2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Beğenirsen bize de söyle hatta foti at bize

Evet kuşum güzel haberle geldim çok şükür kanama alanı geçmiş bebek büyümüş herşey iyi gidiyor şuan sadece dikkat edip iğnelerime devam edecekmişim 4ün de ikile teste çağırdı kuzum
Çokk sevindim maşallah bizimkide geçer inşallah. bize de ikili taramayı geçen hafta yaptırdı 11. Haftadayız.

kızlar iki gündür başım çok ağrıyor. benim gibi olan var mı aranızda :/

kızlar iki gündür başım çok ağrıyor. benim gibi olan var mı aranızda :/
Ben de aynı durumdayım maalesef. Normalde migrenim de var. Havalardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Lodos vs çok etkiliyor. Bol su içmek gerek

Rica ederim canım kanamam olmadan önce 3 gün bende bırakmıştım çok rahattım ama az önce dediğim gibi yaptım hiç bi şey hissetmedim ne kadar alışsakta insan ister istemez kasıyor sanırım

Kızlar beğendiğiniz favladıgınız ve önceki bebelerinizden memnun kaldığınız ürünlerin linkini buraya da bırakır mısınız en azından fikir olur :)
Size bi kaç öneride bulunabilirim. Anne yanı beşiği alacaksanız asla mobilya yada sepet beşik almayın. Bebek çabuk büyüyor içine sığmamaya başlıyor 1 sene zor kullandık ikinci anne yanı park yatak olarak aldık. Sepet beşiğin tamamen görüntüsüne aldandık. Asansörlü park yatak anne yanı beşiği kesinlikle tavsiye ederim büyük rahatlık.

Banyo seti süsülü püslü olanlardansa katlanır almanızı tavsiye ederim yer kaplamıyor.

Bi biberon bi emzik asla kullanmamak niyetiyle kenara koyun. İlk doğumumda mecburi üniversite hastanesinde olmuştum özel odada yoktu mecburi bi odada birden fazla kişi kaldık. Yandaki kadının sütü gelmedi emzirme hemşiresi sağım yaptırdı ama biberon yok yetiştiremediler hemşire baktı artık zaman geçiyor bebeğin şekeri düşecek aç birinden biberon buldu getird kaşıkla filan yenidoğanı beslemek çok zordu. Yani umarım ihtiyaç duymazsınız ama kenarda bulunmasıda iyi olur.

cesursavasci canım senin randevu nezaman ? Sende bayadır gitmiyosun galiba

olur Allahın izniyle stres yapma kendine hatta 20:30 gibi cinsiyet tahminini de duyarız belki
Aay şu yazdığını bile okuyunca çok heyecanlandım ikiliyi testim de var bugün önceliğim sağlık tabii ki hangisi hayırlı saglikliysa o olsun bakalım sürpriz yumurtam ne çıkacak

Sağol hayatım ben de ondan almayı düşünüyorum açıkçası çünkü odam küçük benim çok mobilyalı bi şey alamam

Pek hamile gibi durmuyosan yanlara doğru genişlemeye başladıysan bide yeni yeni aynaya bakınca kendini beğenmemeye başlarsan kızın olcak derler bende tuttu
Bana bi çirkinlik geldi yüzümün her yerinde sivilce var asla geçmiyor kendimi baya çirkin hissediyorum, kız mıdır acep

Sağol hayatım ben de ondan almayı düşünüyorum açıkçası çünkü odam küçük benim çok mobilyalı bi şey alamam
Valla kullanınca anlıcan hele asansörlüyse park yatak aşırı rahat benimki büyüdü artık ayağa kalkıyor sarkıyor filan üst kademeyi kullanmıyorum ama keşke yenidoğan döneminde alsaymışım gece habire kalk yat yapmaktansa
Bana bi çirkinlik geldi yüzümün her yerinde sivilce var asla geçmiyor kendimi baya çirkin hissediyorum, kız mıdır acep
Valla ben yaşlı bildik teyzeler heyetinin yalancısıyım kız bebek annenin güzelliğini alırmış. Erkek bebekte anneye güzellik katarmış gebelikte. Bende doğru çıkmıştı aşırı çirkinleşmiştim

Doktorumda bana kesin çözüm demedi aslında ama başka tedavi yöntemi de yok, bekleyiğ görücez dedi. Ben progestanı her bıraktığımda lekelenmem yada kanamam oldu. O yüzden progestanı bırakmayı istemiyorum kanama alanım varken. Bugün yine kahverengi lekelenmem oldu aldığım onca ilaca rağmen. Artık dursunda yan etkilerini gözüm görmüyor katlanırım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…