2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben suyu hep oda sıcaklığında tuttum hiç ısıtmadım bana çok pratik gelmişti emme olayı çok uzun sürüyordu mamayı hemen içip uyuyordu gündüzde hemen içiyordu ve doyuyordu. Benim bebe de asla uyumaz ya ilk doğduğunda yaklaşık 6 saat uyanık kaldı hepimiz şok olmuştuk ondan beri uyumuyor yani gündüz uykusu özellikle hiç yok diyebilirim. Ama huzursuzda olmuyor yani kendinden sevmiyor uykuyu benim gibi. Ama acıktığında yıkıyordu uykuyu em Allah em em Allah em yani bitmiyordu emmesi o işe başladığım dönem mamaya başladım ne rahatlıkmış dedim ya cokcok emiyordu 90 cc götünü dönüp uyuyordu gece gündüzde öyle veriyordum mamayı anında doyup sakinliyordu bilmiyorum ben bayağı memnun kaldım bir daha denemek istemiyorum o yüzden bu sefer hiç emzirmem diye korkuyorum çünkü emzirmek ciddi de bir olay yani yemene içmene dikkat ediyorsun her yerde meme ihtiyacı olabiliyo dış görünüşünü etkiliyo bi yere gitsen çocuğu bırakmak olay falan

Evet yaa seninki de geç başlamıştı dimi bebişim. 12’de geçiyor balayı başlıyor lafı da hurafe o zaman, oysa ki ne umutlarım vardı
Ben de etkili olmadı o hurafeler kuzum. Ben 2 haftadır çok şükür iyiyim. Şimdi de sorun nefes 2 konuşsam nefes nefeseyim. Ama şükür miniğim iyi olsun da

Yani 10. Haftamda olmam lazım üç hafta önce kalp atışında doktor dolu dolu 7Haftalıksın demişti ona göre hesaplarım bilemedim normal değil mi sonuç korktum şimdi ya
Yok yok korkma canım sonucun 152414 ul çıkmış sende 7 - 14 hafta aralığının içerisindesin

Evet emmesi benimkinin de uzun sürüyordu ama mama hazırlama işi bana daha zor geldi dediğim gibi, dışarı çıkarken de termosa su koy biberon ayarla sonra onları sürekli sterilize etmek gerek o da ayrı bir iş. Emzirmek öyle mi açıyorsun emiyor kapatıyorsun tamam temizliği yıkaması yok
Ben göğüs ucu yarasından çok çektim bu kez öyle bir şey olmaz inşallah. Oğlumu 26 ay emzirmiştim bunda da yine 2 sene emzirmek isterim Allah nasip ederse :)

Bende tam 24 ay emzirdim doğum gününden sonraki gün 3 hafta önce düştü ve dili patladı tam 6 dikiş atıldı ememedi öyle bıraktı şuan hala açıp bi dil atıyo öpüyo falan da hala yok emmeye cesareti. Yoksa bırakmazdı zaten muhtemelen çok düşkündü doktorum sen sıkıntı yapmıyorsan ikisini beraber de emzirebilirsin demişti ben göze almıştım ama böyle birşey geldi başımıza

Ay burada çok tecrübeli anne var galiba Kızlar size bir şey soracağım. Ben öneri lotus sütyen kullanıyorum. Şimdi doğum ve sonrasında ne kullanmalıyım ki ben?

Ay burada çok tecrübeli anne var galiba Kızlar size bir şey soracağım. Ben öneri lotus sütyen kullanıyorum. Şimdi doğum ve sonrasında ne kullanmalıyım ki ben?
Ben son ayımda ve ilk altı ay H&M den emzirme südyeni almıştım penye böyle içinde ince bir süngeri var uç belli etmiyor penye olmasına rağmen çokta şekilli duruyor bence takınca ikili satılıyordu çok pişmanım daha çok almadığıma yine onu kullancam varsa iki tane daha alırım birde H&M in emzirmr atleti gece ve evde oda çok rahat oldu düzgünde duruyo çok fazla uçta belli etmiyor ben memnundum suwenden normal bir emzirme südyeni aldım böyle süngerli telli falan asla kullanmadım

Yaa aslında tam ruyamdaki gibi oldu biliyor musun doktor tam tahmin etmedi ve görsel aynı ruyamdaki gibi arkadaşım da kiz demişti bu görsele ama atcam şimdi bakalım yorumunuz ne olcak

Oyyy maşallah kuzum bana da o haftalarda erkek gibi dedi sonra 15+6 da %95 kız oldu
Yaa bana da çok yorum yapamadı biliyo musun evirdi çevirdi şu an çok erken dedi 14ten sonra söylüyorum dedi şu an ancak %50-50 diyebilirim ama illa bir şey diyeyim istiyorsan erkeğe daha yakın gibi geldi dedi yine soru işaretliyim yani

Link bulursan atar mısın kuzum? Ben ince bir sünger isterim. Süngersiz rahat edemem zaten. Önceden göğsüm yoktu ama şimdi var malum

Yaa aslında tam ruyamdaki gibi oldu biliyor musun doktor tam tahmin etmedi ve görsel aynı ruyamdaki gibi arkadaşım da kiz demişti bu görsele ama atcam şimdi bakalım yorumunuz ne olcak
Allah ne verirse sağlıklısını versin inşallah e ozaman ben şimdi tahmini cinsiyeti listeye eklemeyim mi

Ahahaha aynı bana da böyle dedi. Tahmin et dersen erkek dedi. Karnımı salladı falan bi şey görmedi aslında ama 15+6 da gördü bana da anlattı ben de instagram da Mehmet boz un cinsiyet videolarına baktım onun kız da anlattığının aynısını anlatıyor ve gösteriyor. O yüzden ben daha değişmez diyorum kendim için

Yaa hadi bakalım bana seninki hep erkek gibi geliyordu zaten bakalım ne çıkacak ikili test nasıldı canım neler dedi ultrasonda? Kan tahlili kaç tüp aldı?
Aay ben de çok merak ediyorum etrafim hep kız diyordu bana erkek daha azdı sonucu ben de çok merak ediyorum bir şırınga alındı ama 3 tüpe dağıtıldı gibi gördüm, idrar olayını da söyledim onu da alcaz dedi bir de idrar testi alındı, ense kalınlığı için gayet güzel dedi 10 gün sonra sonuçları wpden aticam dra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…