Valla 7buçuk olanı ben de bulsaydım oraya verirdimYurt dışına göndermiyorlar diye hızlı sanırım. Verilen fiyatlar çok uygunmuş. Kaç hastalığa bakıyorlarmış anlattılar mı detayları? Genoks her ilde temsilcisi var ama fiyat senin aldıklarına göre epey yüksek kalıyor. Rutin bakılan hastalıklar haricinde 70 farklı hastalığa da bakılıyormuş cihazının adını söyledi ama çok aklımda kalmadı açıkçası
Ayyyy aşkım çok sevindiiimmm kızz nasıl beklicez akşamı ahahahaCinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak
Ayyy çok sevindim bebeğim :)kızlar güzel haber veriyim ben ev buldum çok şükür.. Ben ruyamda bir araba gördüm lüks model bunu kullanıyordum o arabayı alacak durumumuz yokeşime anlattım hatta açıkta uyumusum diye gir gir geçtik.. aradan bir hafta geçti sürpriz bi ev çıktı o evin önünde de o binanın sahibi adam arabası benim ruyamda gördüğümün aynısı ben ağladım ağlayacaktım nerdeyse sadece renk farklı her şey aynı nasıl bir şey bu.. eşime dedim ben haberci rüya görmüşüm inanamiyorum dedim.. neyse eve bakmaya çıktık ev o kadar güzel o kadar içime sindi ki anlatamam bugün esim konuşacak ev sahibiyle allahin izniyle tutucaz
Ayyy çok heyecanlı keşke videonu biz de izleyebilseydikCinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak
sordum. 2 yer önerdi onlar içime sinmedi. devletteki doktora sorduğum yer içime sindi. bu akşam gidicem inşallah. bursa'da çalışıyorlarmış direkt ve baya test bakıyorlar. inşallah hayırlısı olur bakalımAşkım ben de istanbulda yaşıyorum ama eminim ki türkiyede de düzgün çalışıyorlar tabiki..fiyat olarak bile aynı para yani
Benim doktor verdi o firmayı baktım burda da 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat doktorun dediği yere gönderdim sende doktoruna sor belki bildiği bi yer vardır
çok sevindim. okurken tüylerim diken diken oldu. bebişin kısmeti ne güzelkızlar güzel haber veriyim ben ev buldum çok şükür.. Ben ruyamda bir araba gördüm lüks model bunu kullanıyordum o arabayı alacak durumumuz yokeşime anlattım hatta açıkta uyumusum diye gir gir geçtik.. aradan bir hafta geçti sürpriz bi ev çıktı o evin önünde de o binanın sahibi adam arabası benim ruyamda gördüğümün aynısı ben ağladım ağlayacaktım nerdeyse sadece renk farklı her şey aynı nasıl bir şey bu.. eşime dedim ben haberci rüya görmüşüm inanamiyorum dedim.. neyse eve bakmaya çıktık ev o kadar güzel o kadar içime sindi ki anlatamam bugün esim konuşacak ev sahibiyle allahin izniyle tutucaz
Aaa listeye baktim grupta erkek anneleri 3-1 one gecmissskiz analarini sahneye bekliyoruz
işte böyle olunca muallakta kalıyoruz hangisiydi nasıldı nezaman olmuştu diyeValla biz de o ara bir coşmuşuz arkadaşlar bir gün arayla iki kere ilişki olmuş artık hangisi tuttuysa. Baya dikkatsiz davranmışız ya şimdi düşününce kaza olmaması Mucizeymiş zatenYumurtlama takibi yapmadığım için ne zaman yumurtladım ben de bilmiyorum ama ikinciden sonra ertesi gün hapı almıştım tuttuysa ilki tutmuştur.
Hatta tamamen senin rumuz gözümün önüne gelip kadına arkadaşımda şöyle böyle yaptırdı diye bi güzel anlatmıştımAhahahahaha kısmet o şekildeymiş beybii :)
Bunu vereceğim de sonrasını sonra düşüncemHahahahbebişim o zaman bi büyük bedenini al ya da ben ilerde daha da kilo aldığımda yenisini alırım diyosan şimdilik bunu giy
Hadi bakalım size bereket ve şans getirsin yeni eviniz. Ben evlerin enerjisine çok inanıyorum sizin için güzel olacak bencekızlar güzel haber veriyim ben ev buldum çok şükür.. Ben ruyamda bir araba gördüm lüks model bunu kullanıyordum o arabayı alacak durumumuz yokeşime anlattım hatta açıkta uyumusum diye gir gir geçtik.. aradan bir hafta geçti sürpriz bi ev çıktı o evin önünde de o binanın sahibi adam arabası benim ruyamda gördüğümün aynısı ben ağladım ağlayacaktım nerdeyse sadece renk farklı her şey aynı nasıl bir şey bu.. eşime dedim ben haberci rüya görmüşüm inanamiyorum dedim.. neyse eve bakmaya çıktık ev o kadar güzel o kadar içime sindi ki anlatamam bugün esim konuşacak ev sahibiyle allahin izniyle tutucaz
Bebek nasibiyle gelir lafı bir kez daha hayat buldu vallahı harika çok sevindim canım inşallah Allah içinize sindirsinkızlar güzel haber veriyim ben ev buldum çok şükür.. Ben ruyamda bir araba gördüm lüks model bunu kullanıyordum o arabayı alacak durumumuz yokeşime anlattım hatta açıkta uyumusum diye gir gir geçtik.. aradan bir hafta geçti sürpriz bi ev çıktı o evin önünde de o binanın sahibi adam arabası benim ruyamda gördüğümün aynısı ben ağladım ağlayacaktım nerdeyse sadece renk farklı her şey aynı nasıl bir şey bu.. eşime dedim ben haberci rüya görmüşüm inanamiyorum dedim.. neyse eve bakmaya çıktık ev o kadar güzel o kadar içime sindi ki anlatamam bugün esim konuşacak ev sahibiyle allahin izniyle tutucaz
Konumuna göre kız olması lazımdı degil mi ama den benim oglumda da sagdaydı ama oglan oldu demiştin hatırlıyorum merakl bekliyorum. Birde o zarfa açıp bakmamayı nasıl becerdin çok merak ettimCinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak
Yaaa kuzum konuma göre mi yerleşiyorlar gerçekten Kızlar bir tarafa erkekler bir tarafa diyeKonumuna göre kız olması lazımdı degil mi ama den benim oglumda da sagdaydı ama oglan oldu demiştin hatırlıyorum merakl bekliyorum. Birde o zarfa açıp bakmamayı nasıl becerdin çok merak ettim
canım sen kaçıncı haftadaydınCinsiyet belli oldu arkadaşlar ama akşam aileler ile öğrencez hep beraber kağıda yazdı zarfa koydu doktor. Ben hala erkek olduğuna inanıyorum eşim kız diyor. Akşam size söyleyeceğim belli olunca. Çok şükür ikili taramanın ultrasonu da güzel çıktı beyin sapı omurgası burun kemiği ense kalınlığı karaciğerden kalbe giden damlarlar kalpten akciğerlere ve alt vücuda giden damarlar beyin lobları mide ve yemek borusu elleri bacakları ayakları plesantanın damarları yerleşim yeri benden bebeğe giden damarlar herşey normal çıktı doktor bir risk beklemiyoruz görünen ama kanı da ver dedi oda perşembeye çıkacak
Kızlar hemen göstermedigi için 2 haftaya atak yaparlarAaa listeye baktim grupta erkek anneleri 3-1 one gecmissskiz analarini sahneye bekliyoruz
Konum işi dogru olsa benim kesin erkekti canım galiba bütün teorileri çignicek benim bebe ramziye göre karından kese içinde solda olursa erkek sagda durursa kız diyorlar yaYaaa kuzum konuma göre mi yerleşiyorlar gerçekten Kızlar bir tarafa erkekler bir tarafa diye
Valla ben de makas bıçak yaptım yüzük testini yapamadık eşim de ben deBende hurafelerin hepsi erkek diyor bu tezi çürütecem galiba. Hatta yüzük testi iki kızım var iki kızım için yuvarlak döndü 3. Düşüge erkek şuanki hamileligime erkek diyor.(bunu acuç
İçinde yapıyorsun) Göbegimde yaptım yine erkek
Ayyyy hadi bakalım ne olacakKonum işi dogru olsa benim kesin erkekti canım galiba bütün teorileri çignicek benim bebe ramziye göre karından kese içinde solda olursa erkek sagda durursa kız diyorlar ya
Canım ben cuma gününe randevu aldım devletten ikili tarama için ve 12. Haftadayım eğer söylerlerse cinsiyet söylerim zaten yani öğrenmiş oluruz erken mi değil mi diyeTam 12de ya da 12+1 de ikili taramaya gidicem. Sizce kesin cinsiyet belli olur mu 4d ultrasonda felan hem çok merak ediyorum hem de küçük bir ilçede yaşıyoruz şuan gideceğim doktor da baya uzakta 4 saat felan yol gidiyoruz yollar da berbat biraz daha geç mi gitsem diyorum ama o kadar da dayanamam galiba napıcam ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?