Ya yanimda annemle gittim ya da emmedigi süreleri degerlendirdim. Evden çalıştığım için sagmaya da hiç gerek olmadı açıkçası. Zaten ilk bir sene çok da uzun süre ayrı kalmak istemiyor insan dibinden ayırmak istemiyor. Ben geceleroi sağarım eşim verir ben uyurum, sağar bırakırım bir kaç saat dışarı çıkarım diye düşünüyordum öyle olmadıİndirimlerden hemen alsam mı demiştimbir de ikinci çocuğu düşünüyorduk (bu mide bulantılarından ve sürekli hastaymisim gibi rahatsız hallerimden sonra tam emin değilim ama ) birine olmazsa diğerine olur gibi düşündüm. Peki dışarı falan çıkınca nasıl oldu birine bırakmak istediğinizde çocuğu falan
Bilgisi olan var mı kese en geç ne zaman görünür?Ya kızlar bir şey sorcam komşumun dün beta hcg 1563 bugün 2251 çıkmış doktor dış gebelik olabilir demiş kese görünmemiş beta hcg artışı normal gibi geldi bana sizce ? daha önce dış gebelik geçirmiş ya da bilgisi olan var mı ?
Aa medelaya da bakayım çok teşekkür ederim canımBende lansinoh var canım memnundum. Ben de ne pompa ne biberon ne emzik hiç almamıştım ama oğlum emmedi. Doğumdan sonra apar topar almak zorunda kaldım. 1 ay boyunca meme reddi yaşadık sonrasında şükür emdi ama o bir ay hep sağarak verdim. Biberonda medela marka meme reddi yapmıyor hala var mı bilmiyorum, bebek çekince geliyor kendi kendine akmıyor diğer biberonlar gibi. Aslında pompası da çok güzel medelanın ama pahalı gelmişti bana, durumun varsa alabilirsin. Bence her şeye hazırlıklı olmak gerekiyor. Göğüs kalkanı, silikon uç vs hepsini almak zorunda kaldım ben işte
Bence öyle daha önce de yazmıştım ben içince 10 dk içinde kusuyorum diye. Bir iki hafta içmedim iki gün önce başladım yine. Akşam içtim ve mide bulantısından uyuyamadım. Bir süre ara vermek istiyorum
Aaay bayildimmgolden-snitch aşko erkek bebek olursa seninki de kesin bundan alıyoruz
Minytrendy Erkek Bebek Hello World YenidoÄan Tulum %100 DoÄal Pamuk Hastane ÃıkıÅı ve Åapkalı Bebek Anı Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Minytrendy Erkek Bebek Hello World YenidoÄan Tulum %100 DoÄal Pamuk Hastane ÃıkıÅı ve Åapkalı Bebek Anı Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ahahahah keşke bi de printf yazsa
Magis omega3 canımCanım hangi marka kullanıyorsun
Aay çok güzel açıklamışsin canım teşekkürlerYa yanimda annemle gittim ya da emmedigi süreleri degerlendirdim. Evden çalıştığım için sagmaya da hiç gerek olmadı açıkçası. Zaten ilk bir sene çok da uzun süre ayrı kalmak istemiyor insan dibinden ayırmak istemiyor. Ben geceleroi sağarım eşim verir ben uyurum, sağar bırakırım bir kaç saat dışarı çıkarım diye düşünüyordum öyle olmadı
bir kere biberon temizle saklama koşulları bana çok teferruatlı geldi onla uğraşacağıma uyanır emziriirm daha kolay geldi açıkçası. Bir de biz cosleeping yapıyoruz zaten yanımda yatıyordu uyanmak okadar da koymadı hemen yanı başımda olduğu icin
Süt geliyorsa zaten ekstra sagmaya gerek yok. Hatta eğer suyunuz iyi geliyorsa özellikle ilk aylarda ekstra sağım onermez emzirme danışmanları çünkü ilk 3 ay vücut bebeğin ritmine alışmaya çalışıyor sütü üretip saklıyor sonra yavaş yavaş bebeğin ihtiyacı ne anlamaya basliyor ve bebek emdikçe süt geliyor. Eğer o süre boyunca gereksiz sağım yaparsaniz bu sefer vücudun süt üretme şeklini de değiştirmiş oluyorsunuz.
Pompanın onerildigi zamanlar genellikle anne çalışmaya başlayacak 6. Aydan sonra. Hiperlaktasyon (aşırı süt üretimi) varsa sadece gerginliği almak için ön sütun sağımı. Bir de eğer süt yeterli değilse sütü arttırmak memeyi uyarmak için. Bunların hiçbiri yoksa pompaya gerek kalmıyor.
Ama tabi her ailenin de dinamiği farklı. O yüzden pompa için acele etmeyin derim
Cinsiyet tahmin ettiler miiEvet kuşum güzel haberle geldim çok şükür kanama alanı geçmiş bebek büyümüş herşey iyi gidiyor şuan sadece dikkat edip iğnelerime devam edecekmişim 4ün de ikile teste çağırdı kuzum
Çok şükür canım gözün aydınEvet kuşum güzel haberle geldim çok şükür kanama alanı geçmiş bebek büyümüş herşey iyi gidiyor şuan sadece dikkat edip iğnelerime devam edecekmişim 4ün de ikile teste çağırdı kuzum
Sen yine arastirmani yap aklında alacağın markayı belirle ihtiyaç olursa bir daha araştırma derdine girmez hemen alırsınAay çok güzel açıklamışsin canım teşekkürler
Ben de evden çalışıyorum muhtemelen yapışık olcaz bebemleben normal ev eşyalarında da hep yedekli alırım deterjanım falan hiç bitmez bitmeye yakın yenilerim sanırım o huyumdan ötürü kenarda olsun lazım olursa kullanırım moduna girdim ama dediğin gibi hemen mağazadan da alınabilir
Baya iyi vitamin aslında psıkolojık mı kiMagis omega3 canım
Olabilir canım aslında akşam yemeğinden sonra içsen daha kolay olmaz mı gün içinde o sersemliği çekmemek içinEvet benim de bir garip şu an2 gün önce de böyle oldu ama herhalde normal bulantım dedim ama 2 saat önce gayet iyiyken ilacı içtikten sonra bı tuhaf olmam garip sanırım bı anda çok vitamin yükleniyor vücuda sersemliyoruz
Tamamdır canım çok teşekkür ederimÇok şükür canım gözün aydın
Sen yine arastirmani yap aklında alacağın markayı belirle ihtiyaç olursa bir daha araştırma derdine girmez hemen alırsın
Bilmiyorum ki 2dir aynı şey oluyorBaya iyi vitamin aslında psıkolojık mı ki
Mantıklı canım ya bundan sonra öyle yapayım cidden öğlen çalışmak iskenceye dönüştü resmenOlabilir canım aslında akşam yemeğinden sonra içsen daha kolay olmaz mı gün içinde o sersemliği çekmemek için
Yok kuzum daha erken diye bişey söylemedi doktor bende sormadımCinsiyet tahmin ettiler mii
Akşam iç madem canım yemek faslı da bitmiş olur daha rahat edersin belki biraz da öyle deneMantıklı canım ya bundan sonra öyle yapayım cidden öğlen çalışmak iskenceye dönüştü resmen
Rabbim hayırlı zamanda sağlıkla yerini doldurmayı nasip etsin canım Allah sabır versin acını hafifletsin inşallahAmin cok tesekkur ederim. Ben de cok uzuldum hic boyle bir sey beklemiyordum. Tam bir sepep soyleyemiyorlar her gebelikte %20 ihtimal varmis yas ilerleyince bu oran biraz daha artiyor tabi. Kan aldilar degerlerime bakicaklar bakalim carsamba gunu netlesir belki bilemiyorum.
Yarından itibaren öyle yapcam canim teşekkür ederimAkşam iç madem canım yemek faslı da bitmiş olur daha rahat edersin belki biraz da öyle dene
Akşam yatmadan bir saat önce iç canım bulantı yapıyorsaKızlar bu multivitaminler bulantıyı tetikliyor olabilir mi? Gayet iyiydim 1 saat önce ilacı içtim midem bı tuhaf bulantım var basım ağrıyor bir garip oldum
Canım vajinal görebilir ama karından bazen 5000 olana kadar gözükmüyorBilgisi olan var mı kese en geç ne zaman görünür?
Öyle yapcam artık canımAkşam yatmadan bir saat önce iç canım bulantı yapıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?