Bana güzel bi alışveriş yolu gözüktüEvet kuzum ince. Ben de triko olarak da var tulum. Ama o da eski. Twist den almıştım. O da olur hamilelikte
Kuzum şubat mart Nisan gruplarının hepsine sor Konya da doktorKonyadayım canım. Önereceğim doktor yok ama önermeyeceğim iki doktor var
Ben okula gittiğim için kotlarım pantolonlarım olmuyordu kuzum. Yani öğlen yemekten sonra acıyordu artık karnım. O yüzden bıraktım pantolonlarımı. Lastikli şeyler giyiyorum hep ya da tulumBana güzel bi alışveriş yolu gözüktü
Aaa evet bak hiç aklıma gelmedi vallaha akıl akıldan üstünKuzum şubat mart Nisan gruplarının hepsine sor Konya da doktor
Benimkini tam 40+0 olacak şekilde söyledi doktor ama 38 ve 39’da gelirse de mayıs oluyorBende nişanda doğurmak isterim kızımda nisan doğumlu boğa burçlarını evde ikilerim
hatta 40+6 olarak düşünüyorlar 9 ay 10gün tam. Ama bu tarihi bekleyen bebek sayısı çok az 37-38-39 da doğumlar daha çok. Normal doğumda da beklemeyebiliyor zaten anne adayı 38 den sonra artık doğsa diye bakıyor merdiven in çok hurma ye filan
Bencede öyleBen dedim çoğunuz Nisan da olacak zaten. Bizdekilerin bir kısmı da Mart ayına kayacak. Öyle oluyor.
Benimki kendisi girmez beni sokar o zaman öyle durumdaAyyy hele bide rutin kan tahlili filan alırken çok ağlıyo bebişler ozaman senin eşini düşünemiyorumbenim yeğenim balık burcu henüz 8 yaşında duygusal şarkıya bile ağlıyor
bencede herkes kuvvetle muhtemel tahmini tarihten önce doğuracak bi kaç kişi ısrarla beklerse anca
Valla canım ilk doğumlar 41+ ları bile buluyor aslında. Ama doktorlar korkutuyor anneleri ve erkenden sezaryene alıyorlar. Çünkü tr'de an çok mahkemelik olan doktor kadın doğumcylsr. Yasalar korumuyor. Onlar da kendilerini sezaryen oranlarına yaslanarak korumaya çalışıyorlar. O yüzden genelde erken oluyor doğumlar. Eğer normal doğurmak şstiyordan mıtlaka normal doğumu destekleyen (sözde değil ama) bir doktor ile çalışmanı öneririm. Bir de mutlaka bir serbest ebe ile.Ya bu tahmini doğum tarihini tam 40.hafta olacak şekilde söylüyor doktorlar. Peki merak ettiğim 40’ı mutlaka buluyor mu normal doğumda?
Ya ben hiç rastlamadım yüzdelik vereneJapon takvimi yüzdelik veriyor
Benim zaten mayısın çok başı son ana kadar durursa Mayıs'ta doğar 38-39 gibi gelirse zaten NisanBende nişanda doğurmak isterim kızımda nisan doğumlu boğa burçlarını evde ikilerim
hatta 40+6 olarak düşünüyorlar 9 ay 10gün tam. Ama bu tarihi bekleyen bebek sayısı çok az 37-38-39 da doğumlar daha çok. Normal doğumda da beklemeyebiliyor zaten anne adayı 38 den sonra artık doğsa diye bakıyor merdiven in çok hurma ye filan
Niye geldin diyecekYerinde olsam iki hafta sonra gider bi yoklarım
Japon takvimi diye yaz canım o veriyor, benim tek o takvime göre yüksek oran kız çıkıyor hep erkekYa ben hiç rastlamadım yüzdelik verene
Bencede boğa burcunu seviyorum ama ah şu inatları olmasaBenim zaten mayısın çok başı son ana kadar durursa Mayıs'ta doğar 38-39 gibi gelirse zaten NisanMayıs başı da boğa burcu ama senin denk gelir bence yine boğaya
valla iyi sabırlısın ben bekleyemezdimNiye geldin diyecekbekliyim de tam net söylesin ya erkekse o zamana kadar çıkıntı görünür herhalde, kızsa da çıkıntı yok diye anlarız diye düşünüyorum
Ya ben hiç rastlamadım yüzdelik verene
Evet inatcilar biraz sanırımBencede boğa burcunu seviyorum ama ah şu inatları olmasa
valla iyi sabırlısın ben bekleyemezdim
Koçlarda iyi oluyor en azından inatları yokEvet inatcilar biraz sanırımtam 37de gelirse Koç da olabilir benim bebe bakalim ne zaman gelecek
4 hafta dedi ya şimdi 2 hafta sonra başka bir yere gitsem yine bana oran verecek kesinen iyisi tam 16da gideyim de kesin bir yorum yapar belki
tam hayalimdeki doğum ya inşallah bana da böyle nasip olurValla canım ilk doğumlar 41+ ları bile buluyor aslında. Ama doktorlar korkutuyor anneleri ve erkenden sezaryene alıyorlar. Çünkü tr'de an çok mahkemelik olan doktor kadın doğumcylsr. Yasalar korumuyor. Onlar da kendilerini sezaryen oranlarına yaslanarak korumaya çalışıyorlar. O yüzden genelde erken oluyor doğumlar. Eğer normal doğurmak şstiyordan mıtlaka normal doğumu destekleyen (sözde değil ama) bir doktor ile çalışmanı öneririm. Bir de mutlaka bir serbest ebe ile.
Ben tam 41+0 da doğurdum. Sadece biraz daha yakın takip gerekiyor bir çok doktor da bununla uğraşmak istemiyor mesela. Benim doktorum doğal doğumcuydu. Bütün sancılarımı evde doula ile karşıladım hastaneye gittikten 2 saat sonra doğurdum. Doğumdan sonra eğer böyle olacaksa ben beş tane doğururum dedimsonrası da çok rahttı açıkçası hiç ağrım sızım olmadı bebek kendi zamanında geldiği için mesela emmeye hemen başladı vs. Doğal doğumun artısı çok. Ha sezaryen doğum iyi ki var ama aslonda sezaryen bir kurtarma operasyonudur doğum şekli değildir. Ne yazık ki bizim ülkemizde baya rutin uygulanıyor
Dimi yani 4 hafta sonra da belli olur bence deKoçlarda iyi oluyor en azından inatları yokbence 4 hafta sonra zaten net yorum yapar artık daha ne olsun nekadar beklicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?