2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Diğer konuda henüz fikrim yok ancak o gördüğün çöp kovasını kesinlikle alıcam. Bebekli arkadaşlarım geldiğinde çocuğun altını değiştirip benim çöpe atıyorlar aman allahım bir tane bez bile çok kötü kokutuyor çöpü

Yaa gerçekten mii bebeği bırakıp çöpe gidemem akşam eşim geldiğinde atabilir o da 1den fazla bez demek

9+2 hiç mide bulantım yoktu bugün kahvaltı sonrası kusma oldu. Aman yarabbi dedim sürekli bu şekilde olan arkadaşlar vardı. Aklıma geldiniz gerçekten en zor kısmı bu galiba. Mahvoldum gerçekten şuan sanki kaynıyor midem. İnşallah sürekli olmaz

Benim arkadaşım çok memnun ondan bende almayı düşünüyorum

Ayyy o da çok ayıp bi şey ama anında gider dışarı çöpe atarım

Yazdıklarınızı okuyorum da. Biberon emzik anne bakim malzemeleri işte pompa felan hiç baktınız mı. Bende onlara baktım ama hiç
Bilmiyorum nasıl hangisi iyi.

Yazdıklarınızı okuyorum da. Biberon emzik anne bakim malzemeleri işte pompa felan hiç baktınız mı. Bende onlara baktım ama hiç
Ben philips avent aldım süt sağma makinesi şimdi hepsiburadada indirim vardı %50 ama ben ondan daha uyguna almışım geçenlerde almıştım. Arkdaşımın çalıştığı hastanede emzirme hemşiresi bunu almasını önermiş en iyisi bu diye ben de bunu aldım

Açıkçası biberon ve emzik kısmını sonraya sakladım ben. Cinsiyet belli olsun ona göre emzik falan da bakarım dedim çünkü bazılarında çok net kız ya da erkek olduğu. Biberon olarak da philips avente baktım ama yine erken geldi o da bana. Şu an daha çok oda ısısı için termometre, oto koltuğu, bebek telsizi,kamerasi gibi daha büyük şeylere baktım. Bir de pompa baktım lansinoh çok indirime düşerse alırım ama emzik biberon ileriki dönemler alırım gibi geldi

%50 indirim diyor ama trendyolda daha ucuzdu indirim olmamasina rağmen. Fiyatlar şişirilmiş sonra inmiş gibi geldi bana

Bu arada emzik olarak da philip avente baktım. Gece parlayan ve normal olanlara, tabii bilemiyoruz bebekler hangi markayı kabul edecek ama cinsiyeti belli olunca ona göre bir renk alacağım

Ne kadar güzel benim annem yapmista şansıma tutmamış ben hazir tuketiyorum malesef ama böyle akıp gidiyo asermek çok garip bir şey

Anladım doğru cinsiyet ayrımı baya fazla bu tarz ürünlerde.

Ne kadar güzel benim annem yapmista şansıma tutmamış ben hazir tuketiyorum malesef ama böyle akıp gidiyo asermek çok garip bir şey
Tabağa koyuyorum mesela çok fazla gelmiş oluyor, neyse kalanını atarım dolaba sonra devam ederim diyorum hiç kalmıyor benim annemin kurduğu da büyük bir turşu bidonuydu onda da tuz problemi olmuş sanırım bı daha kurdu istiyorum diye

Hadi ya şuanda 1800 liraya felan geliyor phılıpsın ama önceki fiyatlarını da hiç bilmeyince ben bişey de yapamıyorum

Bende de mutfaktaki sabun kokmuyor ama banyodaki sabun kokuyor ikisinin kokusu farklı... yumuşatıcı kullanmayı seviyorsan değiştirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…