2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Madem bu kişi o kadar iyi biliyo doktor niye bilemiyor bana da o saçma geliyo iste mesela benimki yüzde 60 kız dedi 1 hafta bekleyelim dedi şimdi neye göre bakıyor bu kisi
Ramzi ve nub teorisine göre bakıyormuş. Bilimsel teorilere göre bakıyorum tahminlerim kesin tutuyor diyo. Onun baktığı Ramzi ve nub teorisini senelerce okumuş ayda yüzlerce gebe hasta bakan doktor bilmez mi yani okadar kesinliği doktor söyleyemiyorken 70 tl alıp o söylüyormuş

Seninkide benim ki gibi yüz üstü duruyor kalp atışı hızlı gibi kız olabilir benim iki kızım var bende kız hissediyorum senindemi kızın var
Benim 1 kizim 1 oglum var canim. Hep 2 kizim 1 oglum olsun istiyordum belkidd bikincaltimdan dolayi kiz hissediyorum bilmiyorum. Ama kusmam cok fazla benim. Kizimda da boyleydim oglanda iyiydim. O yuzden de kiz gibi geldi. Saglikli olsun tabi tek duam o

Kromozom anomalisi diyince down falan geliyor akla. Ama benimki cok komplikeydi. Her organi sikintiliydi. Langer giedion diye bir sendrom. Taa 2015 de hep buralardaydim ben. Eski konularda hep ben varim rabbim bir daha ne bana nede baskasina asla boyle bir imtihan vermesin cok zor
25 haftalıkta sağlıklı olup doğsa yaşıcak kadar büyümüş öyle kaybetmekte zor olur iyice. Sen bilirsin canım ama ben olsam yaptırırdım aklımda kalacağına

Gerçekten zor imtihan. karar vermek zor verdiğin kararın arkasında durmak zor. Bazen daha büyük acılardansa daha azına katlanmak gerekiyor. Yine gördüm ki hamile kalmakla bitmiyormuş sonrasıda önemli. Rabbim tekrarını yaşatmasın canım. Ne bidaha seni nede kimseyi öyle bi imtihanla sınamasın

Dolandırıcılık başka hiçbir şey degil

İki gündür konuşulanları okuyorum yetişmeye çalışıyorum tam diyorum üç sayfa kaldı tamam bi giriyorum tekrar 10 olmuş sonunda bitirdim ancak cevap vermek istediklerimin hiç birini alıntılamadığımı fark ettim çoğunu da zaten unuttum sadece çalışırken foruma yetişebiliyordum bu gebeliğimde çocukluyken kendime bile yetişemiyorum

Ben sürekli online geziyorum bende bazen yetişemiyorum iki Farklı sayfadan alıntıla da olmuyor

Topiğimiz çok aktif senle alakalı değil çenemiz düşük

Çok güzel anlatmışsın canım. İnşallah hepimiz kendi doğumlarımızı böyle güzel hatırlarız. Normal doğumdan her ne kadar korksam da içten içe çok istiyorum. İnşallah sağlıkla vaktinde nasip olur.
Serbest ebe dediğin ne oluyor tam olarak bu doula mevzusu ile aynı şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…