Aslında mantıken öyle ama daha küçük illerde özel ve bu işlemleri yapan hastane sayısı az olduğundan fiyatları şişiriyolar büyük illerde çok fazla özel hastane olduğundan fiyatlar nispeten daha makul oluyor
Kızlar ben 2-3 gündür omega3u kullanmıyorum ama midem bulanıyor yine dün öğlen bulantım başlamıştı ben de kahvaltıda yediğim bir şey dokundu yağlı geldi diye düşündüm. Bugün yemedim onu, peynir zeytin ekmek gibi kuru bir kahvaltı yaptım şu an bulanıyor yarın 13+0 olcam ama arada böyle gidip gelecek demek ki
Ben babymall dan almıştım travel sistem mi nedir çok önermiyorlar ağır diye ama yolda da sarsmıyor yani memnunum ben. İki kızak var onları takınca yenidoğan dönemi pusetli kullanılıyor kızakları çıkarıp normal diğer parçasını takınca daha büyük bebeklere normal bebek arabası oluyor. Sorunu tek elle zor kapanıyor biraz ama oda çözene kadar şuan rahat geliyor bana. Hiç pahalı da değildi aldığım dönem ne yalan söyleyim basit bişey almıştım taş gibi çıktı. Sadece önünde tepsisi yok o olsun isterdim. Şimdi kızıma basit hafif bişey alcam bu arabayı yenidoğana kullancam
Niye erken olsun canım büyük eşyaları her iki cinsiyet olacak şekilde al geri kalan biberon olsun battaniye vs vs onları da bebegin cinsiyetine göre al