2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ayy sevmez mi annesi hele ilk zaman senden başka sevecek hiçbir şeyi bilmiyorlar ya kıyamam çıkarıp sarılasım geldi bak şimdi

Yok zaten o kısımda fotoğraf düşünmüyorum eve gelince çekeriz inşallah. Ben acı eşiği düşük biriyim. İlk 17 hafta da perişandım

Ben daha gitmezdim kocam panik yaptı yerde suyu görünce. Bide bana yolda diyo şimdi benim dörtlü yakıp korna çala çala gitmem gerekmiyo mu diyo dedim sabahın 7 si zaten boş yol artı kalp krizi mi geçiriyorum gidicem daha belki 10 saat sürecek doğum dedim

Bu istemeden oldukları hiç anlamazdım gerçekten nasıl oluyor annemin de 2.öyle. Ama tabi nasıl oldu diye soramıyorum

Sever tabi annesi

İlk miydi bu? Nasıl bu kadar serinkanlı kaldın Allah aşkına akıl ver bana

Allah'ım o hengamenin arasında bile yine bizim mantıklı olmamız peki ben de acele etme canım ben iyiyim diyip kasılma arası veriyordum.

Bak profilinde böyle yazıyor danışanlarının yorumlarına da baktım senin dediğin gibi eve gelip açılmaya vs bakıyormuş hastaneye gideceğin zamanı söylüyormuş. Bu ebe hizmeti sadece doğum başladığında değil mi öncesinde yapacağı bir şey var mı? Ayy seni tuttum bırakmıyorum yüz tane soru sordum bilgili birini görünce

Eklentiler

• IMG_4532.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 47
Yok zaten o kısımda fotoğraf düşünmüyorum eve gelince çekeriz inşallah. Ben acı eşiği düşük biriyim. İlk 17 hafta da perişandım
Ben doğumu bile çektirdim kocamın doğum anında şekerinin düşüp boncuk boncuk terleyip gözlerinin kaydığı kareler paha biçilemez açıp açıp dalga geçiyorum

Ama nasıl işte ben çok panik biriyim. Eşim de öyle. Biz korkar hemen gideriz bence
Canım doğum çok içsel bir şey aslında. Hastaneye gidince bir ebe geliyo muayene ediyo bi diğeri geliyor sürekli doğuma müdahale olduğu için doğum yavaşlayabiliyor. Zaten kasılmalar başlayınca hemen doğmuyor bebek takip ediyorsun 4 dakikada bire inince artık yavaş yavaş hastaneye geçme vakti. Doğumunun başladığını anladığın zaman yanına varsa sakin bir aile dostun arkadaşım kardeşin onu çağır ama seni telaş ettirmeyecek biri olmalı. O zaman kendini güvende hissedersin

Bu istemeden oldukları hiç anlamazdım gerçekten nasıl oluyor annemin de 2.öyle. Ama tabi nasıl oldu diye soramıyorum

Sever tabi annesi
Bende anlamazdım oluyormuş ama ben hep ilaçla korunduğum için anlamıyordum sonra emziren annelerin kullandığı ilaç bana çok sivilce yapınca ben bıraktım sonra tatilde de işte bi anlık boşluk biraz alkol derken hooop burdayım

Ay ne demek şekerim ya benim en sevdiğim şey bu konularda bildiklerimi paylaşmak yani öncesinde bir tanışırsın yoga da yaptırıyormuş yoga derslerine başlarsın içinin ısınması çok önemli güvenmen lazım ki doğumda kendini bırakabilesin ama asıl işi doğum başladığında yapar eve geliyorsa şahane evde dalgaları beraber karşılar sonra da hastaneye geçilmesi gereken zamanda hastaneye geçersiniz

Hahahhaah büyük konuşmak istemiyorum ama benimkini doğuma assssla sokmayı düşünmüyorum
Aa kesinlikle elimden gelse ona da ıkındırırım kolay mı görsün öyle bedavadan ana baba olunmuyo yaşadığımı görsün anlasın bilsin bana ona göre davransın kolay şeyler başarmıyor insan doğum yaparken. Hem bir bebek hem yeni bir kadın doğuyo orda yaşadıklarıyla.

İmza kaşe mühür

Ya teşekkür ederiim evet pilates ya da yoga zaten düşünüyorum o esnada da kadını tanımış olurum dediğin gibi. Grup dersleri yapıyormuş eşleri de çağırıp emzirme eğitimi bebek bakımı vs öğretiyormuş bence çok güzel. Ayrıca benim doktorumla çok fazla ortak doğuma girmiş olması da hoşuma gitti birbirlerini tanımaları falan. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…