2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar herseyi de size sorasım geliyo benim bugun vajinada kasılma oluyo arada bi sebebini bilen var mı? Burda duyduklarımdan da etkileniyorum korkuyorum
Ay aynısı bende de oluyor bi sancı giriyo gibi bazen bacağımla kasığım arası bazende vajinada. Bugün bi değişiğim
Avent de vardı canım ama medelanın tasarımı ve işlevi daha farklı canım
doğrudur canım ben aventi arkadaşa vermiştim yeni almam gerekçek dediğini araştırayım.
Bende fazlalık kullanmadığım ne varsa kıyafet çarşaf filan hepsini verdikten 1 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu nasip işte

Ben 6 senedir biriktiyorum bir gün ikinci çocuğumuz olur diye artık saklayacak yerim kalmamıştı hamile pantolonlarımı bulamıyorum mesela nereye tıkıştırdıysam

Simdi ayaklarıma sıcak su torbası yaptım da iyi geldi canım. Belki üşüyoruz belkide rahim büyüyosa.iyi düşünelim iyi olsun 20 gün oldu doktora gitmeyeli içim içimi yiyo

Ben de aynı şeyi merak ediyorum ya, eşimi kız babası olarak Erkek hissediyorum ama kız olursa da çok sevinirim yani, istedikleri kadar pabucumu dama atabilirler bunu görmeye değer gibi geliyo Yine de farketmez tabi hepimiz yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım en önemlisi bu

Ben de aynıyım canım hamilelikte kabızlık çok sık rastlanan bir şeymiş zaten maalesef, uygulamalarda da yazıyor özellikle bu haftalar için uyarı şeklinde, sıvı beslenmeye çalışalım mümkün olduğunca

Valla önceden zırt pırt çıkardım şimdi böyle olunca fazla geliyor sanki artık karnım çok şiş nefes rahat alamıyormusum gibi oluyordu bakalım nereye kadar sıvı alayım bari

Valla önceden zırt pırt çıkardım şimdi böyle olunca fazla geliyor sanki artık karnım çok şiş nefes rahat alamıyormusum gibi oluyordu bakalım nereye kadar sıvı alayım bari
Ben de hep tarhana çorbası içiyorum bu yüzden, hamilelikte çok da faydalıymış doyuruyo da karnım şuan 3 aylık değil abartmıyorum 5 aylık hamileymişim gibi şiş

Birde kızlar bu ne demek oluyor perşembe randevum var pazartesi kan vermiştim sonuçları doktora göstericektim burda bunu buldum

Eklentiler

• IMG_2134.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 49
Cybex baktım ben de canım ama tam bir araştırma yapmadım açıkçası biraz 12. Hafta randevum geçsin diye kendime bir zaman koydum sanırım o yüzden detaylı bir araştırma yapmadım henüz
Cybex çok iyi katlanınca minnacık kalıyor arabası da ben de ondan alacağım gidip yerinde gördüm zaten

Ben de hep tarhana çorbası içiyorum bu yüzden, hamilelikte çok da faydalıymış doyuruyo da karnım şuan 3 aylık değil abartmıyorum 5 aylık hamileymişim gibi şiş
Hahah valla ya ben sevmiyorum tarhanayı tüh bulantılar yüzünden zaten çok iyi yiyemiyorum maalesef işte olduğu kadar canım ama karnım şiş

Ben 6 senedir biriktiyorum bir gün ikinci çocuğumuz olur diye artık saklayacak yerim kalmamıştı hamile pantolonlarımı bulamıyorum mesela nereye tıkıştırdıysam
Bende ne varsa verdim nasıl olsa uzun süre düşünmüyorum çocuk diye bari verdikten bi kaç ay sonra hamile olduğumu öğrenseydim bi ince burkuldum çünkü hiç kullanılmamış şeylerdi neredeyse tamamı ama nasip o bebeğeymiş bende neyseki hamile pantolonlarımı saklamışım normalde onları da verirdim yada kızılay kutusuna atardım nasıl tuttuysam evde şaşkınım

Simdi ayaklarıma sıcak su torbası yaptım da iyi geldi canım. Belki üşüyoruz belkide rahim büyüyosa.iyi düşünelim iyi olsun 20 gün oldu doktora gitmeyeli içim içimi yiyo
Senin kontrolün nezaman canım? Bencede üşütüyoruz şimdi aklıma geldi gece üşüdüm kasıklarım ağrıdı bütün gün de devam etti

Ayy ikisi de tadından yenmez gibi duruyor şu an benim ilk olduğu için senin ilk kız demek, bi de erkek duygusunu tadarsın inşallah

İkisi de ayrı güzel aynen öyle canım sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…