötü şiştiki suratım on yıldır yemiyorum ve şişmiyorum maalesef pis sakın yeme

Kızlar ikili test sonucumda yaş riski çıktı doktor amniyosentez yada fetal DNA yaptırabilirsin dedi bende fetal DNA yaptıracağım kombine risk düşük aslında ama yaş riski de çok etkiliyormu bilgimiz varmıdır testim bu şekilde

Tesekkur ederim guzel anneler.. kiz bebisi olacaklar icin trendyolda kiz bebek koleksiyon hazirliyorum.linki atarim 1_2 ay sonra,herkes ogrenmis olur o zaman gruptaki herkes faydalansin erkek bebis sahipleride yapar paylasiriz birbirimizle
Ayy evet bu aldıklarını da ekle fiyatı artmıl olursa da kahrolurum

Yaaa çok sevindim inşallah zamanla kalanı da kaybolur gider kanama alanının. Ben de bugün gittim bana da 10+1 dedi büyümüş minnoşum çok şükür her şey yolunda

Dönünce kız mı oluyordu benimki ileri gidiyor doğruluğu ne acaba

Cnm midye cok fazla civa icerir bu nedenle asla yenilmemesi gerekenler listesinde.civa zehirlenmesi cok tehlikeli.maalesef bitane ye birsey olmaz kategorisinde degil.yememen gerek cok uzgunum.

Tatlım mantarla falan yapılan vejetaryen yani bir nevi fake midye dolma tarifleri var. Benziyormuş da tadı..

Bazen bilim bazı şeyleri açıklamaya yetmiyor bende şeyi merak ettim ilk kimin aklına geldi nerden buldular bunu insanın göbekte yüzük çevirmek nasıl aklına gelir
Canım kalp atışını duydum çok şükür 8+2 lısteye eklersen sevınırım

Aaa nasıl yapılıyor bu ne diyeceğiz yani normal şartlarda yüzükle soru cevap bile yapan var kayıp eşya buluyormuş eskiler önceden ama karında kız mı erkek mi diye soruyoruz
Aaa onu bilmiyordum
Yüzüğü ipe taktım karnımın üzerinde doğru uzattım bir süre sonra yüzük hareket etmeye başlıyor ileri geri olursa erkek, yuvarlak çizerse kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…