- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ben de çok gerinirim uykudayken. Bir iki defa böyle acı hissettim ama bişi olmadı çok şükür. 14+1 deyim şu anda mesela.Günaydın kızlar
Ben uyurken çok geriniyorum normalde de esnemeyi gerinmeyi çok yapardım şimdi de istemsizce oluyor sonra bir sancı ile uyanınca fark ediyorum. Bacaklarımla çok geriniyorum özellikle öyle olunca da karnım acıyor. Bebişe bir zararı var mıdır ki? Uykuda olunca kendimi de engelleyemiyorum tabi :/
Cnm kagan kocatepe bir vidosuna soyle dedi 8. Haftada alinan crl en dogru crl imis ve doktor ona gore sistemde genelde duzeltirmis.+1 olan daha saglikli veri.Canim aslında önde şu an yani bugün normalde yumurtlamaya göre 12+3 olması gerekiyordu bı önceki randevuda 1 gün önde oldu tamam dedim 12+4 oluyordu ama dün 12+6 dediği için bugün bebiş 13+0 oluyor yani şimdi uygulamada 12+4 mu olmalı 13mu
Alacaklar listesi kabarık fiyatlar kabarık allah yardımcımız olsun kuzum. Bunlar çok tatlışlar bemim attıklarım hastane çıkışıYaa cok ponciklerrbunlarda benden olsun...çildiriyorum alinacaklar listem cok fena kabarik
O zaman ben hiçbir değişiklik yapmadan devamCnm kagan kocatepe bir vidosuna soyle dedi 8. Haftada alinan crl en dogru crl imis ve doktor ona gore sistemde genelde duzeltirmis.+1 olan daha saglikli veri.
Hangi marka kuzum? Artış mı? Ben de şu trendyolmillanon fitilliler var ya ondan alsam mı diye gidip geliyorum yaKızlar 2 tane hamile taytı aldım, 15 dk falan oldu sipariş vereli hemen kargoya verildigelince yorumlarım ona göre bakarsınız siz de
Canım enfeksiyona baktırdın mı çünkü kanama olurken fıtıl seklınde progestan kullanımı enfeksıyon yapıyor basıma geldiİnşallah canım benim bir an önce atlatıp daha normal bi hamilelik sürecine geçmeyi o kadar çok istiyorum kiAma böyle söylerken bile çekiniyorum Rabbim daha kötüsünden korusun, buna da şükür diyorum. Ancak bugün aşırı bunaldım işte Doktor bana en son gerçekten ilginç bir hastasın dedi. Bunun deme sebebi de kanama olurken kesenin küçülmesi gerekirken benimki büyüdü. Adet görmüyorum bence çünkü benim adetim çok sancılı geçiyor 3 gün raporlu oluyordum genelde bu ihtimal hiç aklıma gelmemişti görümcenin durumu da gerçekten çok farklıymış. Öyle olsa 1 haftayı geçti durması gerekirdi. Bu teori de tutmuyor. Zaten neresinden tutsam elimde kalıyor.
Ay ıyı gelırse bıze de link atar mısın canımKızlar 2 tane hamile taytı aldım, 15 dk falan oldu sipariş vereli hemen kargoya verildigelince yorumlarım ona göre bakarsınız siz de
Aynen vallahi canımAyy sabirsizlikla bekliyorum.kizlar hicbirinizi gormesemde ailem oldunuz..hepinizin heyecani, uzuntusunu icimde hissediyorum.hergun sanki tekrar tekrar cinsiyet ogrencek gibi adiniza heycan yaopiyorum..girip girip bakiyorum.o napti kanamasi gecti mi? Onun fetal dna sonucu cikti mi? Onun bebek cinsiyeti noldu? Doktor rnadevusu nasil gecti...hepinizi seviyorum kizcelerdaha beraber cok yolumuz var
Ayyy Allah korusun ama doğumdan sonra almak daha mantıklı geliyo banada duruma goreAslınmda süt pompası sırf süt gelsin diye değil fazla sütü saklamak için önemli. 2 arkadaşım da doğum yaptı deli gibi emziriyorlar fazla fazla geliyor sütleri çok şükür. Ancak taş gibi olup acımaya başlıyormuş fazla kalan sütü sağmazlarsa. Mutlaka sağma aleti lazım dediler. Ama sanırım doğumdan sonra almak mantıklı. Belki de hiç sütüm gelmeyecek. Allah korusun.
Evet bebeğim artış fitilli aldım. Yeşil olan şardonlu kalın, dışarı çıkarken giyerim dedim. Siyahi da ev gezmeleri için diye dusundum, zaten oversize sweatshirtler almıştım geçen ay, tayt sweat geçirmeyi dusunuyorum kışıHangi marka kuzum? Artış mı? Ben de şu trendyolmillanon fitilliler var ya ondan alsam mı diye gidip geliyorum ya
Tepetaklak duruyor bu bebiş canım valla hiç bişey anlamadımEki Görüntüle 3323239 kızlar arkadaşimin bebişii 10+4 de sizce ne olabilir?melegim can öncekine kiz gibi demistin kuzum 7 haftalık olduğuna
Tabii kiAy ıyı gelırse bıze de link atar mısın canım
Su içiyo musun canım benim az içtiğim zamanlar ağrıyor.en az 1.5- litre gerekiyor.
Ben de aynı durumdayım maalesef. Normalde migrenim de var. Havalardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Lodos vs çok etkiliyor. Bol su içmek gerek
Benimde ağrıyor. Şakaklarımla ensemden vuruyor resmen
Benim de oyleekızlar iki gündür başım çok ağrıyor. benim gibi olan var mı aranızda :/
Benim de oyleesinüzit ağrısı diye düşündüm ben de ptesi günü öğlen 3 saat uyudum bana mısın demedi kalktığımda kafam kazan gibiydi dün de aynı şekilde öğlen başladı hafif hafif akşam çok arttı
Eskiye nazaran daha az su içiyorum gibi son zamanlardaya susuz kalıyoruz ya da hamileliğin bu aşamalarında normal. bilemedim hiç
Ben de kalınını alcam sanırım baya da pahalıydı. Bir de hamile jeans siparişi verdim bakalım nasıl gelecekEvet bebeğim artış fitilli aldım. Yeşil olan şardonlu kalın, dışarı çıkarken giyerim dedim. Siyahi da ev gezmeleri için diye dusundum, zaten oversize sweatshirtler almıştım geçen ay, tayt sweat geçirmeyi dusunuyorum kışısonrasında 1-2 kot alırım belki dedim ama genelde de kışın tayt giyerdim
canım o da olabilir. sen yine de kurut. havaların sağı solu belli değil. su da fazla fazla içmeye çalışalımEskiye nazaran daha az su içiyorum gibi son zamanlardabilemedim ben de duştan sonra saçımı kurutmamaya baglamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?