2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben devlette yaptırdım ilk testlerimi perinatolojiden randevu alın 2 li test için dedi ama onlar önce bi sevk açması gerekiyormuş sistemden direk alamıyorsunuz. Yani önce gidip bi görüşün açarlar muayene bulursanız devlette yaptırın niye özelde o kafar para vereceksiniz
Ki yazık günahh. Ama muayene bulmak baya zor. Kadın Doğum hastenelerinde oluyor genelde ama

Sırf zamlardan değilse bana kalsa çok sonra alırım. Ama işte. Büyük parça şeyleri alsak mı ne yapsak diye bilemiyoruz. Zamlanacak iyice diye

Gerçekten şaka gibi tut ki yok o parayı bulamadı insan napıcak yazık günah gerçekten canım bende izmirdeyim benim buradaki direk kendi kliniği yani hastane falan değil bulunduğum ilçede yani oraya gidiyorum ama devlet yapıyorsada sonucu ona götürsem öylede olmaz mı

Sırf zamlardan değilse bana kalsa çok sonra alırım. Ama işte. Büyük parça şeyleri alsak mı ne yapsak diye bilemiyoruz. Zamlanacak iyice diye
Bende öyle yapmıştım 6 aydan sonra almıştım hep ama o dönem böyle ayda bir zam gelmiyordu ki şimdi ipin ucu kaçtı indirimde ne denk getirirsek

Bende öyle yapmıştım 6 aydan sonra almıştım hep ama o dönem böyle ayda bir zam gelmiyordu ki şimdi ipin ucu kaçtı indirimde ne denk getirirsek
Hiç marka model de bilmiyoruz ya takip etsek ne yapacağız bilmem. Var mı bildiğiniz marka hangi modeller daha iyi oluyor böyle hem oto koltuğu hem de bebek arabasına monte edilenler sanırım kısa süreli mi oluyor kullanış açısından hangisi iyi acaba

Aynen yavrum hazır çalışıyorken alayım dursun altın birikim yapıp bir günde bile alırsın ama ben dayanamamm trendyolda ucuz ya hastane setleri mesela hayatımda hiç e Bebek’e gitmedim oraya bakmak istiyorum ilk internet alışverişinden önce

Ay izmirdeysen hastane medicana biliyorsundur gerçi hiç tavsiye etmem aşırı pahalı. Eşim basit bi ameliyat oldu 1 gece yattı sadece 70 bin verdik senin hangi ilçede doktor ? Özel klinikte benim de doktorum var ama eşim ısrarla hastanede olan doktora gidelim diyor. Bence olur devlette yaptırıp sonuçları götürürsün ama devletten biran önce randevu al bulunmayabiliyor. Ben Ege üniversitesinde rutin kan idrar yaptırıp kendi doktoruma götürüyordum. Medicana da detaylı kan istedi doktor eşime ben burda kan vermem dedim doktora da sağlıkocağında yaptırsam olmuyomu bunları dedim tabi olur dedi e olursa niye baştan söylemiyorsun hep kazık bunlar

cesursavasci ya 380 tl demişler sanırım ikili testi sizinkiler niye bukadar pahalı ki bi arkadaşa da 2400 demişlerdi fiyatlar arası uçurum var resmen
Ben ilk burda duyuyorum ya en az 1000 falan ilk 3 bin 80 dedi sandım içimden yuh dedim sonra ne kadar diye bir daha sordum 380 dedi bu seferde ne kadar ucuzmus dedim

Ben babymall dan almıştım travel sistem mi nedir çok önermiyorlar ağır diye ama yolda da sarsmıyor yani memnunum ben. İki kızak var onları takınca yenidoğan dönemi pusetli kullanılıyor kızakları çıkarıp normal diğer parçasını takınca daha büyük bebeklere normal bebek arabası oluyor. Sorunu tek elle zor kapanıyor biraz ama oda çözene kadar şuan rahat geliyor bana. Hiç pahalı da değildi aldığım dönem ne yalan söyleyim basit bişey almıştım taş gibi çıktı. Sadece önünde tepsisi yok o olsun isterdim. Şimdi kızıma basit hafif bişey alcam bu arabayı yenidoğana kullancam

E bebeğe git bebek mağazaları içinde en uygunu orası hatta Gaziemire git optimumun karlı çarprazında bi sürü yan yana bebek mağazası var.
Bide her e bebekte güzel şeyler bulunmuyor gaziemirdeki iyi westparktaki resmen talan ediliyor Ege perlada sakin ama orda da pek bişey yok bide selway outlette var orda da güzel şeyler bulunuyor fazla kalabalık ama
Ayrıca e bebek kokusu çok güzel

cesursavasci ya 380 tl demişler sanırım ikili testi sizinkiler niye bukadar pahalı ki bi arkadaşa da 2400 demişlerdi fiyatlar arası uçurum var resmen
Gittiğim hastane tarafından 2400 tl fiyat verilen kişi benim Az önce biolab'a ikili tarama sordum doktorumu sordular kurum anlaşması varmış 470 tl fiyat verdiler şaka gibi arada uçurum var 2400 nerde 470 nerde

Birde antalyadayim ben.. buranın daha pahalı olması gerek
Aslında mantıken öyle ama daha küçük illerde özel ve bu işlemleri yapan hastane sayısı az olduğundan fiyatları şişiriyolar büyük illerde çok fazla özel hastane olduğundan fiyatlar nispeten daha makul oluyor

Ama bana dediler ki doktorunuzda ölçümler yapılacak sonra o kağıtla bize geleceksiniz biz de kan alacağız. Bu şekilde mi oluyo sıralama tecrübesizim bilenler aydınlatabilir mi acaba

Gittiğim hastane tarafından 2400 tl fiyat verilen kişi benim Az önce biolab'a ikili tarama sordum doktorumu sordular kurum anlaşması varmış 470 tl fiyat verdiler şaka gibi arada uçurum var 2400 nerde 470 nerde
Aaa evet canım sendin ay kusura bakmazsan yuh dicem artık bukadar uçurum olurmu ya bukadar şişirme olurmu yazık günah vallahi. Aradaki 1930 tl yi hastane gelirine mi ekliyorlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…