2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bulantı hurafesi sende tuttu o zaman mide bulantın halsizligin çok olmuştu sanki. Bende hala yok dur bakim ne olacak çevremdeki herkes kız diyor kilo aldın yayıldın diyorlar
Ben de 6 kg verdim ama yüzüm inanılmaz şişti, top gibi yanaklarım oldu, neden acaba

Bende çok yiyorum şimdiden kilo aldım yayıldım gibi aynı ama cinsiyet tahmini yapan bir yer var oraya sordum kız dedi

Kızlar bugun kasıgımla bacağımın bırlestıgı yerde bı ağrı var anlamadım bıraz cok oturdum onla mı alakalı korkuyorum

Kızlar merhaba bana da bi yorum yapar mısınız sadece merak 7 haftalik karından ultrason

Eklentiler

• 20231021_182325.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 42
Evet canım 6.haftadqn sonra bebek yer değiştirdiği için yorum yapilamiyor

İnşallah uygun ilaçla düzelir herşey canım çok geçmiş olsun.

Kızlar ya ilk hamileliğimden kalan 2 hamile pantolonum 3 tişörtüm vardı dün onları çıkardım giydim ilkinde 6 aylık hamileyken çıkmayan göbeğim şimdi top gibi çıkmış durumda resmen 4-5 aylık gibi görünüyorum. Dışarı çıkarken karnımı kamufle ediyorum kaç aylık derler cinsiyet sorarlar diye bu şişkinlikte değil başka bişey yani ilkinde bu derece şişkinliğim filan olmamıştı ödem mi diye bastırıyorum yanlar yumuşak çöküyor orta sert geçen hafta bukadar değildi. Cidden ikinci gebeliklerde karın çabuk mu çıkıyormuş ya

Galiba öyle oluyor canım benimde 3. Gebeligim bunda hemen çıktı karnım

Kızlarrr sonucum çıktı kızım oluyor
Ay canım gözün aydın sağlıkla gelsin minnak kızın
Ikincide daha hızlı çıkıyor bence kesin ben ilk gebeliğimde 16. Haftada çok yemek yemişim de sanki şişkinlik yapmış gibiydim şimdi tam 3 aylık hamile derler

Ayy gaz mı bebek mi çözemedim ki benımkıde kocaman

Galiba öyle oluyor canım benimde 3. Gebeligim bunda hemen çıktı karnım
Peki sizde de şişlik aşağıda mı ya hani doğumu yaklaşanın bebek aşağı iner bariz aşağı doğru şiş durur karnı. Bizde henüz bebek daha yukarı tam çıkamadığından öyle duruyor galiba bariz aşağıda şiş mide ayrı pörtlüyor o benim kilodan onu biliyom

Evet evet aşağıda

Kızlar ben hala toksoplazma testlerini yaptırmadım.Doktor bana diyoki pozitif cıksa da yapıcak bişey yok aldırmam diyorsan diyo.ama bi antibiyotik çaresi varmış neden önlem almayalım varsa da anlamadım.herkes yaptırdı sanırım bir ben yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…