2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
kızlar merhaba;
bende bugün itibariyle 13+1 oldum. Bugün ikili tarama randevum vardı gidip kan verdim .Doktor bacak arasında boşluk var ben kız gibi değerlendiriyorum dedi ama ben 16. haftada gideceğim en erken tam olarak netleşsin .Kız olursa melegim can yorumun doğru çıkacak canım. Kızlar ben çok gereksiz kilo almak istemiyorum akşam en geç 6 da yemek yiyorum ve erken uyuyorum siz gece bir şeyler yiyip içiyor musunuz yada doktorlarınız bir yorum yaptı mı ?

Canım ben anlamıyorum ama iyi
Olmana sevindim inşallah en kısa zamanda saglıklı bir hamilelik yaşarsın
Inş canim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doktor 3 ay korun dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum zaten zor hamile kaldigim için doğru mu yapıyorum bilemiyorum

Kızlar teşekkür ederim hepinize alıntılayamadım. Kızımın kontrolü vardı oraya gittik ondan yazamadım. Sanırım korkma ve gerilmeye bağlı sırt boyun ağrım oldu oda geçti herhangi bi kasık ağrım da yok kanamam da olmadı şükür. Gitmedim oyüzden doktora. Tam takibimi yapan daha doğrusu yapacak olan doktorumla 8 kasımda tanışcaz nasipse oyüzden şuan belli bi doktorumda olmadığından aramadım da. Karnıma darbe almadım sert düştüm ama dizlerimin üzerine düştüm. Rabbime emanet inşallah şuan kötü hissetmiyorum şükür

Ya ben de bilemedim çok kötü kokuyor gerekli falan denilince acaba mi dedim bebek arabam vardı zaten oto koltuğu çok kafamı karistirdi şampuan vs hiç bakmadım onlara
Bebek araban ne kuzum? Oto koltuğu benim de çok kafamı karıştırıyor yaaa napsak?
Ben ecowell aldım şampuanı

Bu arada emzik olarak da philip avente baktım. Gece parlayan ve normal olanlara, tabii bilemiyoruz bebekler hangi markayı kabul edecek ama cinsiyeti belli olunca ona göre bir renk alacağım
Canım bende avent kullanıyorum iki şeklini de denedim o emziklerin hatta şuan evde 6 adet avent emzik var bebeğin tutmasında bi sıkıntı yaşamadım tabi fiyat olarak yüksek ikili avet emzik 300-330 tl

Resmi varsa atarmısın kuzum atmak istersen bakalım yeni fotosuna

Bebek araban ne kuzum? Oto koltuğu benim de çok kafamı karıştırıyor yaaa napsak?
Ben ecowell aldım şampuanı
Eki Görüntüle 3327614
Baby2go
Oto koltuğunda 3 model gördüm kraft,joie,cybex kararsızım ne yapcam bilemedim
Çok indirimli mi şampuanlar daha çok var diye bu tarz şeyleri son zamanlar alayım diyordum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-15-33-14-907_trendyol.com.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2023-11-01-15-33-00-099_trendyol.com.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2023-11-01-15-34-28-200_com.pozitron.hepsiburada.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 35
Kuzum ben de indirimi kullancam. Dün şampuan aldım bu da birşey bebek arabası ve park yatağı özellikle alayım diyorum. Ben korbell almayacağım bana saçma bir harcama gibi geliyor
Eşime de saçma gelmişti korbell aldırmadı bana. Hakikaten de zaten çöpler günlük atıldığı ve bebek sadece anne sütü yada mama beslendiği için okadar kötü koku olmuyordu taaakiii ek gıdaya kadar. Aman Allahım yeni kirli bez atmak için çöp kapağını kaldırınca bile banyoda müthiş bi kötü koku bide şimdi ikinci geliyor bizim ben de alcak gibiyim

Canım bende avent kullanıyorum iki şeklini de denedim o emziklerin hatta şuan evde 6 adet avent emzik var bebeğin tutmasında bi sıkıntı yaşamadım tabi fiyat olarak yüksek ikili avet emzik 300-330 tl
Her şey o kadar pahalı ki gözü kapalı hemen sepete alıp bı daha bakmamak lazım herhalde

Inş canim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doktor 3 ay korun dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum zaten zor hamile kaldigim için doğru mu yapıyorum bilemiyorum
Korunma canım gerek yok kullandıgın takviyeler varsa devam et yoksada al daha çabuk toparlanır rahmin. İyi gidiyor kuzum cinsiyet tahmini yapmadı doktorum henüz erken dedi galiba buda kız

Her şey o kadar pahalı ki gözü kapalı hemen sepete alıp bı daha bakmamak lazım herhalde
Hakikaten öyle arabada kızımın 2 hafta önce aldığımız emziği yere düştü diye eşim çöpe attı kaynatırım demiştim oysa. Neyse gittik yenisini almaya 300 tl olmuş keşke kaynatsaydık diyor

Baby2go
Oto koltuğunda 3 model gördüm kraft,joie,cybex kararsızım ne yapcam bilemedim
Çok indirimli mi şampuanlar daha çok var diye bu tarz şeyleri son zamanlar alayım diyordum
Offff bilmiyorum kafam çok karışık. Dün baya indirim vardı aldım kuzum ürün bitti ama şimdi

Korbell düşünen kızlar valla hayat kurtarıcı bir ürün. Benim yatak odamda yatağın yanında duruyordu düşünün yani o kadar bez hem de içinde. hiç sızdırmıyor ben çok memnunum

üffff ya bak şimdi masraf çıkartıyorsun

Hahahaha aay yok ben de atamazdim kaynayınca gider mikroplar yani her şey çok pahalı zaten

geçmiş olsun canım. çok bildiğimden değil ama sanki sadece kürtaj olduğu yazıyor. öyle detaylı bilgi yazılmamış gibi anladım ben

üffff ya bak şimdi masraf çıkartıyorsun
Ay baktım da şimdi trendyola geri dönüp sana yok ben almıyorum yazacaktım neyse ki bide e bebeğe bakayım dedim kafayı yemiş Trendyol hayatta alınmaz o paralara. E bebekte 700 tl. Hoş zamanında 300 tl çok gelmişti ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…