- 10 Nisan 2019
- 701
- 1.080
- 113
Bende bu var bunun bile fiyatı artmış ..Evet evet ben de arabanın bagajına atarım hiç eve çıkartmam diye düşündüm dışarı çıkacağım zaman indir çıkar olmaz hiç.
Ben de şimdi Philips ile lansinoh arasında kaldım ama lansinoh fiyat performans ürünü Philipse daha fazla vermeye gerek yok gibi okudum. Elektrikli ben de almayı planlıyorum ne olur ne olmaz. Anneme falan bırakmam gerekir bebeği hemen sagarim sütü ya da ne bileyim sütüm gelmez dediğin gibi kanalların açılmasına yardımcı olur.
Puseti var ama indirimdeyken ne alsam kar moduna girdim
Vajinal alıyorum canım. Doktor oral almanın zararı faydasından daha çok demişti. Ama duphastonu da 3 kez içiyorum. Geceleri de endol hepsi birden fazla geliyor sanırım.Canım baş dönmelerim oluyor demissin ya
Progestanı nasıl kullanıyorsun vajinal mi agızdan mı.
Ben yutarak kullanırken ilk bir saat baya tansiyonum düsüyor ve bayılacak gibi oluyordum .
Vajinal olarak kullanınca rahatladım.
Belki sende öyle yapiyorsan ondan olabilir diye düşündüm
Pompalar hayat kurtarıcı gibi oluyor gördüğüm kadarıyla listemin başında zaten :)Bende bu var bunun bile fiyatı artmış ..
İlk zamanlar çok gögüs sancım olmuştu hastaneye bile gitmistim boşaltsınlar diye . Sonra bunu aldık. Bebek tam içemedigi zaman aşırı ağrı oluyordu. Kurtarıcı olmuştu
O degilde bebek arabaları filan uçmuş. Cadillac Air vardı bende pusetli filan.. 4 yıl önce almistık 2 .500' e şimdi en düsügü 10.000 diyor. . Tabi ben sanslıyım Yine onu kullanacağım. :))
Nasip olurda bebiş dünyaya gelirse.
Olabilir canım doktor da belki kendini kasıyorsundur dedi ama 5 haftadır kullanıyorum alışmıştım aslındaSen dedikten sonra koyarken bende dikkat ettim, yuvarlak bi şey hissettim hatta zorladı kapanmış gibiydi. Koyduktan sonra fark ettim ki kendimi kasmışımacaba sende de mi öyle oldu? Eczacının önerisiyle koymadan önce ayaklarımı kendime çekip bi kaç dk bekliyorum. Kaslar alıştığı için kasılma azalıyormuş böylelikle sen de bir dene istersen
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın tekrarMerhaba arkadaslar bugun ilk muaynemiz icin doktora gittik malesef bebegin gelisimi 2 hafta once durmus bugun olcumleri yapildi normalde 9 haftalik olmasi gerekiyordu 7.haftada kalmis malesef kalp atisi da yoktu doktor dusuk olacagini soyledi.
Uc yontemden bahsetti ya kendi kendine dusermis ama 1,5 -2 ayi bulabilirmis tam net tarih veremedi
Birde ilac veriyorlarmis evde dusuyormus ama baya sancili ve cok kanamali olabiliyormus
Ve son olarak hastanede kurtajla aliyorlarmis
Iyi mi yaptik bilmiyorum ama ilacli olan evde cocuklarla zor olabileceginden dolayi hastanede vakumlu kurtaj seklinde olsun dedik. Carsamba gunu alicaklar insaallah.
Mayis annesi olmak nasip degilmis hakkimizda hayirlisi olsunRabbim sizlere saglikli evlatlar nasip eylesin. Ara ara bakarim yine size Ben bu durumu ilk defa yasiyorum daha once bu sekilde dusuk yapanlar surec hakkinda tecrubelerinizi paylasabilir misiniz?
ayyy bybi ben de onu araştırıyorum hangi marka önerirsin iyi mi seninki ?Biraz denersin doğduktan sonra zaten başta pusetini kullanırsın bebek biraz ele gelip toparlanınca baktın tek başına dışarı çıkmak zor oluyor hantal duruyor ozaman yeni bitane alırsın bence şimdi varsa elinde hiç bebek arabasına masraf yapma.
Ay benimde ilk aldığım şey elektrikli süt pompasıydı benim elim ayağım oldu. Arkadaşım 41 haftada doğurdu bebek biraz çekiyor yoruluyor süt gelmiyor süt pompasıyla biraz çektirdi kanalları açtırdı sonra rahat rahat emmeye başladı bebek. İnşallah ihtiyaç olmasın ama her ihtimale karşı gerekli bence. Manueller hiç iş görmüyor bu arada.
Sendeki bebek arabasının puseti yokmu araba koltuğu olarak kullanılıyor zaten o yeni doğanda
Valla ben almıştım lansinohun elektrikli pompasını doğumu başlatmak dışında hiç kullanmadımPompalar hayat kurtarıcı gibi oluyor gördüğüm kadarıyla listemin başında zaten :)
Bendeki bebek arabası güzel ona hiç lafım yok ağırlığından ötürü de sürmesi rahat oluyor takılma sağa sola kaçma gibi bir durumu yok ama ağır işte biraz yeni modellere göre hantal kalıyor :) onun haricinde işimizi göreceğini düşünüyorum ben sürekli eve in çıkart yapamam
Canım herkesin hamilelipi çok farklı geçiyor benımde mıde bulantım tıksınmem var ama kusma ve öğürme yok gögüslerimde ağrı falan da yok onun için bunu kafana takma keyfını cıkar bu durumunHerkese selam :) ben 9. Haftama giriyorum 8+5 im suan, son kontrolum cuma gunuydu bebekte iyiydi yani kalp atisi vardi. Kanamam olmustu benim hatirlayanlar vardir belki sonra kahveye donmustu akinti seklinde ve iki gundur de cok sukur akintilarim normal yani sarimsi en azindan kahve degil :) fakat benim gebelik belirtilerim yok gibi ya karnim hafif sismisti hormonlardan siser demisti doktorum gaz ve hormonlar yapiyormus yani bebekle alakali degil suan demisti. Gogus hassasiyetim azaldi, mide bulantisi vs yok herseyide yiyebiliyorum tiksinmede gelmiyo. Uyku hali sik idrara cikma hepsi neredeyse bitmek uzere. Bu haftalarda belirtilerin gitmesi normal mi? Yani gercekten bazen evde ultrason cihazim olsun istiyorum uc gun once iyiydi ama suan nasil, vallahi stresten herseyide kafama takar oldum. Benim gibi bu haftada belirtileri azalan var mi ? Genelde mide bulantisi varmis herkeste
İndirimlerden hemen alsam mı demiştimValla ben almıştım lansinohun elektrikli pompasını doğumu başlatmak dışında hiç kullanmadımhiç sevmedim sağma işini oglum da biberonu tutmadı zaten. Bir de biberon meme reddi yapma riski olduğu için kullanmak istemedim çok şükür mamaya da gerek olmadı. Bence acele etme almak için belki de hiç lazim olmaz lazım olursa hemen alırsın çok hızlı geliyor zaten.
Bence tetikliyo canım bende yok bulantı gündüzleri.akşam içiyorum başlıyo böyle ekşime bulantı gibi bi tuhaf oluyo.Kızlar bu multivitaminler bulantıyı tetikliyor olabilir mi? Gayet iyiydim 1 saat önce ilacı içtim midem bı tuhaf bulantım var basım ağrıyor bir garip oldum
Evet benim de bir garip şu anBence tetikliyo canım bende yok bulantı gündüzleri.akşam içiyorum başlıyo böyle ekşime bulantı gibi bi tuhaf oluyo.
Evet kuşum güzel haberle geldim çok şükür kanama alanı geçmiş bebek büyümüş herşey iyi gidiyor şuan sadece dikkat edip iğnelerime devam edecekmişim 4ün de ikile teste çağırdı kuzum
Bende lansinoh var canım memnundum. Ben de ne pompa ne biberon ne emzik hiç almamıştım ama oğlum emmedi. Doğumdan sonra apar topar almak zorunda kaldım. 1 ay boyunca meme reddi yaşadık sonrasında şükür emdi ama o bir ay hep sağarak verdim. Biberonda medela marka meme reddi yapmıyor hala var mı bilmiyorum, bebek çekince geliyor kendi kendine akmıyor diğer biberonlar gibi. Aslında pompası da çok güzel medelanın ama pahalı gelmişti bana, durumun varsa alabilirsin. Bence her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Göğüs kalkanı, silikon uç vs hepsini almak zorunda kaldım ben işteEvet evet ben de arabanın bagajına atarım hiç eve çıkartmam diye düşündüm dışarı çıkacağım zaman indir çıkar olmaz hiç.
Ben de şimdi Philips ile lansinoh arasında kaldım ama lansinoh fiyat performans ürünü Philipse daha fazla vermeye gerek yok gibi okudum. Elektrikli ben de almayı planlıyorum ne olur ne olmaz. Anneme falan bırakmam gerekir bebeği hemen sagarim sütü ya da ne bileyim sütüm gelmez dediğin gibi kanalların açılmasına yardımcı olur.
Puseti var ama indirimdeyken ne alsam kar moduna girdim
Bence öyle daha önce de yazmıştım ben içince 10 dk içinde kusuyorum diye. Bir iki hafta içmedim iki gün önce başladım yine. Akşam içtim ve mide bulantısından uyuyamadım. Bir süre ara vermek istiyorumKızlar bu multivitaminler bulantıyı tetikliyor olabilir mi? Gayet iyiydim 1 saat önce ilacı içtim midem bı tuhaf bulantım var basım ağrıyor bir garip oldum
Çok sevindimm canimmEvet kuşum güzel haberle geldim çok şükür kanama alanı geçmiş bebek büyümüş herşey iyi gidiyor şuan sadece dikkat edip iğnelerime devam edecekmişim 4ün de ikile teste çağırdı kuzum
Canım hangi marka kullanıyorsunKızlar bu multivitaminler bulantıyı tetikliyor olabilir mi? Gayet iyiydim 1 saat önce ilacı içtim midem bı tuhaf bulantım var basım ağrıyor bir garip oldum
Sen mi ben mi kuzum havalara uçtukÇok sevindimm canimmmaşallah minige kocaman olmuş sağlıkla buyusun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?