2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben de çok gerinirim uykudayken. Bir iki defa böyle acı hissettim ama bişi olmadı çok şükür. 14+1 deyim şu anda mesela.

Cnm kagan kocatepe bir vidosuna soyle dedi 8. Haftada alinan crl en dogru crl imis ve doktor ona gore sistemde genelde duzeltirmis.+1 olan daha saglikli veri.

Canım enfeksiyona baktırdın mı çünkü kanama olurken fıtıl seklınde progestan kullanımı enfeksıyon yapıyor basıma geldi

Aynen vallahi canım o nasıl oldu bunun kanaması vardı naptı diğeri kontrole gidecekti filan diye diye hem hep birlikte zamanı geçiriyoruz hem birbirimizden destek morel alıyoruz. Birini listeden silerken nasıl üzülüyorsam eklerken veya cinsiyet girerken de okadar seviniyorum cidden gönül bağı oluyor arada

Ayyy Allah korusun ama doğumdan sonra almak daha mantıklı geliyo banada duruma gore

Hangi marka kuzum? Artış mı? Ben de şu trendyolmillanon fitilliler var ya ondan alsam mı diye gidip geliyorum ya
Evet bebeğim artış fitilli aldım. Yeşil olan şardonlu kalın, dışarı çıkarken giyerim dedim. Siyahi da ev gezmeleri için diye dusundum, zaten oversize sweatshirtler almıştım geçen ay, tayt sweat geçirmeyi dusunuyorum kışı sonrasında 1-2 kot alırım belki dedim ama genelde de kışın tayt giyerdim

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-25-10-52-05-818_trendyol.com.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_2023-10-25-10-51-59-770_trendyol.com.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 50
Su içiyo musun canım benim az içtiğim zamanlar ağrıyor.en az 1.5- litre gerekiyor.

Ben de aynı durumdayım maalesef. Normalde migrenim de var. Havalardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Lodos vs çok etkiliyor. Bol su içmek gerek

Benimde ağrıyor. Şakaklarımla ensemden vuruyor resmen

kızlar siz yazdıktan sonra daha fazla su içmeye başladım biraz düzeldi gibi. ama akşam yemekten sonra resmen perte çıktım. su falan hiç fayda etmedi, yattım uyudum direkt.

kızlar iki gündür başım çok ağrıyor. benim gibi olan var mı aranızda :/
Benim de oylee sinüzit ağrısı diye düşündüm ben de ptesi günü öğlen 3 saat uyudum bana mısın demedi kalktığımda kafam kazan gibiydi dün de aynı şekilde öğlen başladı hafif hafif akşam çok arttı

ya susuz kalıyoruz ya da hamileliğin bu aşamalarında normal. bilemedim hiç

Ben de kalınını alcam sanırım baya da pahalıydı. Bir de hamile jeans siparişi verdim bakalım nasıl gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…