2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Vallahi dışardaydım sırf yazdınmı diye girip baktım okudum çıktım şimdi müsait oldum yazıyorum maşallah canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına içine doğan da doğru çıktı erkeğe benziyomuş

Doğrudur canım herkesin tecrübesi Farklı tabi inşallah bu sefer hiç birine gerek kalmaz aynı sorunları yaşamazsın

Canım ben düşükten sonra bir regl bekledim ve hamile kaldim. Onda da düşük riski yaşadım ama sağlıkla geldi çok şükür. Ama doktor kontrolünde idim ben. Yani kürtaj sinrasi yab15 gün ya bir ay sonra kontrolüm oldu. Regl sonrası da tekrar kontrolüm oldu yumurtlamayı falan takip etti rahim toparlanmis mi diye baktı. Deneyebilirsiniz dedi oldu

İnşallah canım kahverengi başlayan kanamam kırmızıya döndü yine. Moralim iyice bozuldu. Ne olacak böyle nasıl duracak anlamıyorum. Çok değil ama bunca ilaca rağmen durmayınca korkuyorum artık.
Yine mi başladı canım

Canım hastane tipi sağma makinası daha güçlü çekiyor ama benim göğüslerimi yara yapmıştı mesela. Böyle küçük yarıklar oluşup kanlar akacak kadar hatta Cildim hassastır bana iyi gelmemişti yani. Lansinoh vardı bende tabi ki hastane tipi kadar güçlü çekmiyordu ama bir öğünlük sağıyordum ve göğüs uçlarım da rahatlamıştı.

Oyyy maşallah kuzum bana da o haftalarda erkek gibi dedi sonra 15+6 da %95 kız oldu

Yaa hadi bakalım bana seninki hep erkek gibi geliyordu zaten bakalım ne çıkacak ikili test nasıldı canım neler dedi ultrasonda? Kan tahlili kaç tüp aldı?

Kuzum sanıyorum ki kürtaj yoksa beklemene gerek yok diyorlar. Ben de kimyasal gebelik geçirdim hiç beklemene gerek yok demişti. Ağrılı bir kanla atıldı o dönem tabi evde. Sonra kontrole gittim rahmin temiz beklemenize gerek yok dedi

Canım bence rahim dinlensin en azından 2 adet gör o adetlerle de temizlenir iyice sana da iyi gelir önemli olan sağlıkla olması acele etme. İnşallah güzel haberi alınca bizimle de paylaş yine grupta

Yok ağır bunlar zaten biyere giderken taşıması teferruatlı bende evde kullanım için kiralamıştım.
Bide bugün bi arkadaş doğumdan sonra ilk 3 ay emzirme hemşirelerinin sağım yapılmasını önermediğini söylemişti. Vücut bebeğin beslenme şekline adapte olduğu için. Bi araştır istersen o durumu. Baktın doğumdan sonra rahatsız oluyosun önce bir aylık bi kiralar denersin

Sen hangi marka kiralamıştın canım ben babyvacc kiraladım hiç öyle sorun yaşamadım ama cidden aşırı güçlü çekiyor cildin hassas diyemi öyle oldu acaba

Mama hiç pratik değil bence daha çok işkence gibi. Oğlum ilk bir ay emmemişti, sağdıklarım da yetmiyordu bazen. Gece uyanıp ağlıyor mesela emse al kucağına emzir uyut. Bir koşu mutfağa git mamayı hazırla ki suyunu falan önceden kaynatıp soğuturdum, ama o an yine de ısıtmak gerekiyor ya o sırada açlıktan krize giriyordu ay kabus gibi günlerdi. İnşallah bu kez mamaya ihtiyacımız olmaz. Ve hiç de uzun uyumazdı benim oğlum max yarım saat şimdi 6 yaşında hala da uykusuz bir çocuk, doğuştan beri değişmedi

Sen hangi marka kiralamıştın canım ben babyvacc kiraladım hiç öyle sorun yaşamadım ama cidden aşırı güçlü çekiyor cildin hassas diyemi öyle oldu acaba
Ben kiralamadım canım hastaneye gidip sağıyordum Acıbadem hastanesininkiydi markasını hiç hatırlamıyorum. Cildim hassastır evet genel olarak sanırım o güçlü çekmesi yaraya sebep oldu.

Kuzum çok teşekkürler, yarın bakacaklar bakalım inşallah temizdir.. evet Rabbim kimseye yaşatmasın çok zormuş.. amin canım dua edin hamile duası kabul olur sağlıklı gebelik geçireyim
Dualarım seninle canım. Hem rahmin toparlansın hem psikolojin biran önce inşallah sonrada müjdeli haberlerin olsun bize bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. Mayısta 4 aylık olurmusun acaba

Ben kiralamadım canım hastaneye gidip sağıyordum Acıbadem hastanesininkiydi markasını hiç hatırlamıyorum. Cildim hassastır evet genel olarak sanırım o güçlü çekmesi yaraya sebep oldu.
Kötü olmuş durum canım sonraki sızısı da çok kötü oluyor. İnşallah bu sefer hiç gerek kalmaz hiç birimize zorunlu sağma durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…