2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım Sağlıkocağı yapmıyor mu sizin? Bana Sağlıkocağı üstüne basa basa bu testi sordu yaptırmıştım bulamadım bidaha kan alıp baktılar. Sağlıkocağı yapıyorsa sabah git 5dk kan ver için rahat etsin

Sağlık ocağı yapmıyo aksilik.eskiden yapıyolarmış kaldırmışlar

Kızlarrrrr benim de bugün detaylı ultrason vardı her şey çok güzel şükürler olsun
Doktor bi çıkıntı var galiba erkek dedi :)
Ama kesin sonuç için fetal dna yı bekleyelim dedi :)
Gozun aydın canım benim detaylı ultrasona kaçıncı haftalarda bakıyolardı ki ben 20. Haftalar sanıyordum

Gozun aydın canım benim detaylı ultrasona kaçıncı haftalarda bakıyolardı ki ben 20. Haftalar sanıyordum
Sağol hayatım yok 12. Haftadan itibaren bakıyorlar ben 12+5 tim
20 22 hafta arası da 2. Si var sanırım o zaman da iç organlarına falan bakıcaklar detaylı

Kuzum aldırmak ne alaka ki. Bunların ilacı var. Yaptır sen testlerini

Sağol hayatım yok 12. Haftadan itibaren bakıyorlar ben 12+5 tim
20 22 hafta arası da 2. Si var sanırım o zaman da iç organlarına falan bakıcaklar detaylı
Sağlıkla da büyüsün inşallah miniğin canım

İşte bi yaptırmıyo anlamadım.12. Hafta geç sayılmaz canım dimi
Sayılmaz kuzum. Ben de normalden geç yaptırdım 9.haftadaydım. Köpeğim var diye yaptırayım dedim yoksa doktor yaptır demedi bana da. Aslında köpekte sorun yok dedi ama ben yine de yaptırmak istedim

Sayılmaz kuzum. Ben de normalden geç yaptırdım 9.haftadaydım. Köpeğim var diye yaptırayım dedim yoksa doktor yaptır demedi bana da. Aslında köpekte sorun yok dedi ama ben yine de yaptırmak istedim
İçin rahat etmiştir en azından canım insan süphesiz ilerlemek istiyor.darısı başıma

Kızlar ben resmen hamileliğin ilk zamanlarina döndüm çok uykum geldi halsizlik de vardı işime ara vermek zorunda kaldım 3 saat uyumuşum kafam kazan gibi su an çok kötü sinüzitim var dün de saçlarım kendi halinde kurusun diye bırakmıştım ama o mevsimler geçmiş sanırım uyuyup uyanmama rağmen çok ağrıyor basım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…