2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
İndirimlerden bir sürü şey almak isteyip ne alacağını bilemeyen analar kulübü başkanı olcam
Korbell şu an 700 TL sizce iner mi bu fiyat normalde ne kadardı hiç fikrim yok

Hahahaha aay yok ben de atamazdim kaynayınca gider mikroplar yani her şey çok pahalı zaten
Yani biraz kendi kaşındı. Bide bi emziğin ömrü 2-3 ay oda zorlarsan çok kullanmıyorsa filan. Daha 2 hafta önce aldığım yepyeni emziği neden atıyorsun yani yenisini satın aldında o çok mu temiz ben yine ona aynı işlemi yapıp ondan sonra kullandıracağım

İndirimlerden bir sürü şey almak isteyip ne alacağını bilemeyen analar kulübü başkanı olcam
Korbell şu an 700 TL sizce iner mi bu fiyat normalde ne kadardı hiç fikrim yok
Aciliyetin yoksa e bebek şubat indirimlerini bekle canım. Ozaman hatrı sayılır düşüyor fiyatı. Trendyol tamamen fiyat şişirmiş zaten normal fiyatı 700 tl

Neyse ders olmuş oldu Philips aventle ilgili hep olumlu duyuyorum yorumları cinsiyeti bilseydim stoklardim

Aaa Şubat indirimi de mi oluyor harika
Yok yok Mayıs'a kadar zamanım var
E bebek şubat indirimleri oluyor hergün başka bi katagoride indirim oluyor giyim tekstil banyo malzemeleri bölüm bölüm marka marka beşik bebek arabaları vs indirime giriyor. Gün kovalaman lazım alacak olduklarını indirime girdiği gün ya internet sitesinden yada mağazasından alırsın

Korunma canım gerek yok kullandıgın takviyeler varsa devam et yoksada al daha çabuk toparlanır rahmin. İyi gidiyor kuzum cinsiyet tahmini yapmadı doktorum henüz erken dedi galiba buda kız
Almaya başladım canım hayırlısı bakalım hemen öyle düşünme daha erken bence o yüzden görülmemiştir bu hamileliğin diğerlerinden farklıydı yani öyle demiştin oğlan bekliyoruz ama olmazsa da sağlıklı olsun da çokta önemli değil

Aslında geçen hafta acillik olmuştum ve o zaman da akıntım vardi. Kan aldılar, kanda hiçbir şey çıkmadı. Enfeksiyon olsa kan değerlerine yansırdı diye düşünüyorum sizce?
Yok idrardaki enfeksiyon çok fazla yükselince ancak o zaman kana geciyor. Kana gecince de zaten hastanelik olunuyormuş.
O sebeple kanda görünmemiş olabilir.

Süpermiş o zamana zaten cinsiyet her şey belli olmuş olur çok acele etmeme gerek yokmuş o zaman

Süpermiş o zamana zaten cinsiyet her şey belli olmuş olur çok acele etmeme gerek yokmuş o zaman
Aynen canım ama şöyle de bi durum var yılbaşından sonra zamlanırda şubat indiriminde 700 tl geri düşerse bilemem. Ne çıkarsa bahtımıza ben yine de e bebeği beklicem

Canım sanki sadece düşük olduğu yazıyor gibi geldi ekstra çok bir bilgi yok gibi
İyi olmana çok sevindim inşallah mutlu haberle geleceksin bize

bu alışveriş işleri beni şu anda gerdi, niye öyle oldu. sanki bir şeylerden eksik kalıyorum ya da yetemiyorum hissi oluştu her şeyin en iyisi olsun diye sürekli araştırma yapıyorum ama çok yoruldum

Ben de aynı senin gibiyim. 6. Haftada öğrendik bebeği ve o zamandan beri sabah akşam fark etmeksizin hep kustum. Doktorum prilam verdi, çok şükür o biraz iyi geldi. Yemek kokusu falan hala duymak istemiyorum ama en azından artık kusmuyorum. Sen de ilaç kullansan belki daha iyi olur bir zararı yokmuş bu ilacın çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…