31 ay olcak yine iyiymiş böyle söyleyince 30 eylülde 2021 de doğum yaptım sanki dün yapmışım gibi südyeninde aynısı yokmuş ya diğerlerine gidip bakmam lazım alınca yazarım buraya
31 ay olcak yine iyiymiş böyle söyleyince 30 eylülde 2021 de doğum yaptım sanki dün yapmışım gibi südyeninde aynısı yokmuş ya diğerlerine gidip bakmam lazım alınca yazarım buraya
Bende tam 24 ay emzirdim doğum gününden sonraki gün 3 hafta önce düştü ve dili patladı tam 6 dikiş atıldı ememedi öyle bıraktı şuan hala açıp bi dil atıyo öpüyo falan da hala yok emmeye cesareti. Yoksa bırakmazdı zaten muhtemelen çok düşkündü doktorum sen sıkıntı yapmıyorsan ikisini beraber de emzirebilirsin demişti ben göze almıştım ama böyle birşey geldi başımıza
Ay burada çok tecrübeli anne var galiba Kızlar size bir şey soracağım. Ben öneri lotus sütyen kullanıyorum. Şimdi doğum ve sonrasında ne kullanmalıyım ki ben?
Ben pentiden almıştım emzirme sütyeni iki sene boyunca kullandım sağlam çıktılar. Penye gibi ama kalın olduğu için uç belli etmiyordu benim de ucu pek yok zaten. Bir de pentinin sporcu sütyenleri var şu an onu kullanıyorum diğerleri rahatsız ediyor. İçi süngerli oluyor ama ben çıkardım süngerini.
Ahahaha aynı bana da böyle dedi. Tahmin et dersen erkek dedi. Karnımı salladı falan bi şey görmedi aslında ama 15+6 da gördü bana da anlattı ben de instagram da Mehmet boz un cinsiyet videolarına baktım onun kız da anlattığının aynısını anlatıyor ve gösteriyor. O yüzden ben daha değişmez diyorum kendim için
Ya benim doktor da bugün öylesine bir şey dedi gibi yani net değil zaten dedi en azından %70-80 falan deseydi. Bir şey tahmin et dersen erkek derim gibi dedi ama kesin değil o yüzden yine minnoşum diye sevmeye devam oğlum kızım kavramına çok var
Valla az önceye kadar bir tribe girmedim değildi şimdi daha iyiyim daha önceki beta ma baktım ondada aynısı yazıyordu sanırım o öyle yazan birşey teşekkür ederim
Doktor da çok evirdi çevirdi illa bir şey söyle dersen erkek gibi geldi falan dedi ama öylesine söylemiş gibi geldi 14. Haftadan sonra daha net görebiliriz şu an erken dedi
Çok şükür kızlar her şey yolunda ikili için kan da verdim 12+3 olarak geldik ama bu sefer de 12+6 çıktı minnos cinsiyete yorum yapmak için çok erken 14. Haftadan sonra yapabilirim dedi, ama erkeğe yakın gibi gördüm tam kesin değil dedi
Sordum şimdi fiyatı 650TL dedi. Yuh dedim. Her ay her ay verilmez. Belki ilk ay süt çoğalana kadarki süre için kiralarım. Bilemedim. Baya etkiliymiş diğerşerine göre.
Canım once bi bak sürekli emzir bebeğini zaten 2 saate bir acıkıyormus kimi zaman hatta 1 saate düşüyormuş yani gerekte kalmayacak belkide sütun çok gelecek.. zaten sütun çok gelmesi için bol emzirme ve bol su içmeyi oneriyorlar
Bendede bir anda bildigin damlaya damlaya kırmızı kan gelmeye başlamıştı kesin düşük başlıyor dedim. Adet kanı gibi kıpkırmızıydı.
Doktor baktı rahimde kanama alanı filan yoktu.
Belkide vajina içinde bir damar vs çatlamıs olabilir yada enfeksiyon varsa o yapabiliyormuş. Polip vs varsa onlarda yapabiliyormuş.
Anlayacağın belki seninde rahimden degildir..
Enfeksiyon filan var mı idraryollarında test yaptılar mı ?
Benim rahimde sonradan çıkan boş bir kese ve kanama alanı var canım. Daha önce de yumurtalıkta kist vardı o yarı yarıya küçüldü. Devlet hastanesinde tekrar gittim 1 mm küçük çıktı. O bile umut vermişti ama yine başladı işte bugün saat 4ten beri hala devam ediyor. Her wcye gittiğimde bir günlük ped dolmuş oluyor
Evet canım durmuyor bi türlü kahve kırmızı kahve döngüsündeyim bugün. Moralim çok bozuldu. Zaten bugün tüm gün uyudum şişe kapağını açmaya bile halim yok