2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Nasıl şanssa inşallah bu sefer güzel olmuştur seninki benim annem bi tarihten yapıyordu artık o tarif tutmuyor diyo çok ilginç afiyet olsun canım ama inanırım yani Benimde dondurma canım çektiği dönemler yarim kilo limonlu dondurma yemistim

Bende de mutfaktaki sabun kokmuyor ama banyodaki sabun kokuyor ikisinin kokusu farklı... yumuşatıcı kullanmayı seviyorsan değiştirebilirsin
O kokuyu o kadar çok seviyordum ki indirim gördükçe aldım farklı yumuşaticilar da denicem ama genel olarak her koku rahatsız ediyor parfüm falan da muhtemelen bu süreçte kullanmayı birakcam gibi duruyor :)

Turşuyu ben de çok istiyorum bu ara ya ama çok susatıyor su içince de midem bulanıyor diye az yiyorum Kız mı geliyor acaba bize

Aay en başta tüm getir indirimlerimi dondurmadan yana kullanmistim eşimle bir ay boyunca dondurma yemiştik şimdi o kadar istemiyor canım

Geçmiş olsun canım karnına darbe olmadıysa ve lekelenme vs olmazsa bir şey yoktur bence ama yine de için rahat etsin diye doktoruna yazabilirsin.

Karnına kramp girmiyorsa bence bi sıkıntı yoktur birde akıntına bak istersen onun dışında doktora da danisabilirsin canım ama bence bi sıkıntı yoktur üzme kendini

Turşuyu ben de çok istiyorum bu ara ya ama çok susatıyor su içince de midem bulanıyor diye az yiyorum Kız mı geliyor acaba bize
Mide bulantısına da iyi geliyor diye duydum, karnım acıkınca canım da bir şey istemeyince tursuya sariyorum bir tanıdığım hep ekşi yedi oğlu oldu oğlu da eksici güvenemiyorum erkek de çıkabilir

Mrb kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı bir şekilde geçiyordur hamileliginiz benim durumumu çoğunuz biliyordur çok şükür biraz daha toparladım kürtaj sonrasi alınan parça patoloji ye gitmişti sonucu çıkmış ama ben terimlerden hiç bisey anlayamadım doktorada iki hafta sonra gidecem benim durumumu yaşayan arkadaşlarımız vardı sonucu paylastim bilgisi olan yardımcı olursa sevirinim

Eklentiler

• 20231101_092201.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar ben programa göre 12+4 de ikili tarama randevusu almıştım fakat bebiş son gittiğimizde 5 gün büyük çıktı yanı 13+ larda oluyor ikili tarama için sıkıntı olur mu 12 den büyük olması?

Yok canım olmaz bildiğim kadarıyla 14 haftaya kadar ölçüm yapılıyor

Kuzum ben de indirimi kullancam. Dün şampuan aldım bu da birşey bebek arabası ve park yatağı özellikle alayım diyorum. Ben korbell almayacağım bana saçma bir harcama gibi geliyor

Canım ben anlamıyorum ama iyi
Olmana sevindim inşallah en kısa zamanda saglıklı bir hamilelik yaşarsın

Büyük olması daha iyi olur canım ben 11+1 de gittim boyutu küçük dedi ikili testi yapmadı mesela. 12 de tekrar gideceğim

Kuzum ben de indirimi kullancam. Dün şampuan aldım bu da birşey bebek arabası ve park yatağı özellikle alayım diyorum. Ben korbell almayacağım bana saçma bir harcama gibi geliyor
Ya ben de bilemedim çok kötü kokuyor gerekli falan denilince acaba mi dedim bebek arabam vardı zaten oto koltuğu çok kafamı karistirdi şampuan vs hiç bakmadım onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…