2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok tedirgin edici bir durum gerçekten ya. Insallah atlatırsın bu günleri. Ve rahat bir nefes alirsin. Cidden tuvalete giderken bile korkmak çok zor...

Aslında kesede birşey yoksa belkide adet görerek hamile olanlardansındır öyle olabilirmi aceba.
Görümcem iki çocugunda da 9 ayın 9 undada adet zamanları normal adet görerek dogum yapmış.

Hahahah sen nasıl bacağa benzettin

hiç güleceğim yoktu yahu..

Belkide ultrason açısına göre gölgede kalmıstır pipisi annesi.. birkaç haftaya net belili olur gibi baya iri bi bebek olacak gibi masallah barekallah
Aay evet haftasına göre önden gitmesi erkek mi acaba düşüncelerimi tetikliyor sanki kız daha minyon olurdu sağlıklı olsun da minik kuşum annesini 1 ay daha bekletecek bakalım

Valla az önceye kadar bir tribe girmedim değildi şimdi daha iyiyim daha önceki beta ma baktım ondada aynısı yazıyordu sanırım o öyle yazan birşey teşekkür ederim
Ne demek canım, bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayacağız inşallah Sonuçlarına e nabızın sayfasında doğrudan değilde tahlil tarihini seçip türkçe pdf olarak indir öyle bakarsan daha net anlaşılıyor. Yüksek veya düşük değerleri de kırmızı ile işaretliyorlar.

İnşallah canım benim bir an önce atlatıp daha normal bi hamilelik sürecine geçmeyi o kadar çok istiyorum ki Ama böyle söylerken bile çekiniyorum Rabbim daha kötüsünden korusun, buna da şükür diyorum. Ancak bugün aşırı bunaldım işte Doktor bana en son gerçekten ilginç bir hastasın dedi. Bunun deme sebebi de kanama olurken kesenin küçülmesi gerekirken benimki büyüdü. Adet görmüyorum bence çünkü benim adetim çok sancılı geçiyor 3 gün raporlu oluyordum genelde bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti görümcenin durumu da gerçekten çok farklıymış. Öyle olsa 1 haftayı geçti durması gerekirdi. Bu teori de tutmuyor. Zaten neresinden tutsam elimde kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…