2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bu arada kızlar doktoruma ben sordum alkol ve sigara hariç istediğini ye iç dedi haberiniz olsun bunu yazmayı unutmuşum bebeğimin heyecaniyla
Ya benimki de öyle dedi. Normal hayatında devam et dedi ağır tempo dışında özellikle beslenme konusunda abartılıyor herşey dedi. Tam duymak istediğim şeylerdi

Ya 10 haftalık bebe hissedilmez demi 3. Hamileliğe özel hissedilir mi acaba

Canım annişler. Bebeğimizin ihtiyaçlarını ne zaman almaya başlamalıyız. Aslında bana kalsa 5 aylıkken felan başlarım heralde ama günden güne herşey pahalanıyor bide malum ekonomi de bi anda hepsini yapmaya müsade etmiyor.
Birde ne alınacak ne yapmalı hiç bilmiyorum tecrübesizim takip ettiğiniz sayfalar yada böyle alınması gereken eşya listeleri var mı ??
Mesela ocak gelmeden bebek arabası felan almalı mı ocaktan sonra zam gelir düşüncesiyle. Çok kararsızım ne yapmalıyız
11.11 indiriminde felan bakıp alsak mı bebek arabasını ne yapsak

Canım ben beşik bebek arabasını şimdiden aklıma yatan olursa alicam cinsiyeti netlesincede diğer eşyalarını alicam

Ben bir liste çıkartmayı planlıyorum internette genelde böyle listeler oluyor zaten. 11-11 indirimlerinde büyük şeyleri almayı planlıyorum, araba koltuğu vs gibi cinsiyetsiz şeyleri almayı düşünüyorum, kıyafet konusunda acele etmicem cinsiyeti belli değil bir de her geçen gün başka bir şey beğeniyorum, favorilerime ekliyorum daha ileriki aylarda cinsiyetine göre alırım :)

Ben zıbınlardan başladım yavaştan ama zaten önceden de alıyordum çok şeyi var şuanda. Niyetleneyim rabbim verir nasıl olsa derdim hep. Ufak şeylerden al bence insan motive de oluyor

ben bebek arabası ve beşik almayı düşünüyorum. ama marka-model hiç bilmiyorum nasıl alıncak :/

Ya 10 haftalık bebe hissedilmez demi 3. Hamileliğe özel hissedilir mi acaba
İkinci üçüncü gebeliklerde daha erken hissediliyor diye biliyorum ama 10 haftalıkkende değil tabi yine bende baya seğirme hissediyorum bağırsak değilde sanırım atardamar

ben hissediyorum sanmıştım. solda böyle garip bi hareket oluyordu. ama geçen ultrasonda bi baktım hep sağda duruyor bebek. artık başka bişey hissediyorum demek ki
Bende hep sağda batma hissediyordum bebek orda sanıyordum bebiş ortadaymış ben kanama alanımı hissediyormuşum ama bu sefer ortada kıpırtı hissettim bağırsak hareketi de olabilir tabi

Çalışabilmek çok güzel bir şans sosyalleşebilmek harika Lekelenmeyi takmamaya karar verdim. Dün bir tanıdığımla görüştüm 3 doğumunda da hep yatmış ve kanaması olmuş lekelenme falan değil baya da yoğun oluyormuş. Bende pazartesi günü doktoruma yürüyüşü soracağım. Zihinsel ve fiziki iyi gelir diye düşünüyorum İnşallah bugünki randevunda şişlik için bi çözüm yada alternatif bulurlar. Hatta kanama alanı geçmiş olurda inşallah progestanı keserler

Dediklerinin hepsinde çok haklısın canım hepsi olasılık dahilinde Zaten vurma tekme gibi değil de salınım hareketleri şeklinde hissettim ama gazda böyle dolaşıyor Neyse bebiş mi acaba diye düşünmek bile harika

Kızlar geçen cuma kan vermiştik sma testi için hemen 1 haftada sonuç çıkmış aklınızda olsun yaptırmak isterseniz.

Canım valla bencede herşeye zam geliyor ya ya hepsini bir anda almak kolay değil o yüzden üç hafta sonra cinsiyeti belli oluyor o zaman başlıcam bende yavaş yavaş almaya neyi beğenirsem akışına göre zaten suanda Trendyol favorilere kaydediyorum öyle beğendiklerimi

Kızlar ben 2-3 gündür omega3u kullanmıyorum ama midem bulanıyor yine dün öğlen bulantım başlamıştı ben de kahvaltıda yediğim bir şey dokundu yağlı geldi diye düşündüm. Bugün yemedim onu, peynir zeytin ekmek gibi kuru bir kahvaltı yaptım şu an bulanıyor yarın 13+0 olcam ama arada böyle gidip gelecek demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…