2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla 7buçuk olanı ben de bulsaydım oraya verirdim

Ayyyy aşkım çok sevindiiimmm kızz nasıl beklicez akşamı ahahaha

Ayyy çok sevindim bebeğim :)

Ayyy çok heyecanlı keşke videonu biz de izleyebilseydik

sordum. 2 yer önerdi onlar içime sinmedi. devletteki doktora sorduğum yer içime sindi. bu akşam gidicem inşallah. bursa'da çalışıyorlarmış direkt ve baya test bakıyorlar. inşallah hayırlısı olur bakalım

çok sevindim. okurken tüylerim diken diken oldu. bebişin kısmeti ne güzel

Aaa listeye baktim grupta erkek anneleri 3-1 one gecmissskiz analarini sahneye bekliyoruz
nillsn akşama eklenebilir bi kız anası daha yalnız kalmamış olursun listede
işte böyle olunca muallakta kalıyoruz hangisiydi nasıldı nezaman olmuştu diye sen yine günleri filan hatırlıyorsun ben onuda hatırlamıyorum tamamen doğaçlama yaşıyoruz

Hadi bakalım size bereket ve şans getirsin yeni eviniz. Ben evlerin enerjisine çok inanıyorum sizin için güzel olacak bence

Bebek nasibiyle gelir lafı bir kez daha hayat buldu vallahı harika çok sevindim canım inşallah Allah içinize sindirsin

Konumuna göre kız olması lazımdı degil mi ama den benim oglumda da sagdaydı ama oglan oldu demiştin hatırlıyorum merakl bekliyorum. Birde o zarfa açıp bakmamayı nasıl becerdin çok merak ettim

Konumuna göre kız olması lazımdı degil mi ama den benim oglumda da sagdaydı ama oglan oldu demiştin hatırlıyorum merakl bekliyorum. Birde o zarfa açıp bakmamayı nasıl becerdin çok merak ettim
Yaaa kuzum konuma göre mi yerleşiyorlar gerçekten Kızlar bir tarafa erkekler bir tarafa diye

canım sen kaçıncı haftadaydın

Yaaa kuzum konuma göre mi yerleşiyorlar gerçekten Kızlar bir tarafa erkekler bir tarafa diye
Konum işi dogru olsa benim kesin erkekti canım galiba bütün teorileri çignicek benim bebe ramziye göre karından kese içinde solda olursa erkek sagda durursa kız diyorlar ya

Valla ben de makas bıçak yaptım yüzük testini yapamadık eşim de ben de Başka var mı hurafe evde denenecek

Tam 12de ya da 12+1 de ikili taramaya gidicem. Sizce kesin cinsiyet belli olur mu 4d ultrasonda felan hem çok merak ediyorum hem de küçük bir ilçede yaşıyoruz şuan gideceğim doktor da baya uzakta 4 saat felan yol gidiyoruz yollar da berbat biraz daha geç mi gitsem diyorum ama o kadar da dayanamam galiba napıcam ya ben

Canım ben cuma gününe randevu aldım devletten ikili tarama için ve 12. Haftadayım eğer söylerlerse cinsiyet söylerim zaten yani öğrenmiş oluruz erken mi değil mi diye ama benim kendi özel doktor 15 kasımda randevum 14 haftalık oluyor daha net belli olur demişti haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…