- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Evet bi arkadaşımın kız dediler yanlış hatırlamıyorsam 30.haftada erkek dediler bidaha da cinsiyetten bahsetmediler doğuracak artık benim neyim olacak diyordu erkek olduAslında kız hissediyorum ama eşimin sülalesi full erkek olunca kesin hislerimde yaniliyorum erkektir diyorumeşim ya kız derler erkek olursa ya erkek derler kız olursa sürekli böyle cinsiyet mi değişsin bı kere öğrenelim kesin olsun diyor ben de aşırı merak ediyorum öncelik sağlıklı olması tabii
Aynen öyle ona göre gobusumu sevcemEvet bi arkadaşımın kız dediler yanlış hatırlamıyorsam 30.haftada erkek dediler bidaha da cinsiyetten bahsetmediler doğuracak artık benim neyim olacak diyordu erkek oldu
Valla bende aşırı merak ediyorum şu cinsiyetleri sağlıklı olsunlar tabi de insan oğlan anası mı kız anası mı olacak merak ediyor
Bende cinsiyet belli olmadan bişey alasım gelmiyor cinsiyetle beraber daha net hayal kurulup alışveriş daha zevkli olur gibime geliyorAynen öyle ona göre gobusumu sevcemkızım ya da oğlum diye alışveriş yapasim geliyor unisex şeyler var evet ama bazı şeyler kızlar ya da erkekler için üretilmiş bariz belli yani sağlıklı gelsin de bugün bir tahmin olur inşallah
Kuzum buraya bakmıyordum okuyamadım sizleri. Benim cumartesi akşamı kanamam başladı çok sancım oldu acile gittim, orada baktılar. Rahimde parçalanmış kese de fetuste, 2-3 saat sonra eve geldim çünkü serum vs. Bir de aşağıdan kanı temizledi birazcık. Evde parça parça düşürdüm inanır mısın küçücük ama hiç hayatımda görmedim öyle parçalar. Onlar düştükten sonra ağrım da sancım da baya rahatladı..çarşamba randevum vardı biliyorsun ona gideceğim rahimde bşry kaldı mı diye bakarlar. Şu an ara ara az bazen çok kanama var. Cumartesi Türkiye ye gidiyorum orada Toksoplazma pıhtılaşma gibi bi kaç test yaptırıcam hem. Sizler de iyisiniz umarım canımcım hepinizin bebişi sağlıkla gelsinÇok üzücü Rabbime tekrarını yaşatmasın inşallahbegmsss sen naptın canım sende evde düşürmüşsün galiba son durumun ne
Aynen öyle düşünüyorum ben deBende cinsiyet belli olmadan bişey alasım gelmiyor cinsiyetle beraber daha net hayal kurulup alışveriş daha zevkli olur gibime geliyor
Canım çok geçmiş olsunMerhaba arkadaslar bugun ilk muaynemiz icin doktora gittik malesef bebegin gelisimi 2 hafta once durmus bugun olcumleri yapildi normalde 9 haftalik olmasi gerekiyordu 7.haftada kalmis malesef kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi.
Uc yontemden bahsetti ya kendi kendine dusermis ama 1,5 -2 ayi bulabilirmis tam net tarih veremedi
Birde ilac veriyorlarmis evde dusuyormus ama baya sancili ve cok kanamali olabiliyormus
Ve son olarak hastanede kurtajla aliyorlarmis
Iyi mi yaptik bilmiyorum ama ilacli olan evde cocuklarla zor olabileceginden dolayi hastanede vakumlu kurtaj seklinde olsun dedik. Carsamba gunu alicaklar insaallah.
Mayis annesi olmak nasip degilmis hakkimizda hayirlisi olsunRabbim sizlere saglikli evlatlar nasip eylesin. Ara ara bakarim yine size Ben bu durumu ilk defa yasiyorum daha once bu sekilde dusuk yapanlar surec hakkinda tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
Tekrardan geçmiş olsun canım, ağrılar geçince tamamen düşmüş oluyor diye bir şey okumuştum. İnşallah tertemiz şekilde tamamlanır sürecinKuzum buraya bakmıyordum okuyamadım sizleri. Benim cumartesi akşamı kanamam başladı çok sancım oldu acile gittim, orada baktılar. Rahimde parçalanmış kese de fetuste, 2-3 saat sonra eve geldim çünkü serum vs. Bir de aşağıdan kanı temizledi birazcık. Evde parça parça düşürdüm inanır mısın küçücük ama hiç hayatımda görmedim öyle parçalar. Onlar düştükten sonra ağrım da sancım da baya rahatladı..çarşamba randevum vardı biliyorsun ona gideceğim rahimde bşry kaldı mı diye bakarlar. Şu an ara ara az bazen çok kanama var. Cumartesi Türkiye ye gidiyorum orada Toksoplazma pıhtılaşma gibi bi kaç test yaptırıcam hem. Sizler de iyisiniz umarım canımcım hepinizin bebişi sağlıkla gelsin
Merhaba arkadaslar bugun ilk muaynemiz icin doktora gittik malesef bebegin gelisimi 2 hafta once durmus bugun olcumleri yapildi normalde 9 haftalik olmasi gerekiyordu 7.haftada kalmis malesef kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi.
Uc yontemden bahsetti ya kendi kendine dusermis ama 1,5 -2 ayi bulabilirmis tam net tarih veremedi
Birde ilac veriyorlarmis evde dusuyormus ama baya sancili ve cok kanamali olabiliyormus
Ve son olarak hastanede kurtajla aliyorlarmis
Iyi mi yaptik bilmiyorum ama ilacli olan evde cocuklarla zor olabileceginden dolayi hastanede vakumlu kurtaj seklinde olsun dedik. Carsamba gunu alicaklar insaallah.
Mayis annesi olmak nasip degilmis hakkimizda hayirlisi olsunRabbim sizlere saglikli evlatlar nasip eylesin. Ara ara bakarim yine size Ben bu durumu ilk defa yasiyorum daha once bu sekilde dusuk yapanlar surec hakkinda tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
İnşallah herhangi bi parça bişey kalmamıştır tamamen temizlenmiştir rahmin canım. Evet bende düşürdüm 7 haftalıktı koca koca parçalar düştü nerden geldi okadar küçük şeyden hiç anlamamıştım.Kuzum buraya bakmıyordum okuyamadım sizleri. Benim cumartesi akşamı kanamam başladı çok sancım oldu acile gittim, orada baktılar. Rahimde parçalanmış kese de fetuste, 2-3 saat sonra eve geldim çünkü serum vs. Bir de aşağıdan kanı temizledi birazcık. Evde parça parça düşürdüm inanır mısın küçücük ama hiç hayatımda görmedim öyle parçalar. Onlar düştükten sonra ağrım da sancım da baya rahatladı..çarşamba randevum vardı biliyorsun ona gideceğim rahimde bşry kaldı mı diye bakarlar. Şu an ara ara az bazen çok kanama var. Cumartesi Türkiye ye gidiyorum orada Toksoplazma pıhtılaşma gibi bi kaç test yaptırıcam hem. Sizler de iyisiniz umarım canımcım hepinizin bebişi sağlıkla gelsin
Ayyy biz çok heyecanlıydıkk eşimle hemen ailelerimizi aradık :)Aay eşime kalsa kesinlesesiye kadar ogrenmeyecekama ben sorcam merak ediyorum erkek diyecek bence
Ahahahah ben cocuuuum diye seviyorum :)Aynen öyle ona göre gobusumu sevcemkızım ya da oğlum diye alışveriş yapasim geliyor unisex şeyler var evet ama bazı şeyler kızlar ya da erkekler için üretilmiş bariz belli yani sağlıklı gelsin de bugün bir tahmin olur inşallah
Aynen büyük parçaları alırsın kıyafet zaten al al bitmiyor insan aldıkça alası geliyorAynen öyle düşünüyorum ben deKasım indirimlerinde gerekli büyük şeyleri alayım diyorum denk getirdikce de zıbın vs alırım şimdi o kadar tatlış zibinlar beğendim ki elim gitmiyor ama almaya cinsiyeti belli olmayınca
Canım baş dönmelerim oluyor demissin yaEvde dinleniyorum canım. Dün devlet hastanesine gittim burda da kaydım olsun diye. Bebiş çok şükür iyi ama diğerleri duruyor. Ölçüm yanlış değilse kanama alanı 1 mm küçülmüş o bile nasıl mutlu etti umut doldu içimbunların dışında yarı baygın yatıyor gibiyim bol uyuyup mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyorum sürekli. Yemek yerken çok zorlanıyorum. Doktor ilaçların çok ağır dedi progestanı kesip düşük iğnesi yapalım haftada bir gün dedi ama kendi doktorumun tedavisini bırakmak istemedim. Bende Annemleri çağırdım onlarında yaşları çok ileri ama eşim tek başına çok zorlandı, psikolojisi gidiyor onunda artık çok stresli neye yetişeceğine şaşırdı, yardımcı da bulamadık her gün gelsin eve toparlasın. Temizliğe haftalık birini çağıracağım da annem yine de çok yorulacak onunda ileri derecede varisleri falan var. Çok üzülüyorum bi taraftan bu duruma
Evet bulunabilir1 kasımda gidecem belki tahminde bulunur
Çok garantici eşim illa kesin sonuç bekliyorAyyy biz çok heyecanlıydıkk eşimle hemen ailelerimizi aradık :)
Ben de minnoşum minişim annesinin balıı diyorum hepAhahahah ben cocuuuum diye seviyorum :)
Bizde de bebek arabası var şu an yeğenimindi çok ağır ama duruma göre kullanamazsam ileride değiştiririm dedimAynen büyük parçaları alırsın kıyafet zaten al al bitmiyor insan aldıkça alası geliyorben çoğu şeyi almıcam ikinci çocuk avantajı evde 3 beşik var ikisi anne yani biri kızımın odasında uzayan beşik. Bitane daha uzayan beşik alırım diyorum sadece. banyo malzemeleri puset oyun halısı ana kucağı mama sandalyesi herşey var kafam rahat bi kıyafet alcam. Geçen bebek mağazasında kızıma kışlık alışveriş yaparken gözüme hastane çıkış setleri çarptı ama cinsiyet belli değil çok güzel şeyler var
Biraz denersin doğduktan sonra zaten başta pusetini kullanırsın bebek biraz ele gelip toparlanınca baktın tek başına dışarı çıkmak zor oluyor hantal duruyor ozaman yeni bitane alırsın bence şimdi varsa elinde hiç bebek arabasına masraf yapma.Bizde de bebek arabası var şu an yeğenimindi çok ağır ama duruma göre kullanamazsam ileride değiştiririm dedimne guzel her şey hazır gibi ben de süt pompası, araba koltuğu, banyo seti vs gibi cinsiyetsiz şeyleri indirimlerden alayım diyorum
Evet evet ben de arabanın bagajına atarım hiç eve çıkartmam diye düşündüm dışarı çıkacağım zaman indir çıkar olmaz hiç.Biraz denersin doğduktan sonra zaten başta pusetini kullanırsın bebek biraz ele gelip toparlanınca baktın tek başına dışarı çıkmak zor oluyor hantal duruyor ozaman yeni bitane alırsın bence şimdi varsa elinde hiç bebek arabasına masraf yapma.
Ay benimde ilk aldığım şey elektrikli süt pompasıydı benim elim ayağım oldu. Arkadaşım 41 haftada doğurdu bebek biraz çekiyor yoruluyor süt gelmiyor süt pompasıyla biraz çektirdi kanalları açtırdı sonra rahat rahat emmeye başladı bebek. İnşallah ihtiyaç olmasın ama her ihtimale karşı gerekli bence. Manueller hiç iş görmüyor bu arada.
Sendeki bebek arabasının puseti yokmu araba koltuğu olarak kullanılıyor zaten o yeni doğanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?