2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
O günler de bana 2 aya gelir sizin daha 6 ayınız var
Valla şanslısın bu yönden bence zaman hızlı akıyor koşuşturmaktan bana bile ilkinden bi nebze hızlı geçiyor evde çocuk bakarken o sebeple sana 2 ay bize 6 ay ilk gebeliği olan arkadaşlara 10 ay gibi gelir

Ben kışın aşırı yoğun çalışıyorum bazen iş yerinde yemek yemeye vaktim olmuyor akşama kadar su bile içmediğini fark ediyorum eve gelişin 8 oluyo zaten çocuğu yedir yıka giydir uyut kendin hazırlan yarına hazırla bi kap yemek yap derken hooop ertesi gün olmuş ben pazartesiden cumaya atlıyorum o yüzden

Ay ne güzel şu süreçte herkesin hayali bence bu

Evet canım harika olur ama ebeliği ok doulalık eğitimini nerden almış ne kadar doğuma girmiş onları falan bir öğren tatlı tatlı istanbul doğum akademisi ya da içsel dooumdan eğitim almış ise doulalık için + puan

Senin daha iyiymiş bizde günler geçmek bilmiyo

Ya hamileliğimi anlamıyorum ki unutuyorum hep önceden elim göbeğimde yatardım akşam eve gelince bu bebeye azıcık haksızlık oluyo gibi
Ay aynı şeyi bende düşünüyorum sanki eşimde bende pek dokunup onunla konuşmuyomuşuz gibi bide beklenmeyen olunca ilk dönem biraz ağladım ben napcam ikiside küçük filan diye şimdi hala bazen ikisinde de suç yok suç bizde diyorum baya haksızlık yapıyomuşum gibi geliyor sonra da vicdan yapıyorum

Ayyy maşallah
Ben annemi hatırlıyorum küçük kardeşimde. Gece uyandım 2-3 annem çamaşır katlıyor. Dedim napıyorsun anne. Sancım başladı diyor ama kimseyi kaldırmamış. Dedim kaldıralım babamı hadi gidelim. Yok diyor bekleyelim. 6 gibi falan yola çıktık 10 da doğdu. 3.çocuk olunca herhalde bu rahatlık

Ya hamileliğimi anlamıyorum ki unutuyorum hep önceden elim göbeğimde yatardım akşam eve gelince bu bebeye azıcık haksızlık oluyo gibi

O bende de var maalesef beklenmeyen olunca benn de çok ağladım ilk zamanlar bir de benim eş faktörü var biliyorsunuz istemiyor ikinciyi o da bana ayrı bir yük hissettiriyor şimdi aklıma gelirse hemen konuşup seviyorum ama bir de ilk aylar ya daha biraz daha büyüdükçe ister istemez bağ kurmaya başlarız daha fazla bence sağlıkla gelsinler seviyoruz onları

Benim ilk zaten istenen bebek ama eşim henüz hiç konuşmuyor diyorum konuşsana çocuğumla duyuyor seni bazen bak dokun burada diyorum. Dokunma dur bıngıldağına falan gelir diyor

Benim sancılarım akşam 9 gibi başladı ben hazırlandım duşumu aldım yattım gece 4 gibi uyandım sancıya uyutmaz olmuştu artık kalktım pilates topunu tv karşısına götürdüm fil. Açtım sonra makyaj yaptım biraz saçlarımı düzleştirirken suyum geldi eşimi kaldırdım sonra hastaneye gittik hazırlanıp 7 de 12.06 da doğdu bebiş pişmanım keşke daha çok bekleseydim

Ahahah aynen ilki biraz heyecanlı sonradan rutine bağlıyo hele üçüncüde düşünemiyorum bile
Benim ilk zaten istenen bebek ama eşim henüz hiç konuşmuyor diyorum konuşsana çocuğumla duyuyor seni bazen bak dokun burada diyorum. Dokunma dur bıngıldağına falan gelir diyor
Babalık bazılarına biraz geç yükleniyor canım hiç merak etme kucağına bir alınca yüklenir Babalık. Saçma geliyor onlara karına konuşmak falan bize ne kadar doğal gelse de... Yavaş yavaş alışır hareketlerini falan hissetmeye başlayınca belki daha fazla konuşup sevmeye başlar

Beninde ihmalden oldu istemeden yaptık ama ikinci çocuk bir yerde düşünüyorduk o yüzden 8-9 haftada falan kabullendik yani benim biraz uzun sürdü kabullenmem hafif bir depresyon atlattım diyebilirim ama şimdi çok seviyorum onu umarım oda beni sever ilerde

Ayyy hayalim bakımlı doğuma gitmek ama ben yapamam. Benden olmaz yani

Aynen hastaneye ne kadar geç gitsen o kadar kâr bence de. Evde çok daha rahat geçiyor zaman ama suyun gelmiş ya insan riske de atmak istemiyor. Bana arabada ıkınma geliyordu ben de biraz daha dursam yolda doğurcaktım az daha

Aslında çok heyecanlı. O da çok duygusal kalp atışını duyunca falan ağladı. Doktorda görünce falan çok heyecanlanıyor. Ama konuşmuyor yani bebekle

Kısmetse biz tek çocuk düşünüyoruz sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah bir de köpüşümz var iki çocuklu aile olmuş oluyoruz

Yok yok ben bekletemem korkarım. Bir ufak sancıda giderim kesin ben

Ayyy hayalim bakımlı doğuma gitmek ama ben yapamam. Benden olmaz yani
Doğumdan sonra bakım kalmıyor canım merak etme bakımlı görünmek istiyorsan mis gibi sezaryen olcan normal doğumda mücadeleden çıkmış oluyorsun terlemiş yorgun şaşkın ne saç kalıyo ne makyaj bide birilerine tembihleyin doğumdan sonra hemen elinize yüzünüze çeki düzen versin ben unutmuşum o komşu fotoğlarda ölmek üzereymişin gibi çıkmışım insan bir allık sürer ya ruh gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…