2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar gebelikte yapılan rutin kan tahlillerinde GGT ve ALT değeri yüksek çıkan var mı? Benim yüksek çıktı karaciğerle ilgili. Benzer durumda olan var mı

Ben de medelanın biberonunu favlamışım ondan almayı düşünüyorum

kızlar iki gündür başım çok ağrıyor. benim gibi olan var mı aranızda :/

Bencede philipse okadar para vermeye gerek yok. Ben basit bi e bebek markası aldım tek başlıklı gayet iş görüyordu.
Puseti varsa bidaha niye alcan alacaksan oto koltuğu al ilerisi için lazım erken gerçi ama almadığımız her gün de zarardayız

Ay bende de bundan var basit ve iş görüyor çok pahalı markalara gerek yok bencede bu baya götürdü beni hala sapasağlam

İyide gün aşırı vermemiş ki kanı 2 kat artış beklensin ki bende hiç tam 2 kat artış ta olmadı. Bide beta ikibinlerdeyken nasıl dış gebelik ihtimali konuşuluyor kese bile görünmeyebilir o değerde daha
Evet kuşum güzel haberle geldim çok şükür kanama alanı geçmiş bebek büyümüş herşey iyi gidiyor şuan sadece dikkat edip iğnelerime devam edecekmişim 4ün de ikile teste çağırdı kuzum
maşallah canım rahim ağzı kısalmasıyla alakalı bi durum varmı
bende de aventin cam biberonu vardı akışı ve ucu yenidoğana uygundu meme reddi yaşamadık meme ucu gibi sütü çekmek için çaba sarfetmesi gerekiyor

Yok yok puset bir daha almicam zaten oto koltuğu alcam evet ne alsak kar modundayim o yüzden Kasım indirimlerinden alayım diyorum

Ben duphastondan baya korkmustum. Yan etkilerinde Felç kalma vs yazıyor banada verdi doktor ama 1 içtim sadece .. sonra biraktım

henüz porogestan icerikli ilacların düsük engelledigi kanitlanmamis demisti doktor. Sadece biz elden baska sey gelmedigi için anneyi rahatlatmak için yaziyoruz demisti
Vajinal alıyorum canım. Doktor oral almanın zararı faydasından daha çok demişti. Ama duphastonu da 3 kez içiyorum. Geceleri de endol hepsi birden fazla geliyor sanırım.

kızlar iki gündür başım çok ağrıyor. benim gibi olan var mı aranızda :/
Su içiyo musun canım benim az içtiğim zamanlar ağrıyor.en az 1.5- litre gerekiyor.

Progesteron sadece rahmin kasılıp.bebegin dışarıya atılmasını engelliyor canım. Bebek sağlıklı değilse bebeği kaybetmeye engel değil yani.

Kızlar beğendiğiniz favladıgınız ve önceki bebelerinizden memnun kaldığınız ürünlerin linkini buraya da bırakır mısınız en azından fikir olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…