Ama bana dediler ki doktorunuzda ölçümler yapılacak sonra o kağıtla bize geleceksiniz biz de kan alacağız. Bu şekilde mi oluyo sıralama tecrübesizim bilenler aydınlatabilir mi acaba
Aynen canım. Ben de biolaba verdim ilk ikili testini önce doktora gittim o ölçümlerini yaptı. Sonra o kağıtları veriyor sen o kağıtlarla beraber kan veriyorsun bir kaç güne sonuç çıkıyor
Aaa evet canım sendin ay kusura bakmazsan yuh dicem artık bukadar uçurum olurmu ya bukadar şişirme olurmu yazık günah vallahi. Aradaki 1930 tl yi hastane gelirine mi ekliyorlar nedir
Ay izmirdeysen hastane medicana biliyorsundur gerçi hiç tavsiye etmem aşırı pahalı. Eşim basit bi ameliyat oldu 1 gece yattı sadece 70 bin verdik senin hangi ilçede doktor ? Özel klinikte benim de doktorum var ama eşim ısrarla hastanede olan doktora gidelim diyor. Bence olur devlette yaptırıp sonuçları götürürsün ama devletten biran önce randevu al bulunmayabiliyor. Ben Ege üniversitesinde rutin kan idrar yaptırıp kendi doktoruma götürüyordum. Medicana da detaylı kan istedi doktor eşime ben burda kan vermem dedim doktora da sağlıkocağında yaptırsam olmuyomu bunları dedim tabi olur dedi e olursa niye baştan söylemiyorsun hep kazık bunlar
Aynen öyle canım bence doktorunla görüş açık açıkta fiyatları söyle ben orda yaptırmak istiyorum de orda yaptır niye boşu boşuna fazladan okadar para veresinki
Aynen canım. Ben de biolaba verdim ilk ikili testini önce doktora gittim o ölçümlerini yaptı. Sonra o kağıtları veriyor sen o kağıtlarla beraber kan veriyorsun bir kaç güne sonuç çıkıyor
Kızlarrrrr sabah ağlamaktan lensim düştü şimdi mutluluktan doğurcam doktorumu değiştirdim bir bayanı önerdiler çok tatlı hanımdı. Riskin yok önermiyorum testi dedi. Ultrasonda tekrar baktı cinsiyetimizi kesinleşti erkek hepinizden Allah razı olsun hepiniz bana moral ve destek verdiniz burası sayesinde herşeyimi paylaşabiliyorum rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepinize çok çok teşekkür ediyorum
Kızlarrrrr sabah ağlamaktan lensim düştü şimdi mutluluktan doğurcam doktorumu değiştirdim bir bayanı önerdiler çok tatlı hanımdı. Riskin yok önermiyorum testi dedi. Ultrasonda tekrar baktı cinsiyetimizi kesinleşti erkek hepinizden Allah razı olsun hepiniz bana moral ve destek verdiniz burası sayesinde herşeyimi paylaşabiliyorum rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepinize çok çok teşekkür ediyorum
Aynen öyle canım bence doktorunla görüş açık açıkta fiyatları söyle ben orda yaptırmak istiyorum de orda yaptır niye boşu boşuna fazladan okadar para veresinki
yani niye desinki onlar para kazanma derdinde.
Sen cidden uzakmışsın canım baya ben merkez civarındasın sanıyordum ama güzel yer Aliağa
kızlar bu ikili testi bir benim özel doktor kendi yerinde yapıyor 3 hafta sonra yapalım dedi 1500 tl miş fiyatı ama sanırım devlette yapıyormuş yani sizce devlete yaptırsam çıkan sonucu doktora götürsem ayıp olur mu ya öyle ne bileyim bilemedim
Devlette yaptır ne olacak canım ben öyle yapacağım. Hatta ben ilk görüşmede açıkladım kan tahlili test vs devlette yaptırmak istiyorum extra para vermek istemiyorum açıkçası dedim bunda bir şey yok onun yerine bebenin bir ihtiyacını alırsın verme boşuna