- 1 Mart 2018
- 608
- 488
- 103
- 41
Amin canim tavsiyen icin tesekkur ederim hic aklima gelmemisti iyi ki soyledinCok geçmiş olsun gerçekten ama en doğru yöntemi seçmişsin.. başıma geldi çok üzücü bir durum ben pıhtı halinde görsemde yinede çok üzülmüştüm.. göstermek isterlerse bakma o görüntüye üzme kendini. İnşallah en kısa sürede tekrardan sağlıklı bir gebelik geçirirsin canim
Amin canim cok tesekkur ederim sana da cok gecmis olsun Allah sifalar versin Allah en hayirli zaman da bizlere de saglikli bebisler nasip eylesinCanım çok geçmiş olsunAllah diğer evlatlarına sağlık versin benim de gelişimi 6.haftada kalmıştı biliyorsun normalde çarşambaydı randevum benim de ama cumartesi günü kendim kanamaya başladım (8+3) iken.. bence en doğru kararı vermişsin ilaçsız kendim kanamadım ama sancı ağrı 2-3 saat çekiyorsun yani hastaneye gitmek durumunda kaldım çünkü evde ilaç da alamıyorsun. Kürtaj en acısız sancısız şekilde geçer umarım
Amin Allah razi olsun tecrubeni paylastigin icin tesekkur ederim doktor bir period beklemen yeterli dedi ama Turkiye de daha uzun bir ara veriyorlar demekki.Ben de en az iki period beklemeyi dusunuyorum insaallah.Rabbim yerini doldursun canim.
Bende iki kez vakumlu kürtaj oldum.
Vakumlu kürtaj dige r kurtaj sekline gore daha az zararalı diye söylemisti doktorum.
Güvenle yaptırabilirsin demisti.
Hemde hemen 10 dakikalik bir islem oldugu için daha kolay oluyor. Hiç acı hissetmiyorsun uyuyup uyaninca hepsi geçmoş oluyor hiç bisey hatirlamiyorsun. Bir saat filan sonrada hemen taburcu oluyorsun.
En azından hersey daha hızlı gelistigi icin pisikolojik olarak daha az yıpranıyor insan. Hemen iyileşme sürecine giriliyor.
Doktor kürtaj sonrası 3 ay korun demisti.
Normalde hic korunmasan bike olir ama gebelik oluşursa yine düsük riskin yükselir sonrada keske korunsaydım demezsin demisti.
Bende 3. Ay korundum 4. Ay yeniden hamile kaldım. . İnsallah rabbim en hayirli vakitte yeniden nasip etsin.
Dua edelim senin için.
Amin canim cok tesekkur ederimCanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarsın tekrar
Amin cok tesekkur ederimRabbim hayırlı zamanda sağlıkla yerini doldurmayı nasip etsin canım Allah sabır versin acını hafifletsin inşallah
Amin cok tesekkur ederim Rabbim bir daha gostermesin cok zormus gercektenBenim ikinci kurtajimdi canım ilki 5. Haftada istenmeyen gebelik olduğu içindi o çok kolay geçmişti. Ama bunda 10 gün kadar kanamam devam etti ilk bir hafta da sancılarım oldu ara ara. 1 ay kadar da lekelenmelerim devam etti. Ama doktor 14. Gün kontrole çağırdı bir de kürtaj sonrası ilk reglden sonra yumurtlama zamanı görelim dedi. Toparlanmisti rahim ve vücuten kısa zamanda iyilesirsin umarım canım
Canım benim üzülme diyemem ben ilk gebeliğimde yıkıldım. Sen dün yazınca yine aklıma geldi yine üzüldüm acaba yaşasa ne olur dedim ama maalesef yaşasa belki sağlıklı olmayacaktı belki daha çok üzülecektim. Allah böyle uygun gördü bu da bir sınav isyan etmedim rabbime sığındım çok şükür ikinciye hamileyim. İnşallah sen de herseyi atlattıktan sonra buraya geleceksin ve müjdeyi bize vereceksin inanıyorumHepinize tesekkur ederim arkadaslar carsamba gunu Turkiye saatiyle 21:00 de operasyona giricem dualarinizi beklerim. Rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik sihhat versin zamani geldiginde saglikla evlatlarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin
Ya ben süngerli isterim rahat edemem diğer türlüsündeÇok geçmiş olsun canım, 2 sene yeterli zaten bence sonrası keyif gibi oluyo
Ben pentiden almıştım emzirme sütyeni iki sene boyunca kullandım sağlam çıktılar. Penye gibi ama kalın olduğu için uç belli etmiyordu benim de ucu pek yok zaten. Bir de pentinin sporcu sütyenleri var şu an onu kullanıyorum diğerleri rahatsız ediyor. İçi süngerli oluyor ama ben çıkardım süngerini.
Bakalım seninki de değişecek miYa benim doktor da bugün öylesine bir şey dedi gibiyani net değil zaten dedi en azından %70-80 falan deseydi. Bir şey tahmin et dersen erkek derim gibi dedi ama kesin değil o yüzden yine minnoşum diye sevmeye devam oğlum kızım kavramına çok var
Biz de her gittiğimizde video çekiyoruz ama tam cinsiyet belli olmadığı için çok heyecanlı olamadıBakalım seninki de değişecek mibiz o sırada video çekiyorduk çok komik ve güzel bir anı oldu bizimki ama 95 olduğu için ben de kızım demiyorum annem diyorum
Seninkinin son resmine baktık mı canımBakalım seninki de değişecek mibiz o sırada video çekiyorduk çok komik ve güzel bir anı oldu bizimki ama 95 olduğu için ben de kızım demiyorum annem diyorum
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm nasip Rabbim tekrar sağlıklı bir gebelik nasip etsinHepinize tesekkur ederim arkadaslar carsamba gunu Turkiye saatiyle 21:00 de operasyona giricem dualarinizi beklerim. Rabbim sizlere ve bebeklerinize saglik sihhat versin zamani geldiginde saglikla evlatlarinizi kucaginiza almanizi nasip etsin
GünaydınGünaydınlar
Dün uzun süre sonra ilk defa çok güzel uyumuşum yaarada böyle olunca tatil gibi oluyor
Aslınmda süt pompası sırf süt gelsin diye değil fazla sütü saklamak için önemli. 2 arkadaşım da doğum yaptı deli gibi emziriyorlar fazla fazla geliyor sütleri çok şükür. Ancak taş gibi olup acımaya başlıyormuş fazla kalan sütü sağmazlarsa. Mutlaka sağma aleti lazım dediler. Ama sanırım doğumdan sonra almak mantıklı. Belki de hiç sütüm gelmeyecek. Allah korusun.Canım once bi bak sürekli emzir bebeğini zaten 2 saate bir acıkıyormus kimi zaman hatta 1 saate düşüyormuş yani gerekte kalmayacak belkide sütun çok gelecek.. zaten sütun çok gelmesi için bol emzirme ve bol su içmeyi oneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?