2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kaç ay araları olacak? Benim kardeşimle aram 18 ay tam
31 ay olcak yine iyiymiş böyle söyleyince 30 eylülde 2021 de doğum yaptım sanki dün yapmışım gibi südyeninde aynısı yokmuş ya diğerlerine gidip bakmam lazım alınca yazarım buraya

31 ay olcak yine iyiymiş böyle söyleyince 30 eylülde 2021 de doğum yaptım sanki dün yapmışım gibi südyeninde aynısı yokmuş ya diğerlerine gidip bakmam lazım alınca yazarım buraya
Baya var araları canım ben de yakın sandım Tamam canım teşekkürler

Çok geçmiş olsun canım, 2 sene yeterli zaten bence sonrası keyif gibi oluyo

Ay burada çok tecrübeli anne var galiba Kızlar size bir şey soracağım. Ben öneri lotus sütyen kullanıyorum. Şimdi doğum ve sonrasında ne kullanmalıyım ki ben?
Ben pentiden almıştım emzirme sütyeni iki sene boyunca kullandım sağlam çıktılar. Penye gibi ama kalın olduğu için uç belli etmiyordu benim de ucu pek yok zaten. Bir de pentinin sporcu sütyenleri var şu an onu kullanıyorum diğerleri rahatsız ediyor. İçi süngerli oluyor ama ben çıkardım süngerini.

Ya benim doktor da bugün öylesine bir şey dedi gibi yani net değil zaten dedi en azından %70-80 falan deseydi. Bir şey tahmin et dersen erkek derim gibi dedi ama kesin değil o yüzden yine minnoşum diye sevmeye devam oğlum kızım kavramına çok var

melegim can ancak eve girdim ya minnosun son hali bakalım sen ne tahmin edeceksin teyzesi

Eklentiler

• IMG_20231024_225130.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
Yok yok korkma canım sonucun 152414 ul çıkmış sende 7 - 14 hafta aralığının içerisindesin
Valla az önceye kadar bir tribe girmedim değildi şimdi daha iyiyim daha önceki beta ma baktım ondada aynısı yazıyordu sanırım o öyle yazan birşey teşekkür ederim

Vallahi kuzum bu haftalarda çok yorum yapamıyorum ama görünüşte çıkıntı göremedim kız gibi geldi bana ama tabi doktor daha net görmüştür
Doktor da çok evirdi çevirdi illa bir şey söyle dersen erkek gibi geldi falan dedi ama öylesine söylemiş gibi geldi 14. Haftadan sonra daha net görebiliriz şu an erken dedi

Ben acaba 13+0da mi gitsem ki
Çok sevindim adına canım inşallah güzel sonuçlar çıkar ne zaman çıkacakmış sonuç

Sordum şimdi fiyatı 650TL dedi. Yuh dedim. Her ay her ay verilmez. Belki ilk ay süt çoğalana kadarki süre için kiralarım. Bilemedim. Baya etkiliymiş diğerşerine göre.
Canım once bi bak sürekli emzir bebeğini zaten 2 saate bir acıkıyormus kimi zaman hatta 1 saate düşüyormuş yani gerekte kalmayacak belkide sütun çok gelecek.. zaten sütun çok gelmesi için bol emzirme ve bol su içmeyi oneriyorlar

Benim rahimde sonradan çıkan boş bir kese ve kanama alanı var canım. Daha önce de yumurtalıkta kist vardı o yarı yarıya küçüldü. Devlet hastanesinde tekrar gittim 1 mm küçük çıktı. O bile umut vermişti ama yine başladı işte bugün saat 4ten beri hala devam ediyor. Her wcye gittiğimde bir günlük ped dolmuş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…