- 25 Mayıs 2023
- 4.570
- 8.601
- 88
Kumaşlarda %100 pamuk yapmıyorlar sanırım esnek olsun diye esnek kumaş kullanıyorlar. Yeşil de M, siyah da ama siyah acayip sıkı. Evdeki var olan taytlarimi giydim onların bacakları da o sıkılıkta yani siyah olan hamile taytı gibi değil de normal sıkılaştırıcı taytlar gibi. Yeşilde de düğmesi yok ama dikilir vs dedim bilemedim ben de napsamKumaşını filan da pek sevmediysen bence ikisini de gönder. Yeşil idare eder dersen siyahı gönder. İleriki haftalarda daha da zorlayabilir
Rahatsız gezmeye gerek yok ya doğru, siyahi göndereyim ben yeşili de bı düşüncem hazır göndermişken onu da yollasam bıraksam mi diyevalla kuzum ben bacaklarım şişerse diye pantolon alamadım, kararsız kaldım. yani bi noktada kilo alma ihtimali var. o da olmasa belki sıkar ödem mödem yapmasın durduk yere
Canim çok dar ise hiç tutma zaten ilerleyen dönemde üstüne yapışan seylerden nefret edeceksin ben en çok elbise ve lastikli eteklerle rahat ediyordumKızlar taytlarim geldi, siyah olan o kadar esnemiyor ki bacağımdan zor geçti, sanırım ileriki dönemde bu beni zorlayabilir dimi bacaktan da kilo falan alırsamşu an resmen tam oldu gibi bir şey. Yeşil olan siyaha göre daha esnek daha kolay oldu ama onun da bel ayarına düğme dikme misler, bel ayarsiz da oldu ama hadi ona düğme dikeyim dedim ama siyah da böyle sıkı olunca geri mi gondersem dedim
Canım yaş riski 35teb sonra ortaya çıkıyor ki aslında hu testte önemli olan burun kemiği ense kalınlığı ve anneden alınan kan sonucu çıkan oran oranda kaç yazıyor?Kızlar ya düşük risk yazıyor. Doktor dedi ki sen yine de yurt dışına o testi yaptır dedi of neden ya bir de düşük yazıyor risk neden öyle bir şey yapayım dedim hala beni anlamıyorsun yaş sınırın var diyor. 27 yaşındayım adam birde prof nasıl azarladı
Yani anlamadım niye yaşından dolayı dedi ki? Down sendromu riski : 1/6688Canim çok dar ise hiç tutma zaten ilerleyen dönemde üstüne yapışan seylerden nefret edeceksin ben en çok elbise ve lastikli eteklerle rahat ediyordumtayt çok rahatsız ediyor belli bir süre sonra
Canım yaş riski 35teb sonra ortaya çıkıyor ki aslında hu testte önemli olan burun kemiği ense kalınlığı ve anneden alınan kan sonucu çıkan oran oranda kaç yazıyor?
Paylasmissin canım şimdi gördüm şimdi bu şu demek: senin sonuclarinla aynı sonuclari olan 6688 kişiden sadece birinde down sendromu görülmüş ama 27 yaşında olan hamile kalan annelerin 681inde 1inde down sendromu görülüyor yaş riski bu demek diğer verilerden bağımsız bir sonuç yaş riski
Dimi ya daha şimdiden daraldim siyahi yolliyim yeşili de düşüncem bakalım. Hayalim hep hamilelikte cici cici elbiseler gitmekti hamilelik kışa denk geldiCanim çok dar ise hiç tutma zaten ilerleyen dönemde üstüne yapışan seylerden nefret edeceksin ben en çok elbise ve lastikli eteklerle rahat ediyordumtayt çok rahatsız ediyor belli bir süre sonra
Canım yaş riski 35teb sonra ortaya çıkıyor ki aslında hu testte önemli olan burun kemiği ense kalınlığı ve anneden alınan kan sonucu çıkan oran oranda kaç yazıyor?
Neden önerdi ki nipt testini yaptır dedi ısrarla çok üzüldüm bir sıkıntı var mı diyorum cevap vermiyor azarlıyor beni anlamıyorsun diyor yolladı beni . Düşük risk yazıyor hala da azarlıyor beni öyleyse orta risk niye yazmıyor sınır demiyorPaylasmissin canım şimdi gördüm şimdi bu şu demek: senin sonuclarinla aynı sonuclari olan 6688 kişiden sadece birinde down sendromu görülmüş ama 27 yaşında olan hamile kalan annelerin 681inde 1inde down sendromu görülüyor yaş riski bu demek diğer verilerden bağımsız bir sonuç yaş riskiEdwards patau riski de senin verilerine aynı olan 235308 kişiden sadece 1inde görülmüş
Bence doktorunu değiştir canım, ne demek azarlamak yani. Açıklayıcı birisi olsun doktorun. Özelde mi yaptirdin devlette mi?Neden önerdi ki nipt testini yaptır dedi ısrarla çok üzüldüm bir sıkıntı var mı diyorum cevap vermiyor azarlıyor beni anlamıyorsun diyor yolladı beni . Düşük risk yazıyor hala da azarlıyor beni öyleyse orta risk niye yazmıyor sınır demiyor
Kuzum iade et bence. Çünkü sonradan iyice şişcezKızlar taytlarim geldi, siyah olan o kadar esnemiyor ki bacağımdan zor geçti, sanırım ileriki dönemde bu beni zorlayabilir dimi bacaktan da kilo falan alırsamşu an resmen tam oldu gibi bir şey. Yeşil olan siyaha göre daha esnek daha kolay oldu ama onun da bel ayarına düğme dikme misler, bel ayarsiz da oldu ama hadi ona düğme dikeyim dedim ama siyah da böyle sıkı olunca geri mi gondersem dedim
Kesin bir sıkıntı var diyemez şu an doktor çünkü bu sadece oran veriyor dediğim gibi. Risk analizi de doktorun kendi inisiyatifinde senin doktoruna risk yüksek gelmiş olabilir sonuçları başka bir doktora daha göster istersen o ne diyecek bir bak ama için rahat etmeyecekse yaptır nift testini ben bu oranlarla uğraşmamak için direk nift yaptıracağımNeden önerdi ki nipt testini yaptır dedi ısrarla çok üzüldüm bir sıkıntı var mı diyorum cevap vermiyor azarlıyor beni anlamıyorsun diyor yolladı beni . Düşük risk yazıyor hala da azarlıyor beni öyleyse orta risk niye yazmıyor sınır demiyor
Canım tıp fakültesi ama adamın özel muayenehanesiBence doktorunu değiştir canım, ne demek azarlamak yani. Açıklayıcı birisi olsun doktorun. Özelde mi yaptirdin devlette mi?
İade etmişken yeşili de mi gondersem düğmesi yok dedim ama emin de olamıyorumKuzum iade et bence. Çünkü sonradan iyice şişcez
Bi şey diyin mi hamileligimiz çok güzel zamana denk geldi yazın hamilelik hiç cekilmiyor aşırı sicaklatiyir insanı hareket etmek zor zaten iyice zorlaşiyor. Sıcaklar gelmeden doğurmuş olcaz ben ona seviniyorumDimi ya daha şimdiden daraldim siyahi yolliyim yeşili de düşüncem bakalım. Hayalim hep hamilelikte cici cici elbiseler gitmekti hamilelik kışa denk geldi
Peki nipt için kendi yönlendirdigi bir yer mi var? İlla da nipt diyor düşük riske rağmenCanım tıp fakültesi ama adamın özel muayenehanesi
Ben kışın dogurmak istiyordum yazın sıcaklarda doğmaz bebek Antalya'da zor olur hem yaza kadar da denize girebilecek kıvama gelir diyeBi şey diyin mi hamileligimiz çok güzel zamana denk geldi yazın hamilelik hiç cekilmiyor aşırı sicaklatiyir insanı hareket etmek zor zaten iyice zorlaşiyor. Sıcaklar gelmeden doğurmuş olcaz ben ona seviniyorumlohusalıkta zaten çok evden çıkılmiyir klimanın altında otururuz
Ben bu de emziriyorum şu an giyinmek o kadar zor ki ehm emzirmeye uygun olması lazım hem de hamileliğe hem de kendimi iyi hissetmem lazımasla istediğim gibi giyinemiyorum
Benim oğlum Kasım doğumluBen kışın dogurmak istiyordum yazın sıcaklarda doğmaz bebek Antalya'da zor olur hem yaza kadar da denize girebilecek kıvama gelir diyeboş gebelik olmasaydı bu Kasım'da dogurcaktim her şey planladigim gibi ilerlemişti sonra yazın dogurmaktan korktum sıcaklarda nasıl olcak diye ama şükür nisan-mayis zamanlama olarak çok güzel aylar yaza da ele avuca gelir en azından bebek bir de yazın klimasız durulmuyor yenidoğan için ortam sıcaklığı vs her şey sıkıntıydi zamanlama şükür yine iyi oldu
Ooo kis olması her türlü iyi olmuş senin için
Neyine azarlıyor ya en kızdığım olduğum doktor tipi ben bile sinirlendim şimdi insanı illaki ikilemde bırakıyorlar bide azarlıyolarKızlar ya düşük risk yazıyor. Doktor dedi ki sen yine de yurt dışına o testi yaptır dedi of neden ya bir de düşük yazıyor risk neden öyle bir şey yapayım dedim hala beni anlamıyorsun yaş sınırın var diyor. 27 yaşındayım adam birde prof nasıl azarladı
Bence gönder gitsin ikisinide biri sıkılaştırıcı gibi öbürünü düğmesini dikmemişler ne uğraşcan başka satıcıdan bakarsınKumaşlarda %100 pamuk yapmıyorlar sanırım esnek olsun diye esnek kumaş kullanıyorlar. Yeşil de M, siyah da ama siyah acayip sıkı. Evdeki var olan taytlarimi giydim onların bacakları da o sıkılıkta yani siyah olan hamile taytı gibi değil de normal sıkılaştırıcı taytlar gibi. Yeşilde de düğmesi yok ama dikilir vs dedim bilemedim ben de napsam
Başka doktora göster canım mutlaka yaşın da büyük degil kiKızlar ya düşük risk yazıyor. Doktor dedi ki sen yine de yurt dışına o testi yaptır dedi of neden ya bir de düşük yazıyor risk neden öyle bir şey yapayım dedim hala beni anlamıyorsun yaş sınırın var diyor. 27 yaşındayım adam birde prof nasıl azarladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?