2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet bi arkadaşımın kız dediler yanlış hatırlamıyorsam 30.haftada erkek dediler bidaha da cinsiyetten bahsetmediler doğuracak artık benim neyim olacak diyordu erkek oldu
Valla bende aşırı merak ediyorum şu cinsiyetleri sağlıklı olsunlar tabi de insan oğlan anası mı kız anası mı olacak merak ediyor

Aynen öyle ona göre gobusumu sevcem kızım ya da oğlum diye alışveriş yapasim geliyor unisex şeyler var evet ama bazı şeyler kızlar ya da erkekler için üretilmiş bariz belli yani sağlıklı gelsin de bugün bir tahmin olur inşallah

Bende cinsiyet belli olmadan bişey alasım gelmiyor cinsiyetle beraber daha net hayal kurulup alışveriş daha zevkli olur gibime geliyor

Çok üzücü Rabbime tekrarını yaşatmasın inşallah begmsss sen naptın canım sende evde düşürmüşsün galiba son durumun ne
Kuzum buraya bakmıyordum okuyamadım sizleri. Benim cumartesi akşamı kanamam başladı çok sancım oldu acile gittim, orada baktılar. Rahimde parçalanmış kese de fetuste, 2-3 saat sonra eve geldim çünkü serum vs. Bir de aşağıdan kanı temizledi birazcık. Evde parça parça düşürdüm inanır mısın küçücük ama hiç hayatımda görmedim öyle parçalar. Onlar düştükten sonra ağrım da sancım da baya rahatladı..çarşamba randevum vardı biliyorsun ona gideceğim rahimde bşry kaldı mı diye bakarlar. Şu an ara ara az bazen çok kanama var. Cumartesi Türkiye ye gidiyorum orada Toksoplazma pıhtılaşma gibi bi kaç test yaptırıcam hem. Sizler de iyisiniz umarım canımcım hepinizin bebişi sağlıkla gelsin

Bende cinsiyet belli olmadan bişey alasım gelmiyor cinsiyetle beraber daha net hayal kurulup alışveriş daha zevkli olur gibime geliyor
Aynen öyle düşünüyorum ben de Kasım indirimlerinde gerekli büyük şeyleri alayım diyorum denk getirdikce de zıbın vs alırım şimdi o kadar tatlış zibinlar beğendim ki elim gitmiyor ama almaya cinsiyeti belli olmayınca

Canım çok geçmiş olsun Allah diğer evlatlarına sağlık versin benim de gelişimi 6.haftada kalmıştı biliyorsun normalde çarşambaydı randevum benim de ama cumartesi günü kendim kanamaya başladım (8+3) iken.. bence en doğru kararı vermişsin ilaçsız kendim kanamadım ama sancı ağrı 2-3 saat çekiyorsun yani hastaneye gitmek durumunda kaldım çünkü evde ilaç da alamıyorsun. Kürtaj en acısız sancısız şekilde geçer umarım

Tekrardan geçmiş olsun canım, ağrılar geçince tamamen düşmüş oluyor diye bir şey okumuştum. İnşallah tertemiz şekilde tamamlanır sürecin

Rabbim yerini doldursun canim.
Bende iki kez vakumlu kürtaj oldum.
Vakumlu kürtaj dige r kurtaj sekline gore daha az zararalı diye söylemisti doktorum.
Güvenle yaptırabilirsin demisti.

Hemde hemen 10 dakikalik bir islem oldugu için daha kolay oluyor. Hiç acı hissetmiyorsun uyuyup uyaninca hepsi geçmoş oluyor hiç bisey hatirlamiyorsun. Bir saat filan sonrada hemen taburcu oluyorsun.

En azından hersey daha hızlı gelistigi icin pisikolojik olarak daha az yıpranıyor insan. Hemen iyileşme sürecine giriliyor.

Doktor kürtaj sonrası 3 ay korun demisti.
Normalde hic korunmasan bike olir ama gebelik oluşursa yine düsük riskin yükselir sonrada keske korunsaydım demezsin demisti.

Bende 3. Ay korundum 4. Ay yeniden hamile kaldım. . İnsallah rabbim en hayirli vakitte yeniden nasip etsin.

Dua edelim senin için.

İnşallah herhangi bi parça bişey kalmamıştır tamamen temizlenmiştir rahmin canım. Evet bende düşürdüm 7 haftalıktı koca koca parçalar düştü nerden geldi okadar küçük şeyden hiç anlamamıştım.
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah evine dönünce sorunsuz yeniden tez vakitte hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın bu sefer Allahın izniyle. Türkiye’ye gelmen de iyi olmuş hem detaylı baktırırsın hemde kafan dağılır yeniden enerji depolarsın

Aynen büyük parçaları alırsın kıyafet zaten al al bitmiyor insan aldıkça alası geliyor ben çoğu şeyi almıcam ikinci çocuk avantajı evde 3 beşik var ikisi anne yani biri kızımın odasında uzayan beşik. Bitane daha uzayan beşik alırım diyorum sadece. banyo malzemeleri puset oyun halısı ana kucağı mama sandalyesi herşey var kafam rahat bi kıyafet alcam. Geçen bebek mağazasında kızıma kışlık alışveriş yaparken gözüme hastane çıkış setleri çarptı ama cinsiyet belli değil çok güzel şeyler var

Canım baş dönmelerim oluyor demissin ya

Progestanı nasıl kullanıyorsun vajinal mi agızdan mı.

Ben yutarak kullanırken ilk bir saat baya tansiyonum düsüyor ve bayılacak gibi oluyordum .

Vajinal olarak kullanınca rahatladım.

Belki sende öyle yapiyorsan ondan olabilir diye düşündüm

Bizde de bebek arabası var şu an yeğenimindi çok ağır ama duruma göre kullanamazsam ileride değiştiririm dedim ne guzel her şey hazır gibi ben de süt pompası, araba koltuğu, banyo seti vs gibi cinsiyetsiz şeyleri indirimlerden alayım diyorum

Biraz denersin doğduktan sonra zaten başta pusetini kullanırsın bebek biraz ele gelip toparlanınca baktın tek başına dışarı çıkmak zor oluyor hantal duruyor ozaman yeni bitane alırsın bence şimdi varsa elinde hiç bebek arabasına masraf yapma.
Ay benimde ilk aldığım şey elektrikli süt pompasıydı benim elim ayağım oldu. Arkadaşım 41 haftada doğurdu bebek biraz çekiyor yoruluyor süt gelmiyor süt pompasıyla biraz çektirdi kanalları açtırdı sonra rahat rahat emmeye başladı bebek. İnşallah ihtiyaç olmasın ama her ihtimale karşı gerekli bence. Manueller hiç iş görmüyor bu arada.
Sendeki bebek arabasının puseti yokmu araba koltuğu olarak kullanılıyor zaten o yeni doğanda

Evet evet ben de arabanın bagajına atarım hiç eve çıkartmam diye düşündüm dışarı çıkacağım zaman indir çıkar olmaz hiç.
Ben de şimdi Philips ile lansinoh arasında kaldım ama lansinoh fiyat performans ürünü Philipse daha fazla vermeye gerek yok gibi okudum. Elektrikli ben de almayı planlıyorum ne olur ne olmaz. Anneme falan bırakmam gerekir bebeği hemen sagarim sütü ya da ne bileyim sütüm gelmez dediğin gibi kanalların açılmasına yardımcı olur.
Puseti var ama indirimdeyken ne alsam kar moduna girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…