2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Deneyim canım bunuda bayadır yemıyorum

doktor d vit vermedi. demir, b12 ve folik asit karışımı bişey verdi yeni kullanmaya başladım. belki o da yapıyordur.
Bende de öyle geçen hafta üç kere acile gittim baş dönmesi baş ağrısı. Doktor normal dedi oluyor bazı kadınlarda hamilelikte. Bambaşka bir insan oluyor vücutta beden yeni yeni alışıyor hormonlar değişiyor . İnşallah hemen bu süreci güzelce atlatalım sağlıkla bitsin inşallah

Sen ben misin beni özetlemişsin vallahi . Neyi sevsem şimdi tiksiniyorum hiç birşey yemek istemiyorum eşim olmasa asla yemek bile hazırlamam
Benim eşim yemeğe gelmiyor cok şükür 1 ay daha gelmez ama sonra ne yaparım bılmıyorum evi bile terkedesim geldi anneme kacasım var

Benim eşim yemeğe gelmiyor cok şükür 1 ay daha gelmez ama sonra ne yaparım bılmıyorum evi bile terkedesim geldi anneme kacasım var
Ay kız ne şanslısın benim eşim bir ay yemeğe gelmese ne mutlu olurum ya anaya kaçma fikri bana da cazip geliyor da ben üniversite öğrencisiyim son sınıfım maalesef devam vermem lazım okulda

Ay kız ne şanslısın benim eşim bir ay yemeğe gelmese ne mutlu olurum ya anaya kaçma fikri bana da cazip geliyor da ben üniversite öğrencisiyim son sınıfım maalesef devam vermem lazım okulda
Benim annem çok yakın oturuyor ben her gün kaçıyorum valla eşim calisiyor 2 yaş bebeği artı hamilelik yetişemiyorum yemek içmek her şey burda. Diğer türlü de biriyle anlaştık gelip yemek yapıyor. Temizlik bir şekilde hallediliyor da yemeksiz gün gecmiyor yani o yüzden temizliğe alacağıma yemeğe yardımcı alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…