2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu teorideki
Gibi
Net gözükecekse bizde buna göre tahmin yaparsak kız gibi canım tabi biz göremiyorsak bilemicem
Doktor da çok evirip çevirdi illa bir tahmin istersen erkek gibi dedi ama ben hala kesin erkek diyemedim ya bugün en azından erkekse çıkıntısı var bak burada erkek demesini beklerdim

Yaa rüyamda doktor yorum yapmıyor arkadaşım kız diyor demiştim ya cidden ruyamdaki gibi oldu şu an bebişin nubu da aynı ruyamdaki gibi çizgi şeklinde dik değil 1 ay nasıl geçecek bakalım
Geçmez yaaa bende sinir oluyorum geç gidesim geliyor o yüzden bu seferde ikili
Teste geç kalırım. Ama benim doktorum 12 hafta bitiminde yaptıgı tahminler tutuyor hep
Biliyor yani dur bakim bende 12+5 de gidecem

Doktor da çok evirip çevirdi illa bir tahmin istersen erkek gibi dedi ama ben hala kesin erkek diyemedim ya bugün en azından erkekse çıkıntısı var bak burada erkek demesini beklerdim
Ama erkek degilsede bişe de dersen erkek diyebilirim demeside sinir bozucu

Geçmez yaaa bende sinir oluyorum geç gidesim geliyor o yüzden bu seferde ikili
Teste geç kalırım. Ama benim doktorum 12 hafta bitiminde yaptıgı tahminler tutuyor hep
Biliyor yani dur bakim bende 12+5 de gidecem
Aay hadi inşallah sen elinde bir veriyle gel benim bebiş sürprizlerle dolu neyse sağlıklı olsunlar da

Aay hadi inşallah sen elinde bir veriyle gel benim bebiş sürprizlerle dolu neyse sağlıklı olsunlar da
Aynen canım saglıklı olsunlarda senin ilk bebiş benim iki tane kızım var belki oglum olur diye sabırsızım ama sanki buda kız olacak herkes öyle diyor. Dünde rüyamda üçüzlere hamileydim cinsiyetleri söyledi doktor birisi erkek ikisi kızdı

Bu arada progestani kesti kızlar doktorum, pilatesi sormadan baslayabilirsin dedi ecopirine de devam edicem. OMEGA 3 için de 2-3 güne bir kullan dedi. Vitamin kullanırken mide bulantim olduğunu söyledim akşamları iç dedi

Aaay oğlusun mu geliyor yoksaaa gönlüne göre sağlıkla gelsin inşallah

Aaay oğlusun mu geliyor yoksaaa gönlüne göre sağlıkla gelsin inşallah
Sadece ben erkek hissediyorum belkide istedigim için olabilir benim dışımda tüm çevrem kız diyor diyebilirim yani. Ama rüyamda hep ultrasonda çıkıntı görüyorum şimdiye kadar rüyalarım gep oldugu gibi çıktı inşallah buda dogru çıkar saglıkla inşallah

Benim rüyamda da genelde erkekti ama son rüyamı burada söylemiştim ya bugün aynısı olması ilginç geldi benim etrafımda 7-8 kişi kız 4-5 kişi erkek diyor çok karışık çoğunluk kız diyor ama bakalım sağlıkla gelsinler

O halde sevinelim belkide gercekten garip bir hamilesindir. Hic kimseye benzemeyen .. nevi sahsına munhasır...
Ve tüm olumsuzluklara ragmen gebeligi doguma kadar devam eden

Kızlar gündüzler kısalıyor ne ara akşam oluyo anlamıyorum , birkaç gün giremediğim oluyor koşturmadan. Herkes nasıl bakalım maşallah 11-12-13 haftalardayız bakıyorum. Ben cinsiyeti çok merak ediyorum açıkçasııı 16. Haftayı iple çekiyorum

Amiin canim cok tesekkur ederim

Amin canim cok tesekkur ederim evet hic bir belirti olmadan boyle olunca epey uzucu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…