2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çenemiz düşük ama güzel oluyo insan stres atiyo ben bile bazen yetişemiyorum aktif olmama ragmen

Çenemiz düşük ama güzel oluyo insan stres atiyo ben bile bazen yetişemiyorum aktif olmama ragmen
Yetişmeyi katılmayı çok istiyorum ama çok hızlı herşey siz böyle randevuya gün sayıyorsunuz ya ben anlamadan zaman geçiyo Salı günü randevum var sanki daha üç gün önce iyi daha 25 gün var doktora gitmeye demiştim 4 gün kaldı 4 günde muhtemelen 1 günde falan geçer

Eğer korkuyorsan mutlaka doğuma hazırlık eğitimi al canım. Korku duygusu bilinmezlik ten gelir. Eğer doğumun doğal işleyişini öğrenirsen o zaman korkunun azaldığını göreceksin Hayır doula ve serbest ebe tamamen farklı şeyler. Doulaların tıbbi hiçbir müdahale yetkisi yok sağlık personeli değiller. Sadece anneye kasılmalar sırasında ve doğum süresince destek olmak ve yardımcı olmak için ordalar. Serbest ebeler herhangi bir doktor ya da hastane ile çalışmayan sağlık personeli ebeler. Onlar açıklığına bakabiliyor bebeği doppler ile dinleyebiliyor tıbbi önerilerde bulunabiliyor ve doğumuna bizzat eşlik edebiliyor. Benim doktorum doğal doğumcu oldupu için ebesi de vardı ben o yüzden sadece doula ile çalıştım ve en büyük iyikilerimden

Bulaşık makinesini boşaltıp akşam yediklerimizi koymam lazım onu yapsam kesin sabah olur diye yapmıyorum zaman öyle hızlı ki valla uçuyo bak şimdi kurutmayı boşaltıp kurutmaya çamaşır çamaşır makinesine çamaşır atıcam onları da katlıcam derken pazar günü gelcek size de olmuyo mu bu ya

Tamam bende sorun yokmuş 26. Haftamdayım 623. sayfa da şuan 13 bura hızlı gitmiş
Bende baktım şimdi ilk gebelikteki topiğe 12+6 civarı filan baya doların 18 tl gördüğü filan yazılmış orda da baya konuşmuşuz

Benim topikte iş yokmuş o zaman zaten Ekim annelerindeydim eylülde doğurdum
Ben de 16/18 arasındaymışım daha hareketlerini hissetmemişim ama cinsiyeti öğrenmişiz.

O topiği açıp geriye gidince anında döndüm o günlere ya bak bir tuhaf oldum farkında olmadan nostaljiyi vesile oldun

Ben buraya yetişince bi turda oraya dönüyorum ne evhamlıymışım ya yemişim kendimi resmen bilinmezlik çok zor şuan çok rahatım çekeceğim acıyı bile az çok tahmin ettiğim için daha iyi geçiyo benim

Aynen aynen ben de çok evhamlıymışım ikinci gebelikte aşrı salıyo insan. bence annelik olarak da çok daha rahat anneler olacağız ikinci bebek olduğu için

Aynen aynen ben de çok evhamlıymışım ikinci gebelikte aşrı salıyo insan. bence annelik olarak da çok daha rahat anneler olacağız ikinci bebek olduğu için
Ben ilk 4 aydan sonra kabullendim bebeği aşırı saldım yani ondan sonra bi kendime geldim ama 4 ay kendi burnumdan getirdim gerçekten inş bunda da yapmam

Helal olsun bu ayrı bir başarı bu hesaba göre önümüzdeki aydan itibaren bütün anneleri takip etmemiz lazım evdeki hesap çarşıya uymaz genelde seninki hiç bir yere uymamış
Vallahi hemde hiç uymadı. @Anneolmakcokguzel dediği gibi sen söyleyip o topiğe bakınca anılarım depreşti. Rabbim herkese yinede vakti zamanında kolaylıkla sağlıkla doğum nasip etsin. En fazla mayıstan nisana kayalım yani daha fazlası olmasın

Ben ilk 4 aydan sonra kabullendim bebeği aşırı saldım yani ondan sonra bi kendime geldim ama 4 ay kendi burnumdan getirdim gerçekten inş bunda da yapmam
Zaten esas mesela ilk 4 ay ben de doğumdan sonra rahatladım ama o zaman her şeyde acaba sorun var mı diye bakıyordum şimdi sorun var mı yok mu ne kadar süre gözlemek lazım panik olmak için hepsine hakimim daha rahat eder kafam diye düşünüyorum

Aminnn ben kayarım gibi geliyo genelde ikinci doğumlar 38.39 gibi oluyo diyorlar ya kısmet tabi de

Haftaya cumartesi ücretsiz bir eğitim varmış konuşmacı doktorlardan biri de benim doktorum hemen kaydoldum
Ben de bir kadına denk geldim doktorumla çalışan. Hem ebe hem doula. Hem de hamile pilatesi yaptırıyor bir merkezde. Kadında yok yok, onunla ilerlesem olur o zaman değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…