İnşallah gönlüne göre olsun canımYa teşekkür ederiimevet pilates ya da yoga zaten düşünüyorum o esnada da kadını tanımış olurum dediğin gibi. Grup dersleri yapıyormuş eşleri de çağırıp emzirme eğitimi bebek bakımı vs öğretiyormuş bence çok güzel. Ayrıca benim doktorumla çok fazla ortak doğuma girmiş olması da hoşuma gitti birbirlerini tanımaları falan. Bakalım
Vallahi rahatlığına bayıldımmmmBen doğumu bile çektirdim kocamın doğum anında şekerinin düşüp boncuk boncuk terleyip gözlerinin kaydığı kareler paha biçilemez açıp açıp dalga geçiyorum
Bunu teorik olarak biliyorum ama uygulamada ben olamamCanım doğum çok içsel bir şey aslında. Hastaneye gidince bir ebe geliyo muayene ediyo bi diğeri geliyor sürekli doğuma müdahale olduğu için doğum yavaşlayabiliyor. Zaten kasılmalar başlayınca hemen doğmuyor bebek takip ediyorsun 4 dakikada bire inince artık yavaş yavaş hastaneye geçme vakti. Doğumunun başladığını anladığın zaman yanına varsa sakin bir aile dostun arkadaşım kardeşin onu çağır ama seni telaş ettirmeyecek biri olmalı. O zaman kendini güvende hissedersin
Zaten doğumhaneye son ana doğru almıyorlar mı o ana kadar görmesi gerekeni fazlasıyla görüyorlardır benceAa kesinlikle elimden gelse ona da ıkındırırım kolay mı görsün öyle bedavadan ana baba olunmuyo yaşadığımı görsün anlasın bilsin bana ona göre davransın kolay şeyler başarmıyor insan doğum yaparken. Hem bir bebek hem yeni bir kadın doğuyo orda yaşadıklarıyla.
Benim eşim istiyor ama zaten çok yoğun çalışıyor evde olduğunda kızla ilgileniyor oynuyor filan ikinciye vakit mi kalmıyor yada ne bileyim ilkine hamileyken onu sever konuşurduk bol bol ama şimdi öyle olmuyor. Tabiki seviyoruz doğunca da çok sevcez hareketlerini hissedince daha iyi bağ kurarız bencedeO bende de var maalesef beklenmeyen olunca benn de çok ağladım ilk zamanlar bir de benim eş faktörü var biliyorsunuz istemiyor ikinciyi o da bana ayrı bir yük hissettiriyorşimdi aklıma gelirse hemen konuşup seviyorum ama bir de ilk aylar ya daha biraz daha büyüdükçe ister istemez bağ kurmaya başlarız daha fazla bence sağlıkla gelsinler seviyoruz onları
Ama Doğumla sancı çekmek çok farklı şeyler sancıyı hastalıkta falan da çekiyorsun yani o doğuma yakın sancılar ve doğum anı bambaşka birşey kıyaslanamaz benceZaten doğumhaneye son ana doğru almıyorlar mı o ana kadar görmesi gerekeni fazlasıyla görüyorlardır bence
İçin pinpirikli baba daha yükleniyorBenim ilk zaten istenen bebek ama eşim henüz hiç konuşmuyordiyorum konuşsana çocuğumla duyuyor seni bazen bak dokun burada diyorum. Dokunma dur bıngıldağına falan gelir diyor
Ay ben acil kanama ve suyum gelmesiyle gittim muayenede 4 cm açıklık vardı doktor burdan dönmez artık doğum başlamış acil üniversite hastanesine gidin diyince eşim yolda hala tümseklerden yavaş yavaş geçiyor dedim napıyosun hızlı geçersen doğururmuyum çocuk geliyor bas şu gazaBen daha gitmezdim kocam panik yaptı yerde suyu görünce. Bide bana yolda diyo şimdi benim dörtlü yakıp korna çala çala gitmem gerekmiyo mu diyo dedim sabahın 7 si zaten boş yol artı kalp krizi mi geçiriyorum gidicem daha belki 10 saat sürecek doğum dedim
Hoşgeldin canım maşallah sağlıkla kucağına al. Progesteron düşmesiyle alakalı bilgim yok ama ilac ta dışardan destek için kullanılıyor zaten. Umarım sorunsuz kanamasız geçer süreçSelam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8. Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :) Progestron düşüklüğü ile hala devam eden varmı merak ettim
Erkek bebege benzettim canım ben
Hoşgeldin canım aramızaSelam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8. Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :) Progestron düşüklüğü ile hala devam eden varmı merak ettim
Vajinal bakıldıysa erkek bebek canım neden progesteron yükselmesi gerekirken düşüyormuş sordun mu canımSelam arkadaşlar bende yeni geldim aranıza. Bir süredir okuyordum lakin 2 düşük yaşadığım için kalp atışını duymayı bekledim. 9 yıldır bekliyorum Amerikada yaşadığım için doktor rabdevusu bile geç oldu 7+3 de ilk defa doktor görebildim çok şükür . 7+3 de kalp atışını gördüm herşey yolunda denildi. Şuan 7+5 dün tahlil sonuçlarım geldi progestronum ilk öğrendiğimde 16.3 dü geçen hafta 14.9 bugünkü sonuçlarda 13.8. Kanamam sancım yok çok şükür. Progestron yazdılar 11 hafta olana kadar kullanacagım. Buda benim bebiş vajinadan bakıldı . Cinsiyet tahmini alırım :) Progestron düşüklüğü ile hala devam eden varmı merak ettim
Kız bebege benzettim canım
Aşırı pimpirikli olur benim eşim eminim ki. Şimdi bile öyleİçin pinpirikli baba daha yükleniyordoğunca daha da fazla oluyolar aman şöyle olmasın aman şurası acımışmıdır diye ah benim eşim çok konuşurdu her akşam oda ona cevap verirdi sanki tekmeler filan şimdi konuşmuyor ilgi ilk çocukta henüz hala
Ayyy deme kız benimde şuracıktan çıkarıp sevip geri koyasım geldiAyy sevmez mi annesi hele ilk zaman senden başka sevecek hiçbir şeyi bilmiyorlar yakıyamam çıkarıp sarılasım geldi bak şimdi
Aynen ozaman daha güzel oluyor günün kritiğini çıkarıyolar karşılıklı bebişte tekmelerle cevap veriyorAşırı pimpirikli olur benim eşim eminim ki. Şimdi bile öylesadece konuşmuyor. Bakalım belki tekmeleri hareketleri falan görünce değişir
Ayyy inşallahAynen ozaman daha güzel oluyor günün kritiğini çıkarıyolar karşılıklı bebişte tekmelerle cevap veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?