2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İnstagramda bi cinsiyet tahmini yapan sayfaya denk geldim. Acaba neye göre nasıl yapıyor filan bi bilgi alayım dedim. 70 tl ye ramzi veya nub teorisine göre cinsiyet tahmini yapmıyormuş kadın hemde 70 tl ye dedim bizim melegim var o ücretsiz yapıyor ondan Farklı bişey mi söylücen melegim can

cesursavasci canım naptın kontrol bugündü dimi kaçtaydı ki
Gittim canim doktor her şey çok güzel dedi istediğim gibi duruyo dedi poz verdi ölçüm yaparken yüzde 60 kız dedi bi çıkıntı var ama dedi kızlarda da oluyo o dedi haftaya geldiğinde 2li test sonucun için bakalım o zamana baya belli olur dedi. Bebek 13+0 çıktı iyi ki bugün gitmişim.. 2li test ücreti 380 tlymis bana ucuz geldi

Maşallah canım normalde kaç olması gerekiyor haftası? Haftaya iyice netleşecek senin cinsiyet ozaman

Kızlar abim kendi doktoruna attı raporu o doktor sonuçlar iyi duruyor yazmış . Kafayı yemek üzereyim öncelikle kesinlikle doktorumu değiştireceğim beni azarlamayan açıklayıcı olan bir doktor bulmak Türkiye’de o kadar zor ki ilk gebeliğim boş gebelikti özele gidiyordum doktor kürtajdan sonra parasını alınca ilgilenmedi içerde parça bırakmış ağrım vardı mesaj attım görüldü atıyor allahtan başka doktor tedavi etti parçayı iyileştim. Şimdiki gebeliğimde profa gideyim dedim gördük adam dövmediği kaldı. Şimdi hangi doktora gideceğim hiç bilmiyorum

Ayyy evet bugün tam 12+0 adete göre ama ölçümde 13+0 çıktı ahh ahhh bacaklarını kapattı tam böyle 2 3 saniye gördük nazlandigina göre kız olabilir belki
Maşallah canım iyi büyümüş 1 hafta da öne geçmiş Allah gönlüne göre versin inşallah topiğin 3.kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…