2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ama Doğumla sancı çekmek çok farklı şeyler sancıyı hastalıkta falan da çekiyorsun yani o doğuma yakın sancılar ve doğum anı bambaşka birşey kıyaslanamaz bence
Doğrudur hiç doğum yapmadığım için anlayamıyorum sanırım şu an

Ayyy inşallah Allah ım göstersin o günleri de

kuzum yanlış anlamazsan ve kötü hissetmezsen az önce şey yazmışsın erken doğum yaptığını. Belli bir sebebi var mı? Nasıl oldu sürecin?
Yani kötü etkilememek adına şöyle anlatayım canım cuma rutin kontrole gitmiştim bi problem yoktu pazartesi doğum nişanı denilen değişik bi akıntı geldi Salı tekrar gelince yine kontrole gittim servikal kısalma tesbit edildi 2 kusurlardaydı direk istirahat verdi doktor perşembe ani su gelmesi ve yoğun kanamayla 4 cm açıklıkla hastaneye gittim 6 saat sancı çektim durdurulamadı bebekte ayak gelişliydi acil sezaryen doğum oldu. Herşey çok ani gelişti yalnız bi yüksek tansiyon problemim vardı etkiledi mi bilemiyorum.
Bebişim şuan yanımda sağlıklı şükür tabi zor zamanlardı Rabbim kimseye yaşatmasın bu gebeliğimde iyi düşüneyim herşey iyi olsun diyorum.

Gebelik sizde sivilce yapıyor mu?? Benim yüzüm çok kötü oldu.. bir çaresi de yok bu süreçte

Kızlar iyi akşamlar
Kusma günde 1-2 kez oluyor bende ama bütün gün bulantım var. Bulantım da aynı soğuk bişey içip midemi üşütmüşüm gibi sizin de bu tarz bir bulantı mı
Merhaba 11.haftada çok da arttı prilam dr içiyorum gece 2 tane tüm gün çok hafif bulantim oluyor ama akşam olduğunda hiç duramıyorum artık azalması gerekirken 11de arttı benimki

İnşallah güzel olacak kuzum bu
Ben böyle bir sorun yaşayan birini instagramda takip ediyordum. Onun da artık koca kız oldu bebeği Allah ım sağlık versin tüm çocuklarımıza

İnşallah güzel olacak kuzum bu
Ben böyle bir sorun yaşayan birini instagramda takip ediyordum. Onun da artık koca kız oldu bebeği Allah ım sağlık versin tüm çocuklarımıza
Amin canım Allah’a şükür bizde 16 aylık olduk hatta artık benle kavga bile ediyor Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin var olanlara da sağlıklı uzun ömür versin

Sizce cinsiyetle alakası var mı?
Kız annenin güzelliğini alır derler benim ilk bebeğim erkek. Şimdikini muhtemelen Salı günü öğreneceğim ama sanmıyorum. Bambaşka iki gebelik yaşıyorum Salı günü öğrenirsem cinsiyeti yazarım buraya ben erkek olduğunu düşünüyorum gerçi.

Ah inşallah

Kızlar bizim evin altına a101 açılmış arkadaşın çocuğuna çikolata alayım diye girdim 439 liraya kiwi şarjlı pompa gördüm, olmadı iade ederim diyip aldım düşünmeden philips ve lanisoh bakıyordum. Bu da şöyle pratik bi şey duruyor hoşuma gitti gibi denemedim tabi ne anlamam gerektiğini de bilmiyorum. Modeli kbaby 59. Arkadaşım da kendisininkini satıyormuş dolapta 1200 ama sana 800e veririm hastane tipi dedi. İki arkadaşımda çok beğenmiş onu. Bende ikinci el bi şey alıp kullanmadım daha önce. Kafam biraz karıştı. Acaba kiwiyi iade edip phlips mi alsam direkt markaya güvenirim en azından. Ama ya kullanmazsam? O yüzden kiwi sanki kullanmasam üzülmeyeceğim gerekli olursa da işe yarayacak gibi hissettiriyor. Tecrübeli yada araştırmasını yapmış annelerim ne der acaba bu konuya?

doktorum kan tahlili yapmadan bu kadar vitamin verdi bana ve midem aşırı bulaniyo aradan yarim saat geçti böyle bi durum yaşayan var mi

Doktorlar takviminden bulundugunuz sehri ve ilceyi yazin bir suru doktor cikiyor yorumlari da var cok iyi oluyor. Bazilarinin resimleri hatta kisa videolari var. Doktor hakkinda detayli bilgi de oluyor.Ben doktorlarimi hep o sekilde seciyorum. Online takvimleri de oldugu icin Turkiye’ye gelmeden randevularimi bile olusturuyorum buyuk kolaylik oluyor. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…