Inş canim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doktor 3 ay korun dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum zaten zor hamile kaldigim için doğru mu yapıyorum bilemiyorumCanım ben anlamıyorum ama iyi
Olmana sevindim inşallah en kısa zamanda saglıklı bir hamilelik yaşarsın
Bundan bende zaman zaman şüpheleniyorumAy biz aynı kişi miyiz gerçekten ya ben de sabah patatesli yumurta yaptım
Bebek araban ne kuzum? Oto koltuğu benim de çok kafamı karıştırıyor yaaa napsak?Ya ben de bilemedim çok kötü kokuyor gerekli falan denilince acaba mi dedimbebek arabam vardı zaten oto koltuğu çok kafamı karistirdi şampuan vs hiç bakmadım onlara
Canım bende avent kullanıyorum iki şeklini de denedim o emziklerin hatta şuan evde 6 adet avent emzik var bebeğin tutmasında bi sıkıntı yaşamadım tabi fiyat olarak yüksek ikili avet emzik 300-330 tlBu arada emzik olarak da philip avente baktım. Gece parlayan ve normal olanlara, tabii bilemiyoruz bebekler hangi markayı kabul edecek ama cinsiyeti belli olunca ona göre bir renk alacağım
Resmi varsa atarmısın kuzum atmak istersen bakalım yeni fotosunakızlar merhaba;
bende bugün itibariyle 13+1 oldum. Bugün ikili tarama randevum vardı gidip kan verdim .Doktor bacak arasında boşluk var ben kız gibi değerlendiriyorum dedi ama ben 16. haftada gideceğim en erken tam olarak netleşsin .Kız olursamelegim can yorumun doğru çıkacak canım. Kızlar ben çok gereksiz kilo almak istemiyorum akşam en geç 6 da yemek yiyorum ve erken uyuyorum siz gece bir şeyler yiyip içiyor musunuz yada doktorlarınız bir yorum yaptı mı ?
Baby2goBebek araban ne kuzum? Oto koltuğu benim de çok kafamı karıştırıyor yaaa napsak?
Ben ecowell aldım şampuanı
Eki Görüntüle 3327614
Eşime de saçma gelmişti korbell aldırmadı bana. Hakikaten de zaten çöpler günlük atıldığı ve bebek sadece anne sütü yada mama beslendiği için okadar kötü koku olmuyordu taaakiii ek gıdaya kadar. Aman Allahım yeni kirli bez atmak için çöp kapağını kaldırınca bile banyoda müthiş bi kötü kokuKuzum ben de indirimi kullancam. Dün şampuan aldımbu da birşey bebek arabası ve park yatağı özellikle alayım diyorum. Ben korbell almayacağım bana saçma bir harcama gibi geliyor
Her şey o kadar pahalı ki gözü kapalı hemen sepete alıp bı daha bakmamak lazım herhaldeCanım bende avent kullanıyorum iki şeklini de denedim o emziklerin hatta şuan evde 6 adet avent emzik var bebeğin tutmasında bi sıkıntı yaşamadım tabi fiyat olarak yüksek ikili avet emzik 300-330 tl
Korunma canım gerek yok kullandıgın takviyeler varsa devam et yoksada al daha çabuk toparlanır rahmin. İyi gidiyor kuzum cinsiyet tahmini yapmadı doktorum henüz erken dedi galiba buda kızInş canim sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik doktor 3 ay korun dedi ama ben korunmayı düşünmüyorum zaten zor hamile kaldigim için doğru mu yapıyorum bilemiyorum
Hakikaten öyle arabada kızımın 2 hafta önce aldığımız emziği yere düştü diye eşim çöpe attı kaynatırım demiştim oysa. Neyse gittik yenisini almaya 300 tl olmuş keşke kaynatsaydık diyorHer şey o kadar pahalı ki gözü kapalı hemen sepete alıp bı daha bakmamak lazım herhalde
Offff bilmiyorum kafam çok karışık. Dün baya indirim vardı aldım kuzum ürün bitti ama şimdiBaby2go
Oto koltuğunda 3 model gördüm kraft,joie,cybex kararsızım ne yapcam bilemedim
Çok indirimli mi şampuanlar daha çok var diye bu tarz şeyleri son zamanlar alayım diyordum
Eşime de saçma gelmişti korbell aldırmadı bana. Hakikaten de zaten çöpler günlük atıldığı ve bebek sadece anne sütü yada mama beslendiği için okadar kötü koku olmuyordu taaakiii ek gıdaya kadar. Aman Allahım yeni kirli bez atmak için çöp kapağını kaldırınca bile banyoda müthiş bi kötü kokubide şimdi ikinci geliyor bizim ben de alcak gibiyim
HahahahaHakikaten öyle arabada kızımın 2 hafta önce aldığımız emziği yere düştü diye eşim çöpe attı kaynatırım demiştim oysa. Neyse gittik yenisini almaya 300 tl olmuş keşke kaynatsaydık diyor
Ay evet gerçektenBundan bende zaman zaman şüpheleniyorumburadaki herkesi merak ediyorum ama seni ekstra merak ediyorum hep aynıyız
Valla benim kafamda çok karıştı yaa kasıma çok var o zaman bakarım diye hiç sallamiyordum Kasım geldi far görmüş tavşan gibi bakıyorum sadeceOffff bilmiyorum kafam çok karışık. Dün baya indirim vardı aldım kuzum ürün bitti ama şimdi
geçmiş olsun canım. çok bildiğimden değil ama sanki sadece kürtaj olduğu yazıyor. öyle detaylı bilgi yazılmamış gibi anladım benMrb kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ve sağlıklı bir şekilde geçiyordur hamileliginiz benim durumumu çoğunuz biliyordur çok şükür biraz daha toparladım kürtaj sonrasi alınan parça patoloji ye gitmişti sonucu çıkmış ama ben terimlerden hiç bisey anlayamadım doktorada iki hafta sonra gidecem benim durumumu yaşayan arkadaşlarımız vardı sonucu paylastim bilgisi olan yardımcı olursa sevirinim
Ay baktım da şimdi trendyola geri dönüp sana yok ben almıyorum yazacaktım neyse ki bide e bebeğe bakayım dedimüffff ya bak şimdi masraf çıkartıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?