2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aay çok rahat görünüyor M beden aldım, yeşil rahat ama siyah sıkı şimdi tam oldu bir kac aya bacagim girmez

Çok şükür canım sancı çok uzun sürmedi. O gün misafirim vardı yemeğe gelmişlerdi biraz fazla yoruldum belki ondan oldu diye düşünmüştüm. İçimi birazda olsa rahatlattın canım çok sağol şimdi de ara ara batmalar oluyor sanki bi damar atıyor gibi ama sık değil. Pazartesiyi iple çekiyorum

Nassıl yani tweety’nin saçları sarı değil miymiş seni hep sarı hayal etmiştim.
Ama maşallah gerçekten saçlarına, çok güzeller

Boşver canım yaptırma. Eğer başka alternatifin varsa O doktoruda derhal bırak. Hasta bakmayı haketmiyorlar. Doktorlar iyice bir tuhaf olmuş.

Eve yakın ve her gittigimde hemen sıra bulabiliyorum diye birine gidiyordum. Bugün yine gittim. Parasını verdigimiz halde bi dayak yemedigim kaldi.

Çok garipler geçekten her gittigimde azarlıyor kadın beni.
Sanki bir suç işlemişım gibi. Hiç bişey soramıyorum.
Bende birkaç sefer daha dayanayım dedim. Cihazı filan güzeldi.
O anlatmasada kendim bakıp anlıyorum dedim.
Ama artık bu gün sabrım kalmadı uslüp sıfır, az kalsın kavga edecektim. Neyse dedim çıktım..

Sanırım bende başka bir doktorla devam edecegim.

İnsan onurunu hiçe sayıyorlar.

Üstelik Çalıstığı hastanenin sahibi eşimin yakın arkadaşı.
Adam her gelişinizde benim haberim olsun dedi.
Ama ben torpil gibi olmasın diye Doktora hiç demedim.

Ama sanirim artık hastane sahibine diyecegim bu doktor gerçekten korkunç diye, e 'nabızdanda şikayet edeceğim.
Düşük puan vereceğim.

İnsallah artık düzgün bir doktorla karşılaşırız.
Doğuma kadar devam edebileceğimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…