2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de kalınını alcam sanırım baya da pahalıydı. Bir de hamile jeans siparişi verdim bakalım nasıl gelecek
Evet normal taytlara göre hamile taytlari daha pahalı jeans henüz sipariş vermedim tam modeline tipine emin olamadim taytlar bir gelsin sonrasında jeans de bakcam

Kızlar yaaa butun yemeklerden tıksınıyorum ne yersem ertesı gun dusununce agzıma gelıyor etten tavuktan mantıdan makarnadan corbadan tıksındım dun aksam yemegı yıyemedım sunu pısıreyım diyorum pısıremıyorum canım ıstemıyor sımdı kalktım bıraz tuzlu cubuk yedım mıdemı bastırsın dıye kendımı ıtıyorum kalk mutfaga gıt kendıne bıseyler yap dıye yok hıc canım bısey ıstemıyor mide bulantısı da var ama cok fazla değil yemesem ne olur ki

Krakerden bile midem bulanıyordu kuzum. Kraker yiyip kebap tadı alıyordum. Doktora çok komik geliyordu ama işkenceydi bana çok şükür ben düzeldim. Geçecek sabret patates haşla bir de tost ve salatalık. Hep bunları yedim başlarda

Tamam canım patates hıc haslamıyordum deneyım en azından mıdemı bastırır

Kızlar şimdi bebek 12+6 ya bu sadece boyunun 12+6ya uyumlu olduğunu gösterir dimi ben uygulamalarda yine 12+3 olarak takip ediyorum
Canım doktor güncellemesini sürece adet tarihini güncelleme gerek yok bazen önde çıkıyor bazen geriye düşüyor nasıl ki hiçbirimiz 30 yaşında aynı kiloda ve boyda olmuyorsak aslında bebeislerimiz de öyle 3 günün hiçbir hükmü yok

Patates haşlaması yedim ben de canım, bir de patatesi airfryerda az yağda kızartıp sadece patatesten tost yapıyordum tuzlu olunca iyi geliyordu. Bir de annem geçenlerde söyledi turşu bulantıyı bastiriyormus diye. Krakerden bir anda ben de bıktım patatese yonelmistim

Ay canım ne güzel yazmışsın aynen ben de Kom ne yapmış nasıl gidiyor merakla bakıyorum. Valla hepinizin sevinciyle seviniyor uzuntusuyle üzülüyorum

Adetime göre değil de 8. Haftayı baz aldım ben de tam ortası geç yumurtladim çünkü ama döllenme ne zaman olmuştur bilmiyorum tabii

Adetime göre değil de 8. Haftayı baz aldım ben de tam ortası geç yumurtladim çünkü ama döllenme ne zaman olmuştur bilmiyorum tabii
Ha ben evet standart olan için dedim son adet tarihi diye yani aslında ilk zamanlarda doktor bir tahmini doğum tarihi ya da tahmini hafta veriyor ya onu baz almak gerekiyor

Ha ben evet standart olan için dedim son adet tarihi diye yani aslında ilk zamanlarda doktor bir tahmini doğum tarihi ya da tahmini hafta veriyor ya onu baz almak gerekiyor
6. Hafta gittiğimde sata göre 6+6ydi ama bana göre 6+4tu doktor da 6+4 demişti. 9. Hafta gittiğimde bana göre 9+2ydi doktora göre 9+3 sata göre de 9+4. Ben de o gün 9+3 olarak guncelledim tam ortası diye bu hafta sata göre 12+4, son güncellememe göre 12+3 gittim 12+6 dedi bu sefer Dr ben 12+3olarak devam o zaman bir daha değiştirmiyorum

Ay ben bizim ultrasonu atayım bir çıkıntı var gibi bir baksana

Amin inşallah canım sağlıkla kucaklayalım hep beraber çok teşekkür ederim canım benim

kızlar siz yazdıktan sonra daha fazla su içmeye başladım biraz düzeldi gibi. ama akşam yemekten sonra resmen perte çıktım. su falan hiç fayda etmedi, yattım uyudum direkt.
Canım vitamin ilacı kullanıyor musun d vitamini damla felan ? O da bulantı baş dönmesi yapıypr bende

Sen ben misin beni özetlemişsin vallahi . Neyi sevsem şimdi tiksiniyorum hiç birşey yemek istemiyorum eşim olmasa asla yemek bile hazırlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…