2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Fen bilimleri öğretmeni misin

Ben o aletlere çok inanmıyorum canım genelide yalan sadece kıloyu olcuyor yagı falan nerden bılecek ortalama bısey soyluyor onun ıcın hıc kafana takma ben kac cıktım o makınaya hıc elektrıık falan verdiğini sanmıyorum bı elektırıklenme falan olur sacında kıyafetınde

Canım benim evimdeki normal tartı öyle, metal yerlerine basıyorsun ve uygulamadan vücudundaki yağ su oranına bakıyorsun. Bence sıkıntı olmayacaktır kendini yıpratma lütfen

At kuzum akşam olmadan tahmin yapalım

Ben de hamilelikten önce de çıkmıştım ama nasıl çalıştığını hiç sormamıştım, bugün diyetisyen öyle diyince tedirgin etti beni, inşallah dediğin gibidir
Canım benim evimdeki normal tartı öyle, metal yerlerine basıyorsun ve uygulamadan vücudundaki yağ su oranına bakıyorsun. Bence sıkıntı olmayacaktır kendini yıpratma lütfen

Benim evdeki de o tarz tartılardan ama hep normal tartı olarak kullandım hamileyken ölçülmemiştim hiç, inşallah olmaz kuzum sağol

Hadi ya bilmiyorum beklesem mi 1 hafta daha 13. Haftada yapılıyor mu ki ikili tarama ya da 13te felan yanlış çıkar mı sonuç çocuk büyüyor sonuçta bir hafta
Hayır canım o zamanlarda da oluyor yanlış çıkmaz çünkü banada 14. Haftamda yapalım dedi doktorum sorun olsa demezdi ama 1500 istediği için ben bu hafta 12. Haftamda randevu buldum devlette yaptırcam sonucu özele götücem yapacak bişey yok

Ay ben de cumartesi gidicem 12+1’de senin cinsiyet belli olursa ben yerimde duramam heralde 1 gün boyunca

Aşkım ben o tartılara her gün çıkıyorum evde de var bi şey olmaaazzzz

Doğuma kadar her ayın kendine özgü rahatsızlık verici durumları var maalesef canım kimi zaman kusma kimi zaman mide yanmaları kimi zaman bel ağrısı son aylarda doğursamda kurtulsam nidaaları öyle öylee zaman geçecek bu sefer doğurunca da karnındaki hâlini özlüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…