2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet canım durmuyor bi türlü kahve kırmızı kahve döngüsündeyim bugün. Moralim çok bozuldu. Zaten bugün tüm gün uyudum şişe kapağını açmaya bile halim yok
Tam bitti derken yine başlıyor kontrolün ne zaman canım tekrar kırmızıya dönünce doktorunla görüştün mü

1 aya kadar belli olur herhalde erkek annesi olarak gelebilirim sahaya
Canım bence seninki erkek. Kız dese sonradan erkekmiş dese evet de erkekse o çıkıntıyı görmüştür yine de tam size göstereceği pozisyonda olunca size de gösterir ben de dün ikili test yaptım bana da erkek gibi dedi :)

1 aya kadar belli olur herhalde erkek annesi olarak gelebilirim sahaya
Ayy sabirsizlikla bekliyorum.kizlar hicbirinizi gormesemde ailem oldunuz..hepinizin heyecani, uzuntusunu icimde hissediyorum.hergun sanki tekrar tekrar cinsiyet ogrencek gibi adiniza heycan yaopiyorum..girip girip bakiyorum.o napti kanamasi gecti mi? Onun fetal dna sonucu cikti mi? Onun bebek cinsiyeti noldu? Doktor rnadevusu nasil gecti...hepinizi seviyorum kizceler daha beraber cok yolumuz var

Olabilir canım bilemedim ki Tweetyde aynı şey olduğu için kesin konuşamıyorum

Yaaa canım benimm karşılıkliii hepimiz burada birbirimize moral, destek oluyoruz harika bir topicimiz var

Kızlar şimdi bebek 12+6 ya bu sadece boyunun 12+6ya uyumlu olduğunu gösterir dimi ben uygulamalarda yine 12+3 olarak takip ediyorum
Canim biraz duruma bagli snairim
İlk basta uyumlu idi ve sonra degiati ise yetisir o nedenle degistirme.bende mesela yumurtlamam erkendi(4 gun) ovulasyon nedeni ile biliyoruz.regl den ziyade ona gore gidiyoruz.doktorda onu baz aldi ama ilk zamandan beri hep ondeyim ve sebebini biliyoruz

Canim aslında önde şu an yani bugün normalde yumurtlamaya göre 12+3 olması gerekiyordu bı önceki randevuda 1 gün önde oldu tamam dedim 12+4 oluyordu ama dün 12+6 dediği için bugün bebiş 13+0 oluyor yani şimdi uygulamada 12+4 mu olmalı 13mu

Hadi ya orayı kaçırdım ben. Önce erkek sonra kız mı demişler
Aynı benim olay gibi olmuş evirip çevirmiş doktor bakmış bir şey dememi istersen erkek gibi demiş. Benim de dün göremedi tahmin yürüt dersen erkek derim dedi, çünkü doktor da şu an erken 14ten sonra söyleyebilirim demişti biraz sorum yanıtsız kalmasın gibi bir cevap oldu ama erkek de olabilir görmüş olabilir bir şeyler bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…