2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aslında öyle iyi doktorlar varki cidden ikidir senin büyük şanssızlığına denk gelmiş. Bi kaç doktor fikir edin tamamının yorumlarını oku 3 ten fazla olumsuz yorum olana gitme valla ben öyle yapıyorum doktor da beyaz eşya gibi şans işi

Özelse yazma da sen hangi şehirde yasiyon boyle

Ay benim bu şansım nedir. Eşimle yanlızız ailemiz akrabamız yok bu şehirde. Öğrenciyim ben birde burda Konya’da bildiğim doğum yapan tanıdığım da yok ona sorayım doktor fikrini ama maalesef yok ilk doktorumun yorumları iyi diye gitmiştim bu doktorun yorumları da iyiydi ondan gittim . Yoruma da güvenim kalmadı

Rusu hiç bilmiyorum o nasıl oluyomuş bi de ona bakiyim sende sivilce çıktı mı nerde okuduysam gördüysem kızda sivilce çıkar diyorlar
Benim yüzümde normalde çıkmaz alnım sivilcelendi sırtım da öyle ama Dr kontrolde erkek gibi geldi demişti ben bu sivilce belirtisini yıkmış gibi oluyorum o zaman

Konya canım . Keşke biri bana önerse şu doktor çok ilgili felan bilgili dese ama maalesef eşimle tekiz burda . Ailem Adana’da her seferinde Adana’ya muayeneye git gel de yapamam
Ya tabi canım 5 6 saat var sanırım konya adana arasında benimde konyada bildiğim yok Antalyada mersinde olsan yine onerebilecegim vardı da niye şansına öyle geldi anlamadım

Ya tabi canım 5 6 saat var sanırım konya adana arasında benimde konyada bildiğim yok Antalyada mersinde olsan yine onerebilecegim vardı da niye şansına öyle geldi anlamadım
İyi bir doktora denk gelmek o kadar önemli ki. Şimdi stres olduk ne olacak doktorum değişecek inşallah iyi bir doktor bulup tüm süreci onunla geçirebilirim

Şansına kötü olmuş canım kadınlar kulübünde vardır aslında bilgisi olan bi araştırsan öneriler çıkar ona göre bi araştırma yaparsın. Her seferinde Adana’ya git gel mümkün değil mesafe uzak bide acil durum olsa nerden bulcan Adana’yı kendi şehrinde doktor lazım sana

İyi bir doktora denk gelmek o kadar önemli ki. Şimdi stres olduk ne olacak doktorum değişecek inşallah iyi bir doktor bulup tüm süreci onunla geçirebilirim
Evet mesela ben çok çirkin dedim bebeğe bu zamanlar çirkin oluyorlar ya bana böyle bile tatlı dedi çok heyecanlanıyo seviniyo öyle yapınca doktor ben ayrı mutlu oluyorum doktor gerçekten çok onemli

Evet canim aslında bununla ilgili bir topic açsan Konya'da onerebileceginiz kadın doğum uzmanı diye P Pembepilates

Ayyyy hadi inşallah ama çok duygusal oluyorum o an çok tatlı ya en son elini ağzına götürdü elini emdi diğer eli de yanağına koydu yemek istedim o an
Kız olursa babalara da bi duygusallık geliyor doğduktan sonra eşime arkadaşları yolda yavru kedi görsen masumluğuna duygusallaşırsın diyormuş cidden bi naiflik geldi adama

Canım tarih kaynıyor demişti kızlar sanki yani önde olması boy uzunluğu ile ilgiliymis, ben de tarihimi değiştirmedim önde çıktı ama o boyuyla ilgili bir durummuş
Heeeee doğru tartışmistik bu konuyu aynen aynen şimdi hatırladım sana doktor yüzdelik verdi mi cinsiyet için birde 12+3 gittiginde ne kadar çıkmıştı mesela benim bir hafta önde cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…