- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.517
- 198
Bu sayfa 70 diyorSen hangi sayfaya sordun canım beni. Sordugum 50 dedi
İnşallah sende de tutsun ozaman vallaAy iki oğlum var bir kizim olsun isterim tabiinsallah hisler kuvvetlidir
senin sayfa yine insaflıymış 50 demiş. Ramzi teorisi diyince dedim bizim melegim ücretsiz bakıyor ramziye sana niye 70 göndereyimBu degildi benim dedigim sayfa
Madem bu kişi o kadar iyi biliyo doktor niye bilemiyor bana da o saçma geliyo iste mesela benimki yüzde 60 kız dedi 1 hafta bekleyelim dedi şimdi neye göre bakıyor bu kisiBu sayfa 70 diyor
Ramzi ve nub teorisine göre bakıyormuş. Bilimsel teorilere göre bakıyorum tahminlerim kesin tutuyor diyo. Onun baktığı Ramzi ve nub teorisini senelerce okumuş ayda yüzlerce gebe hasta bakan doktor bilmez mi yani okadar kesinliği doktor söyleyemiyorken 70 tl alıp o söylüyormuşMadem bu kişi o kadar iyi biliyo doktor niye bilemiyor bana da o saçma geliyo iste mesela benimki yüzde 60 kız dedi 1 hafta bekleyelim dedi şimdi neye göre bakıyor bu kisi
Benim 1 kizim 1 oglum var canim. Hep 2 kizim 1 oglum olsun istiyordum belkidd bikincaltimdan dolayi kiz hissediyorum bilmiyorum. Ama kusmam cok fazla benim. Kizimda da boyleydim oglanda iyiydim. O yuzden de kiz gibi geldi. Saglikli olsun tabi tek duam oSeninkide benim ki gibi yüz üstü duruyor kalp atışı hızlı gibi kız olabilir benim iki kızım var bende kız hissediyorum senindemi kızın var
25 haftalıkta sağlıklı olup doğsa yaşıcak kadar büyümüş öyle kaybetmekte zor olur iyice. Sen bilirsin canım ama ben olsam yaptırırdım aklımda kalacağına
Gerçekten zor imtihan. karar vermek zor verdiğin kararın arkasında durmak zor. Bazen daha büyük acılardansa daha azına katlanmak gerekiyor. Yine gördüm ki hamile kalmakla bitmiyormuş sonrasıda önemli. Rabbim tekrarını yaşatmasın canım. Ne bidaha seni nede kimseyi öyle bi imtihanla sınamasınKromozom anomalisi diyince down falan geliyor akla. Ama benimki cok komplikeydi. Her organi sikintiliydi. Langer giedion diye bir sendrom. Taa 2015 de hep buralardaydim ben. Eski konularda hep ben varimrabbim bir daha ne bana nede baskasina asla boyle bir imtihan vermesin cok zor
Hangi sayfaya sordunuz ya ben de yaptırcam tutuyorsa yoksa 3 hafta geçmeyecekSen hangi sayfaya sordun canım beni. Sordugum 50 dedi
Kız ben bedava yorum yapıyorum yaHangi sayfaya sordunuz ya ben de yaptırcam tutuyorsa yoksa 3 hafta geçmeyecek
Dolandırıcılık başka hiçbir şey degilRamzi ve nub teorisine göre bakıyormuş. Bilimsel teorilere göre bakıyorum tahminlerim kesin tutuyor diyo. Onun baktığı Ramzi ve nub teorisini senelerce okumuş ayda yüzlerce gebe hasta bakan doktor bilmez mi yani okadar kesinliği doktor söyleyemiyorken 70 tl alıp o söylüyormuş
K kelebekimsi oda ramzi teorisine göre söylücek onu zaten meleğim söylüyor Farklı bişey duymucan yani parana yazıkKız ben bedava yorum yapıyorum yasana yapmadık mı
çok aynı fikirdeyimDolandırıcılık başka hiçbir şey degil
Ben sürekli online geziyorum bende bazen yetişemiyorum iki Farklı sayfadan alıntıla da olmuyorİki gündür konuşulanları okuyorum yetişmeye çalışıyorum tam diyorum üç sayfa kaldı tamam bi giriyorum tekrar 10 olmuş sonunda bitirdim ancak cevap vermek istediklerimin hiç birini alıntılamadığımı fark ettim çoğunu da zaten unuttum sadece çalışırken foruma yetişebiliyordum bu gebeliğimde çocukluyken kendime bile yetişemiyorum
Topiğimiz çok aktif senle alakalı değil çenemiz düşükİki gündür konuşulanları okuyorum yetişmeye çalışıyorum tam diyorum üç sayfa kaldı tamam bi giriyorum tekrar 10 olmuş sonunda bitirdim ancak cevap vermek istediklerimin hiç birini alıntılamadığımı fark ettim çoğunu da zaten unuttum sadece çalışırken foruma yetişebiliyordum bu gebeliğimde çocukluyken kendime bile yetişemiyorum
Bakcam şimdi eski topiğimde 623. Sayfa da be konuşuluyormuş kaçıncı haftadaymışımTopiğimiz çok aktif senle alakalı değil çenemiz düşük
Bak şimdi ben de merak ettimBakcam şimdi eski topiğimde 623. Sayfa da be konuşuluyormuş kaçıncı haftadaymışım
Çok güzel anlatmışsın canım. İnşallah hepimiz kendi doğumlarımızı böyle güzel hatırlarız. Normal doğumdan her ne kadar korksam da içten içe çok istiyorum. İnşallah sağlıkla vaktinde nasip olur.Valla canım ilk doğumlar 41+ ları bile buluyor aslında. Ama doktorlar korkutuyor anneleri ve erkenden sezaryene alıyorlar. Çünkü tr'de an çok mahkemelik olan doktor kadın doğumcylsr. Yasalar korumuyor. Onlar da kendilerini sezaryen oranlarına yaslanarak korumaya çalışıyorlar. O yüzden genelde erken oluyor doğumlar. Eğer normal doğurmak şstiyordan mıtlaka normal doğumu destekleyen (sözde değil ama) bir doktor ile çalışmanı öneririm. Bir de mutlaka bir serbest ebe ile.
Ben tam 41+0 da doğurdum. Sadece biraz daha yakın takip gerekiyor bir çok doktor da bununla uğraşmak istemiyor mesela. Benim doktorum doğal doğumcuydu. Bütün sancılarımı evde doula ile karşıladım hastaneye gittikten 2 saat sonra doğurdum. Doğumdan sonra eğer böyle olacaksa ben beş tane doğururum dedimsonrası da çok rahttı açıkçası hiç ağrım sızım olmadı bebek kendi zamanında geldiği için mesela emmeye hemen başladı vs. Doğal doğumun artısı çok. Ha sezaryen doğum iyi ki var ama aslonda sezaryen bir kurtarma operasyonudur doğum şekli değildir. Ne yazık ki bizim ülkemizde baya rutin uygulanıyor
Aynen diğer aylar için açılan sayfalara bakmıştım birkaç soru cevap tamam bizimki şimdiden 600lerde maşallahTopiğimiz çok aktif senle alakalı değil çenemiz düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?