Diğer konuda henüz fikrim yok ancak o gördüğün çöp kovasını kesinlikle alıcam. Bebekli arkadaşlarım geldiğinde çocuğun altını değiştirip benim çöpe atıyorlar aman allahım bir tane bez bile çok kötü kokutuyor çöpüKızlar Kasım ayı indirimlerinden bir şeyler alayım dedim ama yok çok kararsız kalıyorum. Araba koltuğuna bakayım dedim, 360 derece dönen var, dönmeyen var. Bazılarindan yatar pozisyon çok iyi değilmiş, bazılarında airbag var bazılarında yok. Tam model beğeniyorum dönmüyor mesela ya da 360 dönen buluyorum yorumlari çok iyi değil. Önerisi olan var mı?
Bir de bebek bezi çöp kovasini görüyorum, ben evden çalışıyorum ve özellikle dışarı çıkıp çöpü atayım demiyorum açıkçası, sabahları eşim işe giderken atıyor. Sizce gerekli mi o kokuyu hapseden çöp kovası ilk bebek heyecaniyla gereksiz şeylerle de doldurmak istemiyorum evi
Yaa gerçekten miiDiğer konuda henüz fikrim yok ancak o gördüğün çöp kovasını kesinlikle alıcam. Bebekli arkadaşlarım geldiğinde çocuğun altını değiştirip benim çöpe atıyorlar aman allahım bir tane bez bile çok kötü kokutuyor çöpü
Ay biz aynı kişi miyiz gerçekten ya ben de sabah patatesli yumurta yaptımEvde bebeğimle beraber yiyoruz o var diye çok yağlı yapamıyorum. Sabah patatesli yumurta yedirdim kendimde aynını yedim niye böyle oluyor anlamıyorum
Benim arkadaşım çok memnun ondan bende almayı düşünüyorumKızlar Kasım ayı indirimlerinden bir şeyler alayım dedim ama yok çok kararsız kalıyorum. Araba koltuğuna bakayım dedim, 360 derece dönen var, dönmeyen var. Bazılarindan yatar pozisyon çok iyi değilmiş, bazılarında airbag var bazılarında yok. Tam model beğeniyorum dönmüyor mesela ya da 360 dönen buluyorum yorumlari çok iyi değil. Önerisi olan var mı?
Bir de bebek bezi çöp kovasini görüyorum, ben evden çalışıyorum ve özellikle dışarı çıkıp çöpü atayım demiyorum açıkçası, sabahları eşim işe giderken atıyor. Sizce gerekli mi o kokuyu hapseden çöp kovası ilk bebek heyecaniyla gereksiz şeylerle de doldurmak istemiyorum evi
Ayyy o da çok ayıp bi şey ama anında gider dışarı çöpe atarımDiğer konuda henüz fikrim yok ancak o gördüğün çöp kovasını kesinlikle alıcam. Bebekli arkadaşlarım geldiğinde çocuğun altını değiştirip benim çöpe atıyorlar aman allahım bir tane bez bile çok kötü kokutuyor çöpü
O yüzden kesin alYaa gerçekten miibebeği bırakıp çöpe gidemem akşam eşim geldiğinde atabilir o da 1den fazla bez demek
Hem de mutfak çöpüneAyyy o da çok ayıp bi şey ama anında gider dışarı çöpe atarım
Yazdıklarınızı okuyorum da. Biberon emzik anne bakim malzemeleri işte pompa felan hiç baktınız mı. Bende onlara baktım ama hiçKızlar Kasım ayı indirimlerinden bir şeyler alayım dedim ama yok çok kararsız kalıyorum. Araba koltuğuna bakayım dedim, 360 derece dönen var, dönmeyen var. Bazılarindan yatar pozisyon çok iyi değilmiş, bazılarında airbag var bazılarında yok. Tam model beğeniyorum dönmüyor mesela ya da 360 dönen buluyorum yorumlari çok iyi değil. Önerisi olan var mı?
Benim arkadaşım çok memnun ondan bende almayı düşünüyorum
O yüzden kesin al
Ben philips avent aldım süt sağma makinesi şimdi hepsiburadada indirim vardı %50 ama ben ondan daha uyguna almışım geçenlerde almıştım. Arkdaşımın çalıştığı hastanede emzirme hemşiresi bunu almasını önermiş en iyisi bu diye ben de bunu aldımYazdıklarınızı okuyorum da. Biberon emzik anne bakim malzemeleri işte pompa felan hiç baktınız mı. Bende onlara baktım ama hiç
Bilmiyorum nasıl hangisi iyi.
Açıkçası biberon ve emzik kısmını sonraya sakladım ben. Cinsiyet belli olsun ona göre emzik falan da bakarım dedim çünkü bazılarında çok net kız ya da erkek olduğu. Biberon olarak da philips avente baktım ama yine erken geldi o da bana. Şu an daha çok oda ısısı için termometre, oto koltuğu, bebek telsizi,kamerasi gibi daha büyük şeylere baktım. Bir de pompa baktım lansinoh çok indirime düşerse alırım ama emzik biberon ileriki dönemler alırım gibi geldiYazdıklarınızı okuyorum da. Biberon emzik anne bakim malzemeleri işte pompa felan hiç baktınız mı. Bende onlara baktım ama hiç
%50 indirim diyor ama trendyolda daha ucuzdu indirim olmamasina rağmen. Fiyatlar şişirilmiş sonra inmiş gibi geldi banaBen philips avent aldım süt sağma makinesi şimdi hepsiburadada indirim vardı %50 ama ben ondan daha uyguna almışım geçenlerde almıştım. Arkdaşımın çalıştığı hastanede emzirme hemşiresi bunu almasını önermiş en iyisi bu diye ben de bunu aldım
Bu arada emzik olarak da philip avente baktım. Gece parlayan ve normal olanlara, tabii bilemiyoruz bebekler hangi markayı kabul edecek ama cinsiyeti belli olunca ona göre bir renk alacağımYazdıklarınızı okuyorum da. Biberon emzik anne bakim malzemeleri işte pompa felan hiç baktınız mı. Bende onlara baktım ama hiç
Ne kadar güzel benim annem yapmista şansıma tutmamışBir kaç hafta önce bir kere markette gördüm Allah'tan evde vardı ama hazır tursuydu yemek istememiştim sonra dayanamadım yedim, etrafımdaki aile akrabalar falan sağ olsunlar bana da kurmuşlar onlar verdikçe yedimmidem çok yanınca yiyemiyorum ama onun haricinde hep turşucu oldum
Anladım doğru cinsiyet ayrımı baya fazla bu tarz ürünlerde.Açıkçası biberon ve emzik kısmını sonraya sakladım ben. Cinsiyet belli olsun ona göre emzik falan da bakarım dedim çünkü bazılarında çok net kız ya da erkek olduğu. Biberon olarak da philips avente baktım ama yine erken geldi o da bana. Şu an daha çok oda ısısı için termometre, oto koltuğu, bebek telsizi,kamerasi gibi daha büyük şeylere baktım. Bir de pompa baktım lansinoh çok indirime düşerse alırım ama emzik biberon ileriki dönemler alırım gibi geldi
Tabağa koyuyorum mesela çok fazla gelmiş oluyor, neyse kalanını atarım dolaba sonra devam ederim diyorum hiç kalmıyorNe kadar güzel benim annem yapmista şansıma tutmamışben hazir tuketiyorum malesef ama böyle akıp gidiyo asermek çok garip bir şey
Hadi ya şuanda 1800 liraya felan geliyor phılıpsın ama önceki fiyatlarını da hiç bilmeyince ben bişey de yapamıyorumBen philips avent aldım süt sağma makinesi şimdi hepsiburadada indirim vardı %50 ama ben ondan daha uyguna almışım geçenlerde almıştım. Arkdaşımın çalıştığı hastanede emzirme hemşiresi bunu almasını önermiş en iyisi bu diye ben de bunu aldım
Bende de mutfaktaki sabun kokmuyor ama banyodaki sabun kokuyor ikisinin kokusu farklı... yumuşatıcı kullanmayı seviyorsan değiştirebilirsinEşim bana hep çok yumuşatıcı dokuyorsun çok kokuyor diye kızardı bana mis mis gelirdi o koku, şu an kıyafetlerimi giyince yumuşatıcı kokusundan midem bulanıyor, evin içine çamaşır teline astiysak camasiri o odaya giremiyorum yumuşatıcı kullanımını azalttım ama en ufak şekilde bile olsa koku hassasiyetim çok fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?