2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kizlar sizde de aşırı bir vajinal akıntı var mi? Ben hayatımın hiçbir döneminde bu kadar çok bir akıntı ile karsilasmamistim.

6.hafta Ramzi teorisine uydu mu peki
Maalesef ben 7. haftada doktora gittiğim için melegim can tam emin olamadı hiç. Daha erken ultrason görüntülerinde daha iyi tahmin yapıyor. Erkek diye düşünmüştü sonra başka ultrasonda kız da olabilir erkekte diye ikilemde kalmıştı kuzum

Yaaaaaa hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin küçük prenses
Hislerinde yanılmadın, analar hisseder diyebilir miyiz
Ay evet kuzum ya oluyormuş öyle bişi. Son günlerde hele sürekli bu kesin kız diyordum çevreme de kızım diyordum karnıma

Evet bebiş ortada duruyordu ama en sonki gittiginde kıza benziyordu yüzü çok kibar duruyordu eminim en az annesi kadar güzel bir kız olacak

Ay evet kuzum ya oluyormuş öyle bişi. Son günlerde hele sürekli bu kesin kız diyordum çevreme de kızım diyordum karnıma
Bulantı hurafesi sende tuttu o zaman mide bulantın halsizligin çok olmuştu sanki. Bende hala yok dur bakim ne olacak çevremdeki herkes kız diyor kilo aldın yayıldın diyorlar

Bulantı hurafesi sende tuttu o zaman mide bulantın halsizligin çok olmuştu sanki. Bende hala yok dur bakim ne olacak çevremdeki herkes kız diyor kilo aldın yayıldın diyorlar
Evet benim bir arkadaşım daha başında dedi bu kesin kız diye. Kız bebek anneyi hasta edebiliyor, tansiyon düşüklüğüne sebep olabiliyor demişti. Ayrıca ben hiç kilo almadım. 2 arkadaşımın yeni oğulları oldu onlar hızlıca kilo almaya başlamışlardı ve mide bulantıları benim kadar çok olmamıştı.

Çok teşekkür ederim umarım geçer, doktorum ılımlıydı ilk bahsettiğimde reflüm var ileride etkiler mi dediğimde ben de kendi hamileliğimde mide koruyucu kullandım demişti ileriye dönük şikayetin olunca konuşuruz demişti ama ben mümkün oldukça ertelemeye çalışmıştım ama şu an artık öyle gitmiyor maalesef. Doktorun kullanabilirsin dediği süreç bu kadar erken mi ondan şüpheliyim işte çünkü genelde son aylarda oluyormuş herkesin, bir de aile hekimim biraz evhamlı biri ona bahsettiğimde bence olmaz diye yaklaşmıştı biraz da ondan kafam karışmıştı ama böylesi beni daha çok yıpratacak. haftaya kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek umarım hem bebeğe zarar vermeyen hem de beni bu acıdan kurtaracak bir çözüm vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…