2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hiç hamileliğin tadını çıkaramadım yaaa

Anladıım olmadı 13te gideyim ya bu kadar bekledim hatta 12 buçuk felan ne zamana kadar dayanabilirsem

Benim azaldı valla zaten hiç kusmadım ama bi ara uyanır uyanmaz bi şey yemezsem kuscakmışım gibi geliyorduu
Sabah uyanır uyanmaz bulantım olmadı benim sanırım hiç. Genelde uyandıktan sonra bir kaç saat içinde yemezsem bulantı geliyordu. Şimdi bazi günler çok iyiyim, bazı günler öğleden sonra bulanmaya başlıyor beni mahvediyor özellikle şu son 2-3 gün başa döndüm sanki

Canım birşey olmaz ben hani hamileler daha çok ödem tuttuğu için bölgesel olarak o yüzden orada tartmıyorlar diye biliyorum ama daha bilgisi olan arkadaşlar da yazar

kızlar 13 haftalık hamileliğim karnımın içi açıyor geriliyor gibi normalmişim ilk gebeliğim çok bilmiyorum

Pik kaç gün sürdü senin canım

Yav uf biran önce doğurak da rahatlayak yav yeminle şu normal mi bu oldu normal mi yeminle bıktım artık ya şurası ağrıdı şurası sızladı bebek iyi mi bu gidişle kadın doğuma değil tımarhaneye randevu alacam

Ben de bugün hiç belirtim yok diye gittim daha me istiyorsun deli misin diyo

Makas bıçak testini bilmiyorum o nasıl yapılıyor
Bir kişi (izlediğim videolarda koltuğun puf kısmı kalkıyordu oraya koydular ben kırlentin altına koydum) sen görmeden kırlentin altına birine bıçak birine makas koyuyor sen de girip ikisinden birini seçip oturuyorsun tabi üstüne değil makas olanı seçersen kız bıçak olan erkek oluyor

Benim bir defa bile bulanmadı kusmadım hiç ama kız gibi
Bacak arası boştu hiç bir şeyden de tiksinmedim ne gördüysem yedim
Benim de öyle ama ya bence genetikten de olabilir annemde de hiç olmamış ablamda da kızda hiç bulantı olmamış erkeklerde olmuş şuan bende de hiç bulamtı felan yok tiksinme de yok

Ay ben de cumartesi gidicem 12+1’de senin cinsiyet belli olursa ben yerimde duramam heralde 1 gün boyunca
Hahaha valla ya haber veririm canım ama bence belli olmaz dicek gibi geliyor çünkü arkadaşda 12. Haftasında yaptırdı aynı devlete daha çok erken demiş ona

Ayy gerçekten ya ağlaya ağlaya uyumuşum bugün resmen çocuk gibi doktorum da cevap yazdı normalde diyetisyenin öyle yapmaması lazım neden öyle yapmış falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…