- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
Ben devlette yaptırdım ilk testlerimi perinatolojiden randevu alın 2 li test için dedi ama onlar önce bi sevk açması gerekiyormuş sistemden direk alamıyorsunuz. Yani önce gidip bi görüşün açarlar muayene bulursanız devlette yaptırın niye özelde o kafar para vereceksinizkızlar bu ikili testi bir benim özel doktor kendi yerinde yapıyor 3 hafta sonra yapalım dedi 1500 tl miş fiyatı ama sanırım devlette yapıyormuş yani sizce devlete yaptırsam çıkan sonucu doktora götürsem ayıp olur mu ya öyle ne bileyim bilemedim
Sırf zamlardan değilse bana kalsa çok sonra alırım. Ama işte. Büyük parça şeyleri alsak mı ne yapsak diye bilemiyoruz. Zamlanacak iyice diyeAslında maddi güç varsa yada yeterli birikim yapılırsa tek günlük iş alışveriş. Ama herşey sürekli zamlanıyor diye alasımız geliyor hep
cinsiyet netleşince ufak ufak başlarsın hastane çıkış setleri bile 800 tl başlıyor sanki kuş koyuyolar tepesine
Gerçekten şaka gibi tut ki yok o parayı bulamadı insan napıcak yazık günah gerçektenHastaneden hastaneye değişiyormu nedir. N sağlıkbakanının malum hastanesine gidiyorum bi muayene 1350 tl. Geçen arkadaş acile çocuğunu götürmüş bi serum vermişler özel sigortadan 9bin tl almışlar inanılır gibi değil. Başkada bişey yapmadılar diyo tahlil vs sadece bi serum. Ben ilk beta verdim orda 495 tl aldılar aslında oraya gitmek hiç akıl işi değil
Bende öyle yapmıştım 6 aydan sonra almıştım hep ama o dönem böyle ayda bir zam gelmiyordu ki şimdi ipin ucu kaçtı indirimde ne denk getirirsekSırf zamlardan değilse bana kalsa çok sonra alırım. Ama işte. Büyük parça şeyleri alsak mı ne yapsak diye bilemiyoruz. Zamlanacak iyice diye
Hiç marka model de bilmiyoruz ya takip etsekBende öyle yapmıştım 6 aydan sonra almıştım hep ama o dönem böyle ayda bir zam gelmiyordu ki şimdi ipin ucu kaçtı indirimde ne denk getirirsek
Aynen yavrum hazır çalışıyorken alayım dursun altın birikim yapıp bir günde bile alırsın ama ben dayanamammAslında maddi güç varsa yada yeterli birikim yapılırsa tek günlük iş alışveriş. Ama herşey sürekli zamlanıyor diye alasımız geliyor hep
cinsiyet netleşince ufak ufak başlarsın hastane çıkış setleri bile 800 tl başlıyor sanki kuş koyuyolar tepesine
Ay izmirdeysen hastane medicana biliyorsundur gerçi hiç tavsiye etmem aşırı pahalı. Eşim basit bi ameliyat oldu 1 gece yattı sadece 70 bin verdikGerçekten şaka gibi tut ki yok o parayı bulamadı insan napıcak yazık günah gerçektencanım bende izmirdeyim benim buradaki direk kendi kliniği yani hastane falan değil bulunduğum ilçede yani oraya gidiyorum ama devlet yapıyorsada sonucu ona götürsem öylede olmaz mı
Ben ilk burda duyuyorum ya en az 1000 falan ilk 3 bin 80 dedi sandım içimden yuh dedim sonra ne kadar diye bir daha sordum 380 dedi bu seferde ne kadar ucuzmus dedimcesursavasci ya 380 tl demişler sanırım ikili testi sizinkiler niye bukadar pahalı ki bi arkadaşa da 2400 demişlerdi fiyatlar arası uçurum var resmen
Ben babymall dan almıştım travel sistem mi nedir çok önermiyorlar ağır diye ama yolda da sarsmıyor yani memnunum ben. İki kızak var onları takınca yenidoğan dönemi pusetli kullanılıyor kızakları çıkarıp normal diğer parçasını takınca daha büyük bebeklere normal bebek arabası oluyor. Sorunu tek elle zor kapanıyor biraz ama oda çözene kadar şuan rahat geliyor bana. Hiç pahalı da değildi aldığım dönem ne yalan söyleyim basit bişey almıştım taş gibi çıktı. Sadece önünde tepsisi yok o olsun isterdim. Şimdi kızıma basit hafif bişey alcam bu arabayı yenidoğana kullancamHiç marka model de bilmiyoruz ya takip etsekne yapacağız bilmem. Var mı bildiğiniz marka hangi modeller daha iyi oluyor böyle hem oto koltuğu hem de bebek arabasına monte edilenler sanırım kısa süreli mi oluyor kullanış açısından hangisi iyi acaba
Niye erken olsun canım büyük eşyaları her iki cinsiyet olacak şekilde al geri kalan biberon olsun battaniye vs vs onları da bebegin cinsiyetine göre alAynen büyük eşyaları bende düşünüyorum ama bilemiyorum da doğru zaman ne zaman erken mi diye de edemiyor insan
Ama buradaki fiyatları duyunca gerçekten çok uygun söylemiş senin hastane burda fiyatlar ciddi uçuyor yaBen ilk burda duyuyorum ya en az 1000 falan ilk 3 bin 80 dedi sandım içimden yuh dedim sonra ne kadar diye bir daha sordum 380 dedi bu seferde ne kadar ucuzmus dedim
Birde antalyadayim ben.. buranın daha pahalı olması gerekAma buradaki fiyatları duyunca gerçekten çok uygun söylemiş senin hastane burda fiyatlar ciddi uçuyor ya
E bebeğe git bebek mağazaları içinde en uygunu orası hatta Gaziemire git optimumun karlı çarprazında bi sürü yan yana bebek mağazası var.Aynen yavrum hazır çalışıyorken alayım dursun altın birikim yapıp bir günde bile alırsın ama ben dayanamammtrendyolda ucuz ya hastane setleri mesela hayatımda hiç e Bebek’e gitmedim oraya bakmak istiyorum ilk internet alışverişinden önce
Gittiğim hastane tarafından 2400 tl fiyat verilen kişi benimcesursavasci ya 380 tl demişler sanırım ikili testi sizinkiler niye bukadar pahalı ki bi arkadaşa da 2400 demişlerdi fiyatlar arası uçurum var resmen
Aslında mantıken öyleBirde antalyadayim ben.. buranın daha pahalı olması gerek
Benim ondan ucuz demek kiGittiğim hastane tarafından 2400 tl fiyat verilen kişi benimAz önce biolab'a ikili tarama sordum doktorumu sordular kurum anlaşması varmış 470 tl fiyat verdiler şaka gibi arada uçurum var 2400 nerde 470 nerde
Aaa evet canım sendinGittiğim hastane tarafından 2400 tl fiyat verilen kişi benimAz önce biolab'a ikili tarama sordum doktorumu sordular kurum anlaşması varmış 470 tl fiyat verdiler şaka gibi arada uçurum var 2400 nerde 470 nerde
Bebek Arabası bende var şu an yegenimki bende. Araba koltugu için cybex düşündüm ama henüz tam araştırmadım tüm markalarıMantıklı bu araba koltuğu bebek arabası gibi şeylerde var mı bildiğiniz marka model
Seninkiler şişirmemiş bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?