Ahahahahahaha yarıldımHatta tamamen senin rumuz gözümün önüne gelip kadına arkadaşımda şöyle böyle yaptırdı diye bi güzel anlatmıştım
4d ultrasonda belki gorunur ama ben 12+3ken(12+6 çıktı ultrasonda) cinsiyeti gorememisti doktor, 14ten sonra net bir şey söyleyebiliriz dedi, erkek gibi geldi ama kesin bir şey diyemiyorum dedi. Ama burada P Pembepilates ye 4d ultrasonla doktoru söylemişti cinsiyetiniTam 12de ya da 12+1 de ikili taramaya gidicem. Sizce kesin cinsiyet belli olur mu 4d ultrasonda felan hem çok merak ediyorum hem de küçük bir ilçede yaşıyoruz şuan gideceğim doktor da baya uzakta 4 saat felan yol gidiyoruz yollar da berbat biraz daha geç mi gitsem diyorum ama o kadar da dayanamam galiba napıcam ya ben
Ayy merakla bekliyorum benim de yol uzak olmasa bir de izin alma sııkıntısı olmasa özeldeki doktoruma daha geç gidicem ama izin almışken hem ikili taramaya hem de doktoruma gideyim dedim ama kedni doktorum da 14. haftada daha net belli olur demiştiCanım ben cuma gününe randevu aldım devletten ikili tarama için ve 12. Haftadayım eğer söylerlerse cinsiyet söylerim zaten yani öğrenmiş oluruz erken mi değil mi diyeama benim kendi özel doktor 15 kasımda randevum 14 haftalık oluyor daha net belli olur demişti haber veririm
Sana da mı 4d ile baktı ben de hastanede çalışıyorum bi çıktım doktorun yanına tam 10 haftalık çıktı günü gününe gidiyor nasıl yapsam bilemedim4d ultrasonda belki gorunur ama ben 12+3ken(12+6 çıktı ultrasonda) cinsiyeti gorememisti doktor, 14ten sonra net bir şey söyleyebiliriz dedi, erkek gibi geldi ama kesin bir şey diyemiyorum dedi. Ama burada P Pembepilates ye 4d ultrasonla doktoru söylemişti cinsiyetini
Yok bana 4d bakmadı o baksa görür muydu bilmiyorumSana da mı 4d ile baktı ben de hastanede çalışıyorum bi çıktım doktorun yanına tam 10 haftalık çıktı günü gününe gidiyor nasıl yapsam bilemedim
O kadar da yol gideceksin canım 1 hafta daha sık dişini bence kesin görürsünüz. 12.haftada da var öğrenen ama sana bir daha git gel olacak bir ihtimalTam 12de ya da 12+1 de ikili taramaya gidicem. Sizce kesin cinsiyet belli olur mu 4d ultrasonda felan hem çok merak ediyorum hem de küçük bir ilçede yaşıyoruz şuan gideceğim doktor da baya uzakta 4 saat felan yol gidiyoruz yollar da berbat biraz daha geç mi gitsem diyorum ama o kadar da dayanamam galiba napıcam ya ben
Anladım çok teşekkür ederimCanım doktorlar genelde pek tahlil yapmadan takviyeleri veriyolar burda çoğu arkadaşa tahili yapmadı doktorları. Omega kullanmaya başlayanlar da var yarın görüp dönüş yaparlar ayrıca demiri de 3 aydan sonra veriyorlar. Gebelikte değil 1 ay 1 haftada bile tüm kan değerleri alt üst olabiliyor. İlk gebeliğimde de üniversite hastanesinde rutin her ay kan veriyorum her geçen ay bi tık daha düşüyordu değerlerim doktorlar da sanırım o durumu bildiğinden peşin peşin veriyorlar takviyeleri
Evet canım sanırım tüm doktorlar öyle söylüyor benimde öyle demişti bir arkadaşım geçen gün 12.haftasında ikili test yaptırırken cinsiyeti sormuş çok erken demiş meselaAyy merakla bekliyorum benim de yol uzak olmasa bir de izin alma sııkıntısı olmasa özeldeki doktoruma daha geç gidicem ama izin almışken hem ikili taramaya hem de doktoruma gideyim dedim ama kedni doktorum da 14. haftada daha net belli olur demişti
Demek ki önden önlem amaçlı takviye yapmaya başlıyorlar, teşekkür ederimcanım ben de bu hafta 13+2 oldum. folik asit bitince demir, folik asit ve b12 karışık takviye verdi. tahlillerimde demir istememişti ama değerlerim iyiydi. omega3 sordum ama bişey demedi aynı şekilde d vit de vermedi. bunlar çok yüksek miktar olmadığı için sorun olacağını sanmıyorum. vücudumuz bu kadarın fazlasını atabilir. bol bol su içelim. omega3 ben kendim istiyorum bir sonraki kontrolde tekrar sorucam
Bizde aileleri çağırdık bide komşumuz çok yakın arkadaşımız onlar o kadarAyyyyy yemin ederim çok mutlu oldum niyeyse ya çok çok şükürler olsun sağlıkla al kucağına inşallahparti mi yapacaksın canım? Ben eşimle ikimiz küçük bir şey yaptık daha doğrusu eşime ben süpriz yaptım cinsiyeti tek başıma öğrenmiştim dayanamadım ben
Valla çat diye ayrılcam bende birazdan ben zaten böyke birşey yapmayacaktım eşim dedi doktora kağıda yazın zarfa koyun diyeAyyyy aşkım çok sevindiiimmm kızz nasıl beklicez akşamı ahahaha
Erkek bencenillsn akşama eklenebilir bi kız anası daha yalnız kalmamış olursun listede
işte böyle olunca muallakta kalıyoruz hangisiydi nasıldı nezaman olmuştu diyesen yine günleri filan hatırlıyorsun ben onuda hatırlamıyorum tamamen doğaçlama yaşıyoruz
Erkek demiştin 13+0 sıfır fotosu da var atayım mı onu daKonumuna göre kız olması lazımdı degil mi ama den benim oglumda da sagdaydı ama oglan oldu demiştin hatırlıyorum merakl bekliyorum. Birde o zarfa açıp bakmamayı nasıl becerdin çok merak ettim
nasıl ölçüm yapıyor ki o alet? bence bir sorun olmaz ama zaten allah göstermesin bişey olursa fetal dna da çıkarKızlar diyetisyene gittim bugün vücut analizi yapan tartı var ya ona çıktım, asistanı çıkardı beni daha doğrusu, sonra diyetisyen dedi ki aa biz hamileleri buna çıkarmıyorduk öyle olunca panik yaptım ben tabi. Sonra diyetisyen yani bir zararı olmaz ama biz tercih etmiyoruz falan dedi off bir şey olmuş mudur yaa bir de buna kaygılanacağım şimdi
M melikebyhn12 canım ilk trimesterde kilo verilebilirmiş ama ikincide artık vermek zor şu anki kilomuzu korusak yeter dedi.
Az miktarda elektrik akımı veriyormuş çıplak ayakla metal yeri var oraya basılıyor metal tutacakları var onu da elinle tutuyorsun. Off eve geldiğimden beri ağlıyorum hiç aklıma gelmedi sorgulamak direkt çıktım ben de çok üzgünüm gerçektennasıl ölçüm yapıyor ki o alet? bence bir sorun olmaz ama zaten allah göstermesin bişey olursa fetal dna da çıkar
ufak elektrikten bence bişey olmaz. ben de daha gebeliğin ilk başlarında öğrencilere ders için çok ufak elektrik akımı anlatırken ellemiştim. şimdilik sıkıntı yok gibi. doktoruna mesaj atabiliyorsan ona da sorabilirsinAz miktarda elektrik akımı veriyormuş çıplak ayakla metal yeri var oraya basılıyor metal tutacakları var onu da elinle tutuyorsun. Off eve geldiğimden beri ağlıyorum hiç aklıma gelmedi sorgulamak direkt çıktım ben de çok üzgünüm gerçekten
Sordum ona da ama henüz cevap vermedi vereceği cevaptan da çok korkuyorum zaten. İnşallah olmamıştır canım zaten riskli bir gebelik kendime kızıyorum neden böyle sorgusuz sualsiz saçma şeyler yapıyorum dikkat etmiyorum diyeufak elektrikten bence bişey olmaz. ben de daha gebeliğin ilk başlarında öğrencilere ders için çok ufak elektrik akımı anlatırken ellemiştim. şimdilik sıkıntı yok gibi. doktoruna mesaj atabiliyorsan ona da sorabilirsin
kendine yüklenme. sen nereden bilceksin ki o aletin elektrik akımı ile ölçüm yaptığını, dalgınlığına gelmiştir. üzülme, üzülürsen bebeğe daha çok zarar verirsinSordum ona da ama henüz cevap vermedi vereceği cevaptan da çok korkuyorum zaten. İnşallah olmamıştır canım zaten riskli bir gebelik kendime kızıyorum neden böyle sorgusuz sualsiz saçma şeyler yapıyorum dikkat etmiyorum diye
Bizim doktorda 4d var ama görür mü bilmiyorumYok bana 4d bakmadı o baksa görür muydu bilmiyorum
İkili tarama 13. Haftada yapılıyor mu peki doktor 12de gitti dedi deO kadar da yol gideceksin canım 1 hafta daha sık dişini bence kesin görürsünüz. 12.haftada da var öğrenen ama sana bir daha git gel olacak bir ihtimal
Hadi yaEvet canım sanırım tüm doktorlar öyle söylüyor benimde öyle demişti bir arkadaşım geçen gün 12.haftasında ikili test yaptırırken cinsiyeti sormuş çok erken demiş mesela
kendine yüklenme. sen nereden bilceksin ki o aletin elektrik akımı ile ölçüm yaptığını, dalgınlığına gelmiştir. üzülme, üzülürsen bebeğe daha çok zarar verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?