- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Evet normal taytlara göre hamile taytlari daha pahalıBen de kalınını alcam sanırım baya da pahalıydı. Bir de hamile jeans siparişi verdim bakalım nasıl gelecek
Ben de bakalım bu jeans gelsin sonra taytı veririm dedimEvet normal taytlara göre hamile taytlari daha pahalıjeans henüz sipariş vermedim tam modeline tipine emin olamadim taytlar bir gelsin sonrasında jeans de bakcam
Krakerden bile midem bulanıyordu kuzum. Kraker yiyip kebap tadı alıyordum. Doktora çok komik geliyordu ama işkenceydi banaKızlar yaaa butun yemeklerden tıksınıyorum ne yersem ertesı gun dusununce agzıma gelıyor etten tavuktan mantıdan makarnadan corbadan tıksındım dun aksam yemegı yıyemedım sunu pısıreyım diyorum pısıremıyorum canım ıstemıyor sımdı kalktım bıraz tuzlu cubuk yedım mıdemı bastırsın dıye kendımı ıtıyorum kalk mutfaga gıt kendıne bıseyler yap dıye yok hıc canım bısey ıstemıyor mide bulantısı da var ama cok fazla değil
Tamam canım patates hıc haslamıyordum deneyım en azından mıdemı bastırırKrakerden bile midem bulanıyordu kuzum. Kraker yiyip kebap tadı alıyordum. Doktora çok komik geliyordu ama işkenceydi banaçok şükür ben düzeldim. Geçecek sabret patates haşla bir de tost ve salatalık. Hep bunları yedim başlarda
Evet evet herkesin öncelik farklıBen de bakalım bu jeans gelsin sonra taytı veririm dedimçünkü okulda jeans giyerim de tayt olmaz devlet memuruyum
Dene mutlaka kuzum tuzla bazen yoğurt da ekledim öyle tükettim. Mideye çok iyi geliyorTamam canım patates hıc haslamıyordum deneyım en azından mıdemı bastırır
Hey AllahTepetaklak duruyor bu bebiş canım valla hiç bişey anlamadım
Canım doktor güncellemesini sürece adet tarihini güncelleme gerek yok bazen önde çıkıyor bazen geriye düşüyorKızlar şimdi bebek 12+6 ya bu sadece boyunun 12+6ya uyumlu olduğunu gösterir dimi ben uygulamalarda yine 12+3 olarak takip ediyorum
Patates haşlaması yedim ben de canım, bir de patatesi airfryerda az yağda kızartıp sadece patatesten tost yapıyordum tuzlu olunca iyi geliyordu. Bir de annem geçenlerde söyledi turşu bulantıyı bastiriyormus diye. Krakerden bir anda ben de bıktım patatese yonelmistimKızlar yaaa butun yemeklerden tıksınıyorum ne yersem ertesı gun dusununce agzıma gelıyor etten tavuktan mantıdan makarnadan corbadan tıksındım dun aksam yemegı yıyemedım sunu pısıreyım diyorum pısıremıyorum canım ıstemıyor sımdı kalktım bıraz tuzlu cubuk yedım mıdemı bastırsın dıye kendımı ıtıyorum kalk mutfaga gıt kendıne bıseyler yap dıye yok hıc canım bısey ıstemıyor mide bulantısı da var ama cok fazla değil yemesem ne olur ki
Ay canım ne güzel yazmışsın aynen ben de Kom ne yapmış nasıl gidiyor merakla bakıyorum. Valla hepinizin sevinciyle seviniyor uzuntusuyle üzülüyorumAyy sabirsizlikla bekliyorum.kizlar hicbirinizi gormesemde ailem oldunuz..hepinizin heyecani, uzuntusunu icimde hissediyorum.hergun sanki tekrar tekrar cinsiyet ogrencek gibi adiniza heycan yaopiyorum..girip girip bakiyorum.o napti kanamasi gecti mi? Onun fetal dna sonucu cikti mi? Onun bebek cinsiyeti noldu? Doktor rnadevusu nasil gecti...hepinizi seviyorum kizcelerdaha beraber cok yolumuz var
Adetime göre değil de 8. Haftayı baz aldım ben de tam ortasıCanım doktor güncellemesini sürece adet tarihini güncelleme gerek yok bazen önde çıkıyor bazen geriye düşüyornasıl ki hiçbirimiz 30 yaşında aynı kiloda ve boyda olmuyorsak aslında bebeislerimiz de öyle 3 günün hiçbir hükmü yok
Ha ben evet standart olan için dedim son adet tarihi diye yani aslında ilk zamanlarda doktor bir tahmini doğum tarihi ya da tahmini hafta veriyor ya onu baz almak gerekiyorAdetime göre değil de 8. Haftayı baz aldım ben de tam ortasıgeç yumurtladim çünkü ama döllenme ne zaman olmuştur bilmiyorum tabii
6. Hafta gittiğimde sata göre 6+6ydi ama bana göre 6+4tu doktor da 6+4 demişti. 9. Hafta gittiğimde bana göre 9+2ydi doktora göre 9+3 sata göre de 9+4. Ben de o gün 9+3 olarak guncelledim tam ortası diyeHa ben evet standart olan için dedim son adet tarihi diye yani aslında ilk zamanlarda doktor bir tahmini doğum tarihi ya da tahmini hafta veriyor ya onu baz almak gerekiyor
Ay ben bizim ultrasonu atayım bir çıkıntı var gibi bir baksanaAynı benim olay gibi olmuş evirip çevirmiş doktor bakmış bir şey dememi istersen erkek gibi demiş. Benim de dün göremedi tahmin yürüt dersen erkek derim dedi, çünkü doktor da şu an erken 14ten sonra söyleyebilirim demişti biraz sorum yanıtsız kalmasın gibi bir cevap olduama erkek de olabilir görmüş olabilir bir şeyler bilemedim ki
Amin inşallah canım sağlıkla kucaklayalım hep beraber çok teşekkür ederim canım benimNe demek canım, bebişlerimizi sağlıcakla kucaklayacağız inşallahSonuçlarına e nabızın sayfasında doğrudan değilde tahlil tarihini seçip türkçe pdf olarak indir öyle bakarsan daha net anlaşılıyor. Yüksek veya düşük değerleri de kırmızı ile işaretliyorlar.
Canım vitamin ilacı kullanıyor musun d vitamini damla felan ? O da bulantı baş dönmesi yapıypr bendekızlar siz yazdıktan sonra daha fazla su içmeye başladım biraz düzeldi gibi. ama akşam yemekten sonra resmen perte çıktım. su falan hiç fayda etmedi, yattım uyudum direkt.
Sen ben misinKızlar yaaa butun yemeklerden tıksınıyorum ne yersem ertesı gun dusununce agzıma gelıyor etten tavuktan mantıdan makarnadan corbadan tıksındım dun aksam yemegı yıyemedım sunu pısıreyım diyorum pısıremıyorum canım ıstemıyor sımdı kalktım bıraz tuzlu cubuk yedım mıdemı bastırsın dıye kendımı ıtıyorum kalk mutfaga gıt kendıne bıseyler yap dıye yok hıc canım bısey ıstemıyor mide bulantısı da var ama cok fazla değil yemesem ne olur ki
Evet haşlanmış patates mideye çok iyi geliyor. Abimin ülseri vardı annem hep haşlanmış patates yapardı bayağı iyileşti abim .Dene mutlaka kuzum tuzla bazen yoğurt da ekledim öyle tükettim. Mideye çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?