2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Valla anlamadım tüpte de galiba minik bir şey görmüş ama cihaz çok eski diye merkeze sevk ettiler artık hayırlısı

Ne düşünüyorsun canım oto koltuğu için ben yoykonun 360 derece döneni düşünüyorum. Diğer pahalı markalara gerek var mı emin olamıyorum.
Cybex baktım ben de canım ama tam bir araştırma yapmadım açıkçası biraz 12. Hafta randevum geçsin diye kendime bir zaman koydum sanırım o yüzden detaylı bir araştırma yapmadım henüz

Valla anlamadım tüpte de galiba minik bir şey görmüş ama cihaz çok eski diye merkeze sevk ettiler artık hayırlısı
Allah gönlüne göre versin inşallah sağlıklıdır. Daha iyi ultrasonu olan bi hastanede daha net sonuç alır. Ama biraz bekleyip zaman geçirmesin dış gebelik ihtimali varsa beklemeye gelmez sıkıntılı o.

Ay bakalım teyzeler haklı çıkacak mı bu sefer

cesursavasci canım senin randevu nezaman ? Sende bayadır gitmiyosun galiba

olur Allahın izniyle stres yapma kendine hatta 20:30 gibi cinsiyet tahminini de duyarız belki
Normalde benim bu cuma günü tam 12+0 oluyo ama burda melegim can ile 4 ağustos aynı bizim onun doktoru 3unde gel demiş ayın 3unde de tam 13+0 oluyo bende ne zaman gitsem karar veremedim ama bu pazartesi günü giderim büyük ihtimalle

Ne 12+0 ne 13+0 tam ortasında gideyim diyorsun gidince bize de haber ver belki sende tahminle dönersin

Allah gönlünden geçeni sağlıkla nasip etsin canım
Aslında gönlümden geçen bi cinsiyet yok. Eşim hep kız hayal etti evlenmeden öncesinde bile onu kız babası olarak izlemeyi çok isterim. Oğlan da anneye düşkün olurmuş onu da çok merak ediyorum o yüzden sağlıkla hayırla vaktinde gelsin bana yeter

Benim doktorum 12+0’a çağırdı canım. İnternette de 11-14.haftalar arası diye okumuştum. Bence gidebilirsin bekleyemiyosan

Ay kız doğurunca kendine rakip doğuruyorsun hiç seni soran olmuyor kızım kızım diye diye bide babalara kız çocuktan sonra bi sakinlik naiflik geliyor esas iyi tarafıda gece gündüz kalkıp ilgileniyorlar kızlarda biraz aklı erince nazlanıp niyazlanıyor bizim pabuçlar damda erkek çocukta durumu bilmiyorum umarım erkekse dediğin gibi o bari bana düşkün olsun

Kızlar herseyi de size sorasım geliyo benim bugun vajinada kasılma oluyo arada bi sebebini bilen var mı? Burda duyduklarımdan da etkileniyorum korkuyorum

Avent de vardı canım ama medelanın tasarımı ve işlevi daha farklı canım

kızlar peki sizde affedersiniz kabızlık tarzı bişeyler var mı yani en son tuvalete taaaa ne zaman çıktım onu bile hatırlamıyorum bu bir sorun mu acaba ya niye çıkamıyorum

Yazdıklarınızıda okuyorum bir türlü mesaj atamadım işteyim malum ayakkabı çanta mağazası şimdi giyimde geldi tam yazıcam birileri geliyor

Git kız git bana öyle dedi ama bende duramıyorum pazartesiye alacam randevu 2 gün önce gidecem nolcak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…