2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İşte dün benimde diğer arkadaşlara demek istediğim buydu düşük risk ama sen yine de diğer testi yaptır e düşükse niye yaptırayım bi sorun mu var acaba da doktor şimdi söylemiyor diye diye kendimi yerim şimdi yaptırsa bi dert yaptırmasa bi dert hep acaba olcak aklında doğurana kadar. Bide üstüne azarlamış kadını

Aynen canım aynı fikirdeyim. Ben ilkinde ikili test yaptırdım düşük risk çıktı. Sonra 24/28 hafta arası detaylı ultrasonda kalbinde beyaz nokta ve bir böbrekte büyüme gördü doktor. Dedi ki iki tane olunca ya amniyosentez ya da fetal DNA testi istiyoruz. Ben bir ağla bir ağla zaten tedirginim bir düşük yapmışım e bu bebeğimde de sorun mu olacak. Bir sürü stres sıkıntı fetal DNA yaptırdım temiz çıktı. Hiç uğraşamam bu sefer. Direk yaptırayım da kafam rahat etsin

Hayır bide düzgün düzgün anlatsa açıklasa durum böyle böyle bana göre yaptırman gerek ben bu oranı da orta risk kabul ederim hani temiz olsun kafamız rahat etsin filan oda yok anlamıyorsun nedir ya anlatta anlayım yani. Eldorin oranları nasıl güzel anlatmış ben bile aydınlandım. Bunu doktorun yapması gerekiyordu bide özel muayenesine gidiyorsun okadar para veriyorsun yazık

Kızlar merhaba 5+5 gebeyim dün gece sol kasığıma öyle bir sancı girdi ki uykumdan uyandım, sanki bıçak sağlanır gibi. Üstüne yatmışım tam sol tarafımın, hemen sırt üstü yattım ağrı biraz hafifledi anında ama çok da tedirgin oldum korkuyorum. Pazartesi kontrolüm var. Kanama lekelenme yok umarım bebeğim iyidir böyle bir durum yaşayan var mı aranızda.

İade etmişken yeşili de mi gondersem düğmesi yok dedim ama emin de olamıyorum
Gönder kuzum. Sonra yeniden alırsın zaten. Nasıl beden almıştın da böyle zor oldu peki? Benim jeans daha gelmedi bakalım nasıl olacak bana. Ama ben şunu aldım bak kuzum. Beli çok yüksek çok rahat

Bak böyle görünüyor

Bende ilkinde doktorum ikili tarama veya fetal dna dedi ikisini de anlattı açıkladı ben olsam kızıma fetal dna yaptırırım dedi bizde gittik direk yaptırdık ikiliyle hiç uğraşmadık oyüzden sürecini de çok bilmiyorum. Bu sefer de aynı senin gibi kafam rahat etsin yine direk yaptırayım diyorum

Ay pantolondan önce saçların dikkatimi çekti ne kadar güzel saçların

20 yasında doğurman mı gerekıyormus daha ne kadar genç olabilirsin

Bir de benim kesin yaş riski çıkacak bu sefer 34 yaş zaten bir sürü stres faktörü var bu hamileliğimde bir de bu kaygı durumunu kaldiramam

Canım tıp fakültesi ama adamın özel muayenehanesi
Bencede değiştir azarlamak ne güzelce anlatsın benım doktorum da çok fazla açıklama yapmıyor ama ben gırınce ayaga kalkıyor kıbar davranıyor bıldıgını okuyor ama ben soru sorumca cok nazıkce salaga anlatır gıbı anlatıyor azarlamak ne

Benim ilk doktorum proftu biz gidince ayağa kalkar tokalaşır detaylıca aynı senin dediğin gibi salağa anlatır gibi anlatırdı. Ozaman kanamadan acile gittim stajyer vardı kadını karından muayene etti kadın peçeteye uzanamayınca verirmisiniz diye rica etti kıyameti kopardı ben sana peçete vermek zorundamıyım diye rezil etti kadını milletin içinde. O zamana kadar hiç dikkat etmemiştim benim kendi doktorum muayene bitince peçeteyi alır bi güzel siler bitane de bana uzatır eşime döner buyurun oturun konuşalım diye. Her diplomalı insan olamıyor mütevazilik başka bişey özellikle stajyerler ne oldum delisi olmuş

Canım rahim buyuyor büyürken bıcak sağlanması gibi sancı girmesi çok normal. Hatta sancı geçiyorsa hiçbir sıkıntı yok demektir. Devamlı ve dayanışamayacak sancılar önemli bir de kanamanın eşlik ettiği sancılar. Onun dısında vücudun degişiyor buyuyor organlarımız yavaş yavaş yer değiştiriyor kaslarımız bile şekil değiştiriyor ağrı olmaması tuhaf olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…