2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım tarih kaynıyor demişti kızlar sanki yani önde olması boy uzunluğu ile ilgiliymis, ben de tarihimi değiştirmedim önde çıktı ama o boyuyla ilgili bir durummuş
Zaten kaç kişi tam günü gününe doğuracak çok merak ediyorum. Ekim bitmeden bütün Ekim anneleri doğurmuş nerdeyse kasımdakiler bile başlamış

Benim yüzümde normalde çıkmaz alnım sivilcelendi sırtım da öyle ama Dr kontrolde erkek gibi geldi demişti ben bu sivilce belirtisini yıkmış gibi oluyorum o zaman
Kuzum galiba hepsi hurafe bulantı da güya erkekte olmaz derler benim çevremde erkek doğuran kim varsa öldü bulantıdan, kıza hamile olup bulantısı olmayanı da gördüm. Biz biraz kendimizi oyalıyoz

Heeeee doğru tartışmistik bu konuyu aynen aynen şimdi hatırladım sana doktor yüzdelik verdi mi cinsiyet için birde 12+3 gittiginde ne kadar çıkmıştı mesela benim bir hafta önde cikti
12+6 çıktı, Dr erkek gibi geldi 14. Haftadan sonra daha net anlarız dedi tam yorum yapmadı gibi oldu bana

Kuzum galiba hepsi hurafe bulantı da güya erkekte olmaz derler benim çevremde erkek doğuran kim varsa öldü bulantıdan, kıza hamile olup bulantısı olmayanı da gördüm. Biz biraz kendimizi oyalıyoz
Bir dahaki gittiğimde kız derse bu sefer ben de aay evet bulantım oldu, sivilcem çıktı derim nesilden nesile aktarılır bu hurafe

12+6 çıktı, Dr erkek gibi geldi 14. Haftadan sonra daha net anlarız dedi tam yorum yapmadı gibi oldu bana
Iste konumu o an o kadar çok önemli ki bizde de 2 3 saniye gösterdi kapattı bacağını zaten cinsel organları 11.haftada oluşmaya başlayınca daha küçücük.. benim 13 çıkınca hoca emin konuştu biraz haftaya gel belli olur tarzinda

Zaten kaç kişi tam günü gününe doğuracak çok merak ediyorum. Ekim bitmeden bütün Ekim anneleri doğurmuş nerdeyse kasımdakiler bile başlamış
Ya bu tahmini doğum tarihini tam 40.hafta olacak şekilde söylüyor doktorlar. Peki merak ettiğim 40’ı mutlaka buluyor mu normal doğumda?

Benimki balık burcu birde zaten duygusal oturup her şeye ağlarız artık
Ayyy hele bide rutin kan tahlili filan alırken çok ağlıyo bebişler ozaman senin eşini düşünemiyorum benim yeğenim balık burcu henüz 8 yaşında duygusal şarkıya bile ağlıyor
Kesin bizde de öyle olacak günü gününe kimse tutmayacak ve ben hissediyorum benimki 10 mayısta değil böyle 3 mayıs falan olur
bencede herkes kuvvetle muhtemel tahmini tarihten önce doğuracak bi kaç kişi ısrarla beklerse anca

Hangi şehirdesin kuzum sen?

13+0a 1 günüm kalmıştı ama yine de emin konuşamadı neyse şurada ne kaldı ki 25 guncuk

Niyeyse zaten ben Mayıs annesi olmicam nisanda dogurcam gibi geliyor
Bende nişanda doğurmak isterim kızımda nisan doğumlu boğa burçlarını evde ikilerim
Ya bu tahmini doğum tarihini tam 40.hafta olacak şekilde söylüyor doktorlar. Peki merak ettiğim 40’ı mutlaka buluyor mu normal doğumda?
hatta 40+6 olarak düşünüyorlar 9 ay 10gün tam. Ama bu tarihi bekleyen bebek sayısı çok az 37-38-39 da doğumlar daha çok. Normal doğumda da beklemeyebiliyor zaten anne adayı 38 den sonra artık doğsa diye bakıyor merdiven in çok hurma ye filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…