2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ama bana dediler ki doktorunuzda ölçümler yapılacak sonra o kağıtla bize geleceksiniz biz de kan alacağız. Bu şekilde mi oluyo sıralama tecrübesizim bilenler aydınlatabilir mi acaba
Aynen canım. Ben de biolaba verdim ilk ikili testini önce doktora gittim o ölçümlerini yaptı. Sonra o kağıtları veriyor sen o kağıtlarla beraber kan veriyorsun bir kaç güne sonuç çıkıyor

Aaa evet canım sendin ay kusura bakmazsan yuh dicem artık bukadar uçurum olurmu ya bukadar şişirme olurmu yazık günah vallahi. Aradaki 1930 tl yi hastane gelirine mi ekliyorlar nedir
Gerçekten öyle aşırı bi fark var bu kadarını ilk kez görüyorum araştırmazsak kazıklanıyoruz resmen

Doğru söylüyorsun doktor biz yapıcaz dedi devlet yapıyor demedi sonuçta niye desin ki ben Aliağa’dayım canım malum heryere uzağım

Gerçekten öyle aşırı bi fark var bu kadarını ilk kez görüyorum araştırmazsak kazıklanıyoruz resmen
Aynen öyle canım bence doktorunla görüş açık açıkta fiyatları söyle ben orda yaptırmak istiyorum de orda yaptır niye boşu boşuna fazladan okadar para veresinki
Doğru söylüyorsun doktor biz yapıcaz dedi devlet yapıyor demedi sonuçta niye desin ki ben Aliağa’dayım canım malum heryere uzağım
yani niye desinki onlar para kazanma derdinde.
Sen cidden uzakmışsın canım baya ben merkez civarındasın sanıyordum ama güzel yer Aliağa

Aynen canım. Ben de biolaba verdim ilk ikili testini önce doktora gittim o ölçümlerini yaptı. Sonra o kağıtları veriyor sen o kağıtlarla beraber kan veriyorsun bir kaç güne sonuç çıkıyor
Aa sen de mi biolabda verdin sevindim şuan ortak çıkmasına çok teşekkür ederim canım aydınlattın beni

çok sevindim hayırlı olsun canım

Oh be yaşasın iç rahatlatan, tatlış doktorlar

Evet canım bizim buralar güzel ama heryere uzağız ya o yüzden burdan halletmeye çalışıyorum herşeyi

Devlette yaptır ne olacak canım ben öyle yapacağım. Hatta ben ilk görüşmede açıkladım kan tahlili test vs devlette yaptırmak istiyorum extra para vermek istemiyorum açıkçası dedim bunda bir şey yok onun yerine bebenin bir ihtiyacını alırsın verme boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…