2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
4d ultrasonda belki gorunur ama ben 12+3ken(12+6 çıktı ultrasonda) cinsiyeti gorememisti doktor, 14ten sonra net bir şey söyleyebiliriz dedi, erkek gibi geldi ama kesin bir şey diyemiyorum dedi. Ama burada P Pembepilates ye 4d ultrasonla doktoru söylemişti cinsiyetini

Ayy merakla bekliyorum benim de yol uzak olmasa bir de izin alma sııkıntısı olmasa özeldeki doktoruma daha geç gidicem ama izin almışken hem ikili taramaya hem de doktoruma gideyim dedim ama kedni doktorum da 14. haftada daha net belli olur demişti

Sana da mı 4d ile baktı ben de hastanede çalışıyorum bi çıktım doktorun yanına tam 10 haftalık çıktı günü gününe gidiyor nasıl yapsam bilemedim

Kızlar diyetisyene gittim bugün vücut analizi yapan tartı var ya ona çıktım, asistanı çıkardı beni daha doğrusu, sonra diyetisyen dedi ki aa biz hamileleri buna çıkarmıyorduk öyle olunca panik yaptım ben tabi. Sonra diyetisyen yani bir zararı olmaz ama biz tercih etmiyoruz falan dedi off bir şey olmuş mudur yaa bir de buna kaygılanacağım şimdi
M melikebyhn12 canım ilk trimesterde kilo verilebilirmiş ama ikincide artık vermek zor şu anki kilomuzu korusak yeter dedi.

O kadar da yol gideceksin canım 1 hafta daha sık dişini bence kesin görürsünüz. 12.haftada da var öğrenen ama sana bir daha git gel olacak bir ihtimal

Anladım çok teşekkür ederim

Evet canım sanırım tüm doktorlar öyle söylüyor benimde öyle demişti bir arkadaşım geçen gün 12.haftasında ikili test yaptırırken cinsiyeti sormuş çok erken demiş mesela

Demek ki önden önlem amaçlı takviye yapmaya başlıyorlar, teşekkür ederim

Bizde aileleri çağırdık bide komşumuz çok yakın arkadaşımız onlar o kadar
Ayyyy aşkım çok sevindiiimmm kızz nasıl beklicez akşamı ahahaha
Valla çat diye ayrılcam bende birazdan ben zaten böyke birşey yapmayacaktım eşim dedi doktora kağıda yazın zarfa koyun diye
Erkek bence
Konumuna göre kız olması lazımdı degil mi ama den benim oglumda da sagdaydı ama oglan oldu demiştin hatırlıyorum merakl bekliyorum. Birde o zarfa açıp bakmamayı nasıl becerdin çok merak ettim
Erkek demiştin 13+0 sıfır fotosu da var atayım mı onu da

nasıl ölçüm yapıyor ki o alet? bence bir sorun olmaz ama zaten allah göstermesin bişey olursa fetal dna da çıkar

nasıl ölçüm yapıyor ki o alet? bence bir sorun olmaz ama zaten allah göstermesin bişey olursa fetal dna da çıkar
Az miktarda elektrik akımı veriyormuş çıplak ayakla metal yeri var oraya basılıyor metal tutacakları var onu da elinle tutuyorsun. Off eve geldiğimden beri ağlıyorum hiç aklıma gelmedi sorgulamak direkt çıktım ben de çok üzgünüm gerçekten

ufak elektrikten bence bişey olmaz. ben de daha gebeliğin ilk başlarında öğrencilere ders için çok ufak elektrik akımı anlatırken ellemiştim. şimdilik sıkıntı yok gibi. doktoruna mesaj atabiliyorsan ona da sorabilirsin

Sordum ona da ama henüz cevap vermedi vereceği cevaptan da çok korkuyorum zaten. İnşallah olmamıştır canım zaten riskli bir gebelik kendime kızıyorum neden böyle sorgusuz sualsiz saçma şeyler yapıyorum dikkat etmiyorum diye

kendine yüklenme. sen nereden bilceksin ki o aletin elektrik akımı ile ölçüm yaptığını, dalgınlığına gelmiştir. üzülme, üzülürsen bebeğe daha çok zarar verirsin

O kadar da yol gideceksin canım 1 hafta daha sık dişini bence kesin görürsünüz. 12.haftada da var öğrenen ama sana bir daha git gel olacak bir ihtimal
İkili tarama 13. Haftada yapılıyor mu peki doktor 12de gitti dedi de 13 te yapılıyorsa olmadı 1 hafta daha bekleyeyim

Evet canım sanırım tüm doktorlar öyle söylüyor benimde öyle demişti bir arkadaşım geçen gün 12.haftasında ikili test yaptırırken cinsiyeti sormuş çok erken demiş mesela
Hadi ya bilmiyorum beklesem mi 1 hafta daha 13. Haftada yapılıyor mu ki ikili tarama ya da 13te felan yanlış çıkar mı sonuç çocuk büyüyor sonuçta bir hafta

kendine yüklenme. sen nereden bilceksin ki o aletin elektrik akımı ile ölçüm yaptığını, dalgınlığına gelmiştir. üzülme, üzülürsen bebeğe daha çok zarar verirsin
internette de hiç bilgi yok neyse düşünmemeye çalışacağım inşallah olumsuz bir durum olmaz zaten genel olarak kaygılı bir insanım hamilelikte ekstra bir kaygı yükleniyor insana. Sağ Salim sonuna gelseydik bi iyi olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…