2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlarrrrr sabah ağlamaktan lensim düştü şimdi mutluluktan doğurcam doktorumu değiştirdim bir bayanı önerdiler çok tatlı hanımdı. Riskin yok önermiyorum testi dedi. Ultrasonda tekrar baktı cinsiyetimizi kesinleşti erkek hepinizden Allah razı olsun hepiniz bana moral ve destek verdiniz burası sayesinde herşeyimi paylaşabiliyorum rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepinize çok çok teşekkür ediyorum

Aayyy ne güzel haber inşallah sağlıkla gelsin cinsiyeti de öğrenince daha başka heyacan olur

Sağlıkla gelsin minnosuuun

Doğru doktorla yolunun kesişmesine çok sevindim canım Gözün aydın, sağlıcakla al kucağına inşallah

Saglıkla gelsin canım inşallah ultrason resmi varsa atabilirmisin

Ayy hadi gözün aydın sağlıkla gelsin bebişinn

Ay kızlar ben hiç bişeye bakmıyorum ya ne zıbın filan baktım ne bişeyler almak için araştırma yaptım daha nede niyetim var almaya bi geçen kızıma alışveriş yaparken eşim dedi burun aspiratörü aldım oda doğaçlama

Maşallah canım büyük bi keyifle ekliyorum cinsiyeti

kızlar bu ikili testi bir benim özel doktor kendi yerinde yapıyor 3 hafta sonra yapalım dedi 1500 tl miş fiyatı ama sanırım devlette yapıyormuş yani sizce devlete yaptırsam çıkan sonucu doktora götürsem ayıp olur mu ya öyle ne bileyim bilemedim

Haha niye canım cinsiyet belli olsun bak nasıl alıyorsun o hevesle belki kız olur zaten seninkinin küçülenler vardır herşeyin hazır bir yeni beşik alırsın yeni kiracı geliyor diye

cesursavasci ya 380 tl demişler sanırım ikili testi sizinkiler niye bukadar pahalı ki bi arkadaşa da 2400 demişlerdi fiyatlar arası uçurum var resmen

Haha niye canım cinsiyet belli olsun bak nasıl alıyorsun o hevesle belki kız olur zaten seninkinin küçülenler vardır herşeyin hazır bir yeni beşik alırsın yeni kiracı geliyor diye
Yok ben kızımda da 6 ay sonrası aldım nedense ama çok araştırma yapmıştım. Ay evet kız olursa küçük gelenleri ayırıp eksikleri alırım sadece erkek olursa sil baştan alınacak. Beşik 3 tane var ama odalarına bi beşik daha alcam bide erkekse oda rengini değiştirmem lazım kız diye unicorn halı perde avize takımı almıştım 3lü set odada pembeden kusucaz

Mantıklı bu araba koltuğu bebek arabası gibi şeylerde var mı bildiğiniz marka model

Ayy valla dimi birde oda var tekrardan yapılır herşey valla tatlı telaşlar ama bunlar ya ben 6 ay bekleyemicem sanırım aslında öyle daha sağlıklı ama hem bana iyi gelir ben bakarım o aldıklarıma sürekli üç hafta sabrediyorum

Aynen canım bende anlamadım 2400 de yani abartmışlar iyice dün gittim bak bir ultrason baktı ve idrar yine 1500 verdim
Hastaneden hastaneye değişiyormu nedir. Ben sağlıkbakanının malum hastanesine gidiyorum bi muayene 1350 tl. Geçen arkadaş acile çocuğunu götürmüş bi serum vermişler özel sigortadan 9bin tl almışlar inanılır gibi değil. Başkada bişey yapmadılar diyo tahlil vs sadece bi serum. Ben ilk beta verdim orda 495 tl aldılar aslında oraya gitmek hiç akıl işi değil

Aynen büyük eşyaları bende düşünüyorum ama bilemiyorum da doğru zaman ne zaman erken mi diye de edemiyor insan
Aslında maddi güç varsa yada yeterli birikim yapılırsa tek günlük iş alışveriş. Ama herşey sürekli zamlanıyor diye alasımız geliyor hep
cinsiyet netleşince ufak ufak başlarsın hastane çıkış setleri bile 800 tl başlıyor sanki kuş koyuyolar tepesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…