Ben yaptirsam mi bilemedim. Benim ilk gebeligim 25 haftalikken kromozom anomalisi sebebi ile sonlandirildi. Sonrasında 2 tane saglikli dogum yaptim şükür. Ben ve esime de genetik test yapildi temiz cikmisti o zaman. Şimdi kaybimdan dolayi hep oneriyorlar fetal dna yi
Ben yaptirsam mi bilemedim. Benim ilk gebeligim 25 haftalikken kromozom anomalisi sebebi ile sonlandirildi. Sonrasında 2 tane saglikli dogum yaptim şükür. Ben ve esime de genetik test yapildi temiz cikmisti o zaman. Şimdi kaybimdan dolayi hep oneriyorlar fetal dna yi
Devlette yaptır ne olacak canım ben öyle yapacağım. Hatta ben ilk görüşmede açıkladım kan tahlili test vs devlette yaptırmak istiyorum extra para vermek istemiyorum açıkçası dedim bunda bir şey yok onun yerine bebenin bir ihtiyacını alırsın verme boşuna
Çalışabilmek çok güzel bir şans sosyalleşebilmek harika Lekelenmeyi takmamaya karar verdim. Dün bir tanıdığımla görüştüm 3 doğumunda da hep yatmış ve kanaması olmuş lekelenme falan değil baya da yoğun oluyormuş. Bende pazartesi günü doktoruma yürüyüşü soracağım. Zihinsel ve fiziki iyi gelir diye düşünüyorum İnşallah bugünki randevunda şişlik için bi çözüm yada alternatif bulurlar. Hatta kanama alanı geçmiş olurda inşallah progestanı keserler
Ben de üç hafta evde kaldım gerçekten psikolojik olarak zordu. Şimdi fiziksel olarak yorucu olsa da dediğin gibi insana iyi geliyor ortam değişikliği. İnşallah senin de en azından dışarı çıkıp sosyalleşmene izin verir doktor canım
Kızlarrrrr sabah ağlamaktan lensim düştü şimdi mutluluktan doğurcam doktorumu değiştirdim bir bayanı önerdiler çok tatlı hanımdı. Riskin yok önermiyorum testi dedi. Ultrasonda tekrar baktı cinsiyetimizi kesinleşti erkek hepinizden Allah razı olsun hepiniz bana moral ve destek verdiniz burası sayesinde herşeyimi paylaşabiliyorum rabbim hepinize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin hepinize çok çok teşekkür ediyorum
25 haftalıkta sağlıklı olup doğsa yaşıcak kadar büyümüş öyle kaybetmekte zor olur iyice. Sen bilirsin canım ama ben olsam yaptırırdım aklımda kalacağına