2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Amin canim tavsiyen icin tesekkur ederim hic aklima gelmemisti iyi ki soyledin

Amin canim cok tesekkur ederim sana da cok gecmis olsun Allah sifalar versin Allah en hayirli zaman da bizlere de saglikli bebisler nasip eylesin

Amin Allah razi olsun tecrubeni paylastigin icin tesekkur ederim doktor bir period beklemen yeterli dedi ama Turkiye de daha uzun bir ara veriyorlar demekki.Ben de en az iki period beklemeyi dusunuyorum insaallah.
Ilk defa boyle bir seyle karsilasinca insan nasil olacak bilemiyor ama mesajlariniz cok iyi geliyor iyi ki varsiniz.

Amin cok tesekkur ederim Rabbim bir daha gostermesin cok zormus gercekten

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar carsamba gunu Turkiye saatiyle 21:00 de operasyona giricem dualarinizi beklerim. Rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik sihhat versin zamani geldiginde saglikla evlatlarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin
Canım benim üzülme diyemem ben ilk gebeliğimde yıkıldım. Sen dün yazınca yine aklıma geldi yine üzüldüm acaba yaşasa ne olur dedim ama maalesef yaşasa belki sağlıklı olmayacaktı belki daha çok üzülecektim. Allah böyle uygun gördü bu da bir sınav isyan etmedim rabbime sığındım çok şükür ikinciye hamileyim. İnşallah sen de herseyi atlattıktan sonra buraya geleceksin ve müjdeyi bize vereceksin inanıyorum kürtajdan sonra çok dikkat et kendini sıcak tut ayağına çorap giy, kan kaybı olacak pekmez ısıt iç . Terliksiz yere basma. Rabbim yardımcın olsun inşallah

Ya ben süngerli isterim rahat edemem diğer türlüsünde

Bakalım seninki de değişecek mi biz o sırada video çekiyorduk çok komik ve güzel bir anı oldu bizimki ama 95 olduğu için ben de kızım demiyorum annem diyorum

Hepinize tesekkur ederim arkadaslar carsamba gunu Turkiye saatiyle 21:00 de operasyona giricem dualarinizi beklerim. Rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik sihhat versin zamani geldiginde saglikla evlatlarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasip Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsin

Aslınmda süt pompası sırf süt gelsin diye değil fazla sütü saklamak için önemli. 2 arkadaşım da doğum yaptı deli gibi emziriyorlar fazla fazla geliyor sütleri çok şükür. Ancak taş gibi olup acımaya başlıyormuş fazla kalan sütü sağmazlarsa. Mutlaka sağma aleti lazım dediler. Ama sanırım doğumdan sonra almak mantıklı. Belki de hiç sütüm gelmeyecek. Allah korusun.

Günaydın kızlar
Ben uyurken çok geriniyorum normalde de esnemeyi gerinmeyi çok yapardım şimdi de istemsizce oluyor sonra bir sancı ile uyanınca fark ediyorum. Bacaklarımla çok geriniyorum özellikle öyle olunca da karnım acıyor. Bebişe bir zararı var mıdır ki? Uykuda olunca kendimi de engelleyemiyorum tabi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…