2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
O etkiliyormuymış ki benım adet ağrısı gıbı değilde bıcak saplanır gıbı ama bazen cok sık bazen hıc yok 3 saattır vuruyor bıde hep aynı nokta gezmiyor da ağrı
Benim vajinadan göbek deliğine doğru oluyordu elektrik çarpması sızlama gibi ve sürekli değil sayabiliyordum 3 defa oldu 4 defa oldu diye. 2 hafta önce falan olmuştu sanırım sonra da ara ara oldu doktoruma sordum göbek deliğime dogru ağrı oluyor aşağıdan başlıyor diye, çok normal rahim büyüyor dedi bir problem yok dedi

Kızlar bikaç gündür şahdamarım öyle çok atıyoki dışardan hızlı hızlı cok belli oluyo.nabzım normal cıkıyo ama yaşayan var mı nefesimi daraltıyo

Kızlar bikaç gündür şahdamarım öyle çok atıyoki dışardan hızlı hızlı cok belli oluyo.nabzım normal cıkıyo ama yaşayan var mı nefesimi daraltıyo
Benimde akşamları yemekten sonra şişiyorum ve o şişlik nefesimi daraltıyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum

Benimde akşamları yemekten sonra şişiyorum ve o şişlik nefesimi daraltıyor sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum
Aynen canım akşamları oluyo.peki damarda böyle cok hızlı artış hissediyo musun

Gebelikte nefes darligi olagan bir durummus.ama tabi bir anormallik seziyorsaniz mutlaka doktora danisin.bende az biraz hareket edince nefes nefese kaliyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-29-01-38-16-208_com.android.chrome.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 27
Aynen canım akşamları oluyo.peki damarda böyle cok hızlı artış hissediyo musun
Yok hiç fark etmedim canım
Gebelikte nefes darligi olagan bir durummus.ama tabi bir anormallik seziyorsaniz mutlaka doktora danisin.bende az biraz hareket edince nefes nefese kaliyorum.
Benim 3. Gebeliğim, diğer gebeliklerimde de olmuştu normal karşılıyorum o yüzden anormal bi durum yok şuan elhamdulillah. Bende merdiven vs çıkınca nefes nefese kalıyorum, biraz kilolu da hamile kaldım tabi onun etkisi de çok bende

Kız iç türk kahvesi zararlı degil ki ben günde iki fincan içiyorum haftada birde nescafe
Fazla kafein her türlü zararlı kuzum dikkat et. Günlük 200ml hakkımız var. Çay, kahve hatta çikolata içindeki kafeini de hesaplayarak günlük tüketime dikkat etmek lazım. yoksa evet içilebilir bu sınır geçilmediği sürece. Anne karnında fazla kafein alan bebeklerde davranış bozukluğu, hiperaktivite, kalp rahatsızlıkları ortaya çıkabiliyormuş.

Ay hadi hayırlı haberlerle gel inşallah

Kızlar bana grip aşısı hakkı çıkmış(e nabızda gözüküyor). Sanırım hepinize de çıkmıştır. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?

Kızlar sırf rahatlamak için yazıyorum ara ara hala kasıklarıma sancı gırıyor sızde de var mı
Var var canım, dün dar pantolon giydim nasıl sancı girdi hemen düğmemi felan açtım hamile pantolonu alma zamanı geldi onun haricinde de oluyor sancı ya hep değil ama var

Onunla alakalı mı bilmiyorum ama benim annem bana hamileyken çok fazla çay içermiş , benim iki yıl önce 24 yaşımda kalpte ritim bozukluğu meydana geldi doktor şok oldu genceciksin ilaç felan vermeyecem dikkat et çay kahve tüketimine dedi. Aklınızda bulunsun minnoş hamişler anam yapmış siz yapmayın

Kızlar bana grip aşısı hakkı çıkmış(e nabızda gözüküyor). Sanırım hepinize de çıkmıştır. Yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Canım kesinlikle kadın doğum doktoruna sor. Ben veteriner hekimim kedi köpekler gebeyken kolay kolay c vitamini bile yapmıyoruz bebeğe ters etki yapar süte karışır gelişime zarar verir diyor hocalarımız. Ben onun için çok dikkat ediyorum bir kediye bile hassas davranıyorsam kendi çocuğuma titremem lazım aşı olarak sanırım tetanoz yapabiliyormuşuz grip aşısını sor muhakkak kadın doğum uzmanına

Günaydın kızlar

Dün gece rüyamda kanama geliyordu ama böyle nişanın gelmiş gibi pembe açık renk. Doktorumu arıyorum doktora giderken yolda bir sürü mafyatik macera yaşıyorum araba takip etme çatışma falan (uyumadan Aile dizisinin son bölümünü izledim ondan herhalde) sonra doktor alıyor beni ultrasona her şey yolunda sorun yok diyor.

Hamileliğin başından beri rüyalarım çok renkli

Sağol canım bilgilendirme için. Nipt testi dediğin fetal dna ile aynı şey mi?
Ben ilk çocuğumda 26 yaşında hamile kaldım 27 de doğurdum, o zaman sadece ikili test yaptırmıştık sorun çıkmamıştı. Şimdi bilemedim.
Doktorum bir de şey dedi sende kanama alanı olduğu için test yanlış sonuç verebilir, ama yine de önce onu öneriyorum onun sonucuna göre diğerlerini düşünürüz dedi. Bakalım 10 gün sonra gideceğim.

Yaa hayirli olsun cinsiyetler gelmeye basladi ay ben batakliktayim surekli biseyler almak istiyorum bebegimee alisverise baslayan varmii
Ben pek bir şey almayacağım daha ilkinin bir sürü eşyası duruyor erkekse zaten kıyafete hiç gerek yok kız olursa da bir iki bir şey alırım unisex almıştım zaten hep oğluma hem koza hem erkeğe olabilecek tarzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…